bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 48.214
Πάρε τα πόδια σου κρόκ, Φάτους όλους
Ρε μλκ κουρδισμενος ήσουν ασουμε?Θρίαμβος!!
Μπράβο Κρόκ!! View attachment 311716
Είχα πολλούς γνωστούς αρέ στο μαραθώνιο και έριχνα και κλεφτές ματιές στο κρόκ.Ρε μλκ κουρδισμενος ήσουν ασουμε?
Για τον κρόκο λέω... Για το πως κούμπωνε τα περασματαΕίχα πολλούς γνωστούς αρέ στο μαραθώνιο και έριχνα και κλεφτές ματιές στο κρόκ.
Ο Πανάγος έχει πειθαρχία, απλά δεν του φαίνεταιΓια τον κρόκο λέω... Για το πως κούμπωνε τα περασματα
Είναι στα 5χλμ και δείχνουν κάπως ομαλά, η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν έντονα σκαμπανεβάσματα στο ρυθμό που δεν φαίνονται στο πέρασμα του σπλιτ. Στα πρώτα 30 πήγα χειρότερα απ' ότι στην προπόνηση 3 βδομάδες πριν και με πήρε λίγο από κάτω, αλλά το κατέβασμα που το έκανα πρώτη φορά το πήγα σούζα.Για τον κρόκο λέω... Για το πως κούμπωνε τα περασματα
Οι θεατές που ενθαρρύνουν χειροκροτώντας, πρώτα θαυμάζουν του ανθρώπους που τρέχουν τον ΄΄κλασικό΄΄ μαραθώνιο. Πολλοί από αυτούς θα ήθελαν να είναι στην θέση των δρομέων.Είναι στα 5χλμ και δείχνουν κάπως ομαλά, η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν έντονα σκαμπανεβάσματα στο ρυθμό που δεν φαίνονται στο πέρασμα του σπλιτ. Στα πρώτα 30 πήγα χειρότερα απ' ότι στην προπόνηση 3 βδομάδες πριν και με πήρε λίγο από κάτω, αλλά το κατέβασμα που το έκανα πρώτη φορά το πήγα σούζα.
Χωρίς τον κόσμο στην διαδρομή προσθέτουμε άνετα 10 λεπτά , μπορεί όλοι αυτοί να βγήκαν για πλάκα στον δρόμο να χαζεύουν τους τρελούς που τρέχανε , ωστόσο η χρησιμότητα τους στην απόδοση είναι τεράστια, για μας που τρέχουμε ερασιτεχνικά.
Πρόκειται για εμπειρία ζωής ο ΑΜΑ , εύχομαι σε όλον τον κόσμο να μπορέσει να την ζήσει μια φορά στη ζωή του.
Ζήλευα πάντα αυτούς που μπορούν να τρέξουν την διαδρομή αυτή, να γίνουν μέρος της ιστορίας (οποία και αν είναι η ακριβής ιστορία) να τερματίσουν στο ηλικίας 2500 ετών στάδιο, αλλά δεν μου πέρναγε από το μυαλό ότι ήταν εφικτό να το κάνω.
Σήμερα μπορεί να είχε λίγη ζέστη αλλά είχε κλασσικό ελληνικό ήλιο , συνθήκες μοναδικές για κάνεις κάτι τέτοιο.
Είναι προφανές ότι πολλά πράγματα μπορούμε να καταφέρουμε όταν τα θέλουμε πολύ, τα βάζεις κάτω και κάνεις αυτό που πρέπει, ο χρόνος δεν είναι το παν, φυσικά ζω μια μικρή νιρβάνα που πέτυχα έναν τέτοιο χρόνο και τον θεωρώ εξαιρετικό για μια σειρά από λόγους, αλλά μεταξύ μας δεν ξέρω πόσο λιγότερο χαρούμενος θα ήμουν αν αλλά έφτανα σε 5 ώρες, δε θα μάθουμε ποτέ.
Του χρόνου στα λεωφορεία ξανά (και σε καλύτερο μπλοκ γιατί είμαστε και καλοί).
Έχω τρέξει 800μετρα σε αυτόν τον Ρυθμό νομίζωΓια τη ιστορία έχουμε και εμείς μπιστόλια View attachment 311758
Οι επιδόσεις αυτές στη χώρα μας έχουν να κάνουν κυρίως με εσωτερική δουλειά, με δουλειά σε μυαλό και ψυχή. Ο συγκεκριμένος αθλητής ήταν κάποτε ναρκομανήςΈχω τρέξει 800μετρα σε αυτόν τον Ρυθμό νομίζω
Είχες σχεδόν τον ίδιο χρόνο με έναν άλλο φίλο από το strava, αλλά μάλλον είχατε διαφορά στην εκκίνηση, γιατί δεν τον βλέπω στα flybys (ούτε εσένα στα δικά του)Έχω τρέξει 800μετρα σε αυτόν τον Ρυθμό νομίζω