Εδώ τρέχουμε

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.214
Τον παρακολουθώ από τη εκκίνηση, έχει σταθερό ρυθμό το μανάριμ, άμα κρατήσει το ίδιο ρυθμό και μετά τα μισά του αγώνα όπου ξεκινά η κατηφόρα θα τα πάει καλά.
Screenshot_2023-11-12-11-27-28-001_com.mylaps.eventapp.athensmarathonhalf-edit.jpg

Reaction score
23.486
Μήτσο κατέβαινα στη ΕΡΤ και έπαιζε chariots of fire , ένα χλμ με 4:20 κλαίγοντας έκανα. Βγήκα Ηρώδου Αττικού και έβλεπα το στάδιο , πρέπει να κατέβηκα με 3:40

Reaction score
6.483
Επειδη ειδα και τον πρωτο Κιπτο....στημενος στον δρομεα...παιδια μιλαμε για εξωγιηνο πλασμα , ο δευτερος με 2 λεπτα διαφορα ηταν ...καμια σχεση...
Δεν παταγε καν στην ασφαλτο...ψηλολιγνος υπεραερινος ...

Reaction score
23.486
Για τον κρόκο λέω... Για το πως κούμπωνε τα περασματα
Είναι στα 5χλμ και δείχνουν κάπως ομαλά, η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν έντονα σκαμπανεβάσματα στο ρυθμό που δεν φαίνονται στο πέρασμα του σπλιτ. Στα πρώτα 30 πήγα χειρότερα απ' ότι στην προπόνηση 3 βδομάδες πριν και με πήρε λίγο από κάτω, αλλά το κατέβασμα που το έκανα πρώτη φορά το πήγα σούζα.
Χωρίς τον κόσμο στην διαδρομή προσθέτουμε άνετα 10 λεπτά , μπορεί όλοι αυτοί να βγήκαν για πλάκα στον δρόμο να χαζεύουν τους τρελούς που τρέχανε , ωστόσο η χρησιμότητα τους στην απόδοση είναι τεράστια, για μας που τρέχουμε ερασιτεχνικά.
Πρόκειται για εμπειρία ζωής ο ΑΜΑ , εύχομαι σε όλον τον κόσμο να μπορέσει να την ζήσει μια φορά στη ζωή του.
Ζήλευα πάντα αυτούς που μπορούν να τρέξουν την διαδρομή αυτή, να γίνουν μέρος της ιστορίας (οποία και αν είναι η ακριβής ιστορία) να τερματίσουν στο ηλικίας 2500 ετών στάδιο, αλλά δεν μου πέρναγε από το μυαλό ότι ήταν εφικτό να το κάνω.
Σήμερα μπορεί να είχε λίγη ζέστη αλλά είχε κλασσικό ελληνικό ήλιο , συνθήκες μοναδικές για κάνεις κάτι τέτοιο.
Είναι προφανές ότι πολλά πράγματα μπορούμε να καταφέρουμε όταν τα θέλουμε πολύ, τα βάζεις κάτω και κάνεις αυτό που πρέπει, ο χρόνος δεν είναι το παν, φυσικά ζω μια μικρή νιρβάνα που πέτυχα έναν τέτοιο χρόνο και τον θεωρώ εξαιρετικό για μια σειρά από λόγους, αλλά μεταξύ μας δεν ξέρω πόσο λιγότερο χαρούμενος θα ήμουν αν αλλά έφτανα σε 5 ώρες, δε θα μάθουμε ποτέ.
Του χρόνου στα λεωφορεία ξανά (και σε καλύτερο μπλοκ γιατί είμαστε και καλοί).

Reaction score
292
Είναι στα 5χλμ και δείχνουν κάπως ομαλά, η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν έντονα σκαμπανεβάσματα στο ρυθμό που δεν φαίνονται στο πέρασμα του σπλιτ. Στα πρώτα 30 πήγα χειρότερα απ' ότι στην προπόνηση 3 βδομάδες πριν και με πήρε λίγο από κάτω, αλλά το κατέβασμα που το έκανα πρώτη φορά το πήγα σούζα.
Χωρίς τον κόσμο στην διαδρομή προσθέτουμε άνετα 10 λεπτά , μπορεί όλοι αυτοί να βγήκαν για πλάκα στον δρόμο να χαζεύουν τους τρελούς που τρέχανε , ωστόσο η χρησιμότητα τους στην απόδοση είναι τεράστια, για μας που τρέχουμε ερασιτεχνικά.
Πρόκειται για εμπειρία ζωής ο ΑΜΑ , εύχομαι σε όλον τον κόσμο να μπορέσει να την ζήσει μια φορά στη ζωή του.
Ζήλευα πάντα αυτούς που μπορούν να τρέξουν την διαδρομή αυτή, να γίνουν μέρος της ιστορίας (οποία και αν είναι η ακριβής ιστορία) να τερματίσουν στο ηλικίας 2500 ετών στάδιο, αλλά δεν μου πέρναγε από το μυαλό ότι ήταν εφικτό να το κάνω.
Σήμερα μπορεί να είχε λίγη ζέστη αλλά είχε κλασσικό ελληνικό ήλιο , συνθήκες μοναδικές για κάνεις κάτι τέτοιο.
Είναι προφανές ότι πολλά πράγματα μπορούμε να καταφέρουμε όταν τα θέλουμε πολύ, τα βάζεις κάτω και κάνεις αυτό που πρέπει, ο χρόνος δεν είναι το παν, φυσικά ζω μια μικρή νιρβάνα που πέτυχα έναν τέτοιο χρόνο και τον θεωρώ εξαιρετικό για μια σειρά από λόγους, αλλά μεταξύ μας δεν ξέρω πόσο λιγότερο χαρούμενος θα ήμουν αν αλλά έφτανα σε 5 ώρες, δε θα μάθουμε ποτέ.
Του χρόνου στα λεωφορεία ξανά (και σε καλύτερο μπλοκ γιατί είμαστε και καλοί).
Οι θεατές που ενθαρρύνουν χειροκροτώντας, πρώτα θαυμάζουν του ανθρώπους που τρέχουν τον ΄΄κλασικό΄΄ μαραθώνιο. Πολλοί από αυτούς θα ήθελαν να είναι στην θέση των δρομέων.
Αξιέπαινοι οι δρομείς, ειδικά όσοι δεν ανήκουν στο επαγγελματικό - χορηγούμενο, διότι το στοίχημα αφορά την συμμετοχή, αλλά και τον τερματισμό τους κυρίως. Εάν προκύψει και χρόνος, ακόμα καλύτερα.
Μου άρεσε που είδα φίλους που έτρεχαν μαζί, που είδα παρέες θεατών ενθουσιασμένων. Θα σημειώσω ότι στην χθεσινή συμμετοχή μου στα 10 km, ήταν σαφώς πιό υποτονική η παρουσία θεατών.
Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ ωραίο να τερματίζεις στο καλλιμάρμαρο, μετά από τόσο κόπο.
μπράβο σε όσους συμμετέχουν

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.214
Έχω τρέξει 800μετρα σε αυτόν τον Ρυθμό νομίζω
Οι επιδόσεις αυτές στη χώρα μας έχουν να κάνουν κυρίως με εσωτερική δουλειά, με δουλειά σε μυαλό και ψυχή. Ο συγκεκριμένος αθλητής ήταν κάποτε ναρκομανής

Reaction score
16.050
Έχω τρέξει 800μετρα σε αυτόν τον Ρυθμό νομίζω
Είχες σχεδόν τον ίδιο χρόνο με έναν άλλο φίλο από το strava, αλλά μάλλον είχατε διαφορά στην εκκίνηση, γιατί δεν τον βλέπω στα flybys (ούτε εσένα στα δικά του)

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.584
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Ants