Εδώ τρέχουμε

Reaction score
5.401
Φίλη μου ήταν εκεί και ήταν δίπλα του όταν ξεψύχησε…
Ήμουν στην εκκίνηση με το μικρό γιο μου για να τρέξουμε στον παιδικό αγώνα... Ανακοίνωσαν πως λόγω σοβαρού ιατρικού συμβάντος αναβάλλονται και το πεντοχιλιαρο και ο παιδικός αγώνας. Δυστυχώς ήταν πολύ σοβαρός ο λόγος και ορθά ανέβαλαν τους υπόλοιπους αγώνες. Κρίμα πολύ κρίμα για τον άνθρωπο.

Reaction score
23.343

ρε συ μήτσο κρίμα τον άνθρωπο ρε συ, πολύ καλά κάνανε πάντως , δε γίνεται να συνεχίζεις μια γιορτή με ένα τόσο σοβαρό περιστατικό.
δεν έχω λόγια κρίμα...

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.456
2 Κύπριοι, Αντωνίου Ανδρέας και Παύλος, τερμάτισαν μαζί βλέπω πατέρας και γιος πιθανότατα, μπράβο τοτς

Reaction score
23.343
ωχ όντως ! 99% όπως τα λες, με συνεχόμενους αριθμούς συμμετοχής ίδιο επίθετο και περίπου 30 χρόνια διαφορά !
και στα δικά μας !

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.456
Εγώ τις τελευταίες φορές - αραιά - που βγήκα να τρέξω 5 χιλιόμετρα με τον μεγάλο μου (έχουμε 27 χρόνια διαφορά), ο αφιλοτιμος έτρεχε με όπισθεν ή γύρω γύρω μου, μου έριχνε το ηθικό!

Reaction score
23.343
εγώ ακόμα τους έχω και τους δύο, τον μικρό φοβάμαι αλλά έχει ακόμα 2 χρόνια τουλάχιστον μπροστά του (νεούυυυυδι)

Reaction score
23.343
Θα ματώσει πολύ για να με περάσει ο μικρός, δεν χαρίζονται αυτά
Το Σάββατο έχει νυχτερινό 10αρι και 5αρι στην Καλλιθέα, θα τρέξω το 10αρι σα να με κυνηγάει ο μπρετσος και μετά θα τον πατήσω στο 5αρι και θα περιμένω τερματισμό ναντον τραβήξω βιδεο
Άμ πως

Reaction score
5.401
Θα ματώσει πολύ για να με περάσει ο μικρός, δεν χαρίζονται αυτά
Το Σάββατο έχει νυχτερινό 10αρι και 5αρι στην Καλλιθέα, θα τρέξω το 10αρι σα να με κυνηγάει ο μπρετσος και μετά θα τον πατήσω στο 5αρι και θα περιμένω τερματισμό ναντον τραβήξω βιδεο
Άμ πως
Μήπως είσαι και ολυμπιακός κατά τύχη?

Reaction score
23.343

Ο μαγικός κόσμος των βουνών της Κένυας

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.454
Παιδιά σας ευχαριστώ παρά πολύ. Απίστευτη εμπειρία γενικά. Θα γράψω παραπάνω μόλις κοιμηθώ λίγο γιατί πάω δεν πάω. :laugh:
Ακόμα κοιμάσαι; :roflmao: Άντε, περιμένουμε!!!

Reaction score
23.343
Φωνάζει ότι είναι Γάυρος!!
Δεν αφήνει το παιδί να τον περάσει αρέ, άκαρδος μπαμπάς :lolsign:
δεν πάει ο νους σου για τι παιδί μιλάμε, τελειώνω αυτό εδώ
και έρχονται και τα δύο με τη μανούλα. Ο μεγάλος τίμιος, "εγώ ήρθα για τα μακαρόνια μετά, θα μου δώσεις και τα δικά σου" (είχε pasta party μετά) , ο μικρός προκλητικός, "είσαι αργός θα σε πατήσω"
ρε αι τράβαπωδωρε, να επιμένει " άμα σε κερδίσω 20 ευρώ" μέσα, το χοντραίνει, "άμα κάνω κάτω από 20λεπτά ..." άμα κάνεις κάτω από 20 λεπτά θα σου δίνω 100 ευρώ την εβδομάδα, "ναι και τα 20 γιατί θα σε έχω κερδίσει" ότι θες παιδί μου εσύ.
1729498526390.png

με πορδές αυγά δεν βάφτηκαν.
μετά οι δικαιολογίες, "ναι αλλά μου ρίχνει 35 χρόνια και τρέχεις κάθε μέρα, αν έτρεχα και εγώ θα έκανα 18" μπλα μπλα μπλα

είμαστε μια χαρούμενη οικογένεια, ο μεγάλος, τίιιιμιος, ήρθε για τα μακαρόνια αλλά έπεσε και κάτω από τα 7λεπτά το χλμ.

κατά τα άλλα άμα είχε ηλικιακές κατηγορίες θα είχαμε γίνει διάσημοι
του χρόνου πάλι, μας έμειναν και λεφτά κάβα γιατί ποιος ξέρει τι θα ζητήσει του χρόνου

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.454
Έτσι, έτσι, αυτά είναι, οικογένεια - τρεχαντήρια! Ψήστε και την ευτυχή μαμά και σύζυγο να σας ακολουθεί! :biggrin:

μας έμειναν και λεφτά κάβα γιατί ποιος ξέρει τι θα ζητήσει του χρόνου
Το τελευταίο Playstation!:roflmao:

Reaction score
23.343
αυτό το έχουν ζητήσει έτσι και αλλιώς, τα κριτήρια βέβαια δεν καλύπτονται για την ώρα οπότε κλαιν

Reaction score
1.950
Ακόμα κοιμάσαι; :roflmao: Άντε, περιμένουμε!!!
Παιδιά πραγματικά ότι και να γράψω είναι λίγο. Μια μοναδική εμπειρία και ο πρώτος major για μένα, σκοπεύω να τρέξω Νέα Υόρκη και Βερολίνο το 2025 και Βοστώνη το 2026. Καλώς εχόντων των πραγμάτων. Νεα Υόρκη θα παω με group, το Golden Marathon Tours το Νοεμβριο του 2025 και Βοστώνη έχω πιασει το οριο του 26 το οποιο ειναι 3:15. (45-49)

Η διαδρομή ήταν καταπληκτική αφού σε περνούσε από ολο το κέντρο του Σικαγο και όπως λένε όλοι φοβερά γρήγορη αφού στο μεγαλύτερο μέρος είναι επίπεδη.

Το support από το κόσμο συγκινητικό αφού υπάρχει πάνω από 1.5 εκατομμύριο κόσμος στο δρόμο που κυριολεκτικά ουρλιάζει, είναι μια μέρα γιορτής για το Σικαγο - ίσως η σημαντικότερη μέρα του χρόνου για τους κατοίκους.

Ο αγώνας ήταν απίστευτα οργανωμένος με παρά πολλούς σταθμούς τροφοδοσίας, gel Maurten σε 3 σταθμούς και ιατρική βοήθεια σε αρκετούς σταθμούς από τη μέση και μετά. Η έκθεση απλά καταπληκτική, μπορούσες να βρεις τα πάντα και να γυρνάς με τις ώρες.

Κερασάκι στη τούρτα, τη Παρασκευή πριν τον αγώνα έγινε μια εκδήλωση από τη πρεσβεία της Ελλάδας για όλους τους Έλληνες και Κύπριους δρομείς.

Από την επίδοση μου έμεινα αρκετά ικανοποιημένος αν και θεωρώ ότι θα μπορούσα να πλησιάσω πιο πολύ το sub3 αφού μέχρι το 35χλμ έτρεχα σε αυτό το ρυθμό (4.15min/km). Δυστυχώς μετά κουράστηκαν πολύ τα πόδια μου και έριξα ταχύτητα με μοναδικό στόχο να ευχαριστηθώ τα τελευταία χλμ και το κόσμο και να τερματίσω χαμογελαστός. Τελικός χρονος 3:08:08, 3 λεπτά πάνω από το PB μου.

Οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε για τον αγώνα θα χαρώ να σας απαντήσω. Και εις αλλά με υγεία, πάμε για τον Αυθεντικό τώρα - προπονητικά πάντα.
😛

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.359

Reaction score
23.343

Αν και οι πρώτες κουβέντες των περισσότερων μετά τον τερματισμό είναι δεν το ξανακάνω, είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσουν ξανά και μάλιστα πολλές φορές!

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.462
Members
38.188