Εδώ τρέχουμε

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.595
(το χρησιμοποιώ και μόνιμα για αισθητήρα καρδιακών παλμών με το ποδήλατο).
Το ίδιο κάνω και εγώ πλέον Σώτο, τις ζώνες μέσης τις έχω παροπλίσει, έχει μια μικρή διαφορά βέβαια στη ακρίβεια μέχρι να ιδρώσει ο καρπός, μόλις ιδρώσει ελάχιστα ξεκινά να δείχνει σωστά ο οπτικός αισθητήρας και για όσο τραβήξει η προπόνηση. Ενώ με τη ζώνη δεν ισχύει αυτό, η ένδειξη είναι άμεση και ακριβής χωρίς να ιδρώσει το δέρμα
μπα τίποτα, είμαι σκληραγωγημένος
Στο γραφείο σκληραγωγήθηκες Μαρή? :roflmao: :lolsign:

Αυτό το δόντι που κάνει η κάσα με έχει πηδήξει το ταμτιριρίμ σε λέω, ή έχω φλωρέψει... :biggrin:
IMG_20241216_122921.jpg

Last edited:

Reaction score
16.185
Εντωμεταξύ το Coros (που είχε πρόβλημα με ένα σημάδι στην οθόνη, αλλά λειτουργούσε κανονικά και το χρησιμοποιούσα καθημερινά ως απλό ρολόι, έτσι πανάλαφρο που είναι) έμεινε... από μπαταρία τελείως! Δείχνει να φορτίζει (όταν καταφέρεις να βάλεις το βύσμα ώστε να πιάσει η σύνδεση, γιατί αν και μοιάζει με του garmin, είναι μλκ η υλοποίηση του), φτάνει 100%, αλλά μόλις ξεσυνδεθεί από τον φορτιστή, πέφτει σε 2-3 δευτερόλεπτα η μπαταρία και κλείνει επιτόπου. Και διάβαζα ότι κι άλλοι είχαν τέτοια θέματα (σε μένα και άργησε μάλλον! ).

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.595
Όλα αυτά τα ρολόγια Σώτο είναι εν δυνάμει ηλεκτρονικά σκουπίδια. Εξυπηρετούν το σκοπό για ελάχιστα χρόνια και μετά πάνε στη ανακύκλωση διότι δεν επιδέχονται σχεδόν καμία επισκευή ή σέρβις.
Aλλες σειρές, όπως τα fenix, αλλάζουν μπαταρία κανονικά όπως όλα τα ρολόγια ξεβιδώνοντας βίδες, τούτα ακόμα και να το καταφέρεις δεν θα είναι ποτέ ξανά στεγανό

Reaction score
16.185
Βέβαια θα έχεις πάρει 3 - 4 με την τιμή του fenix... Με άλλα λόγια, το έχουν κάνει έτσι, που είτε δίνεις "λίγα" και τα κρατάς για λίγο, ή δίνεις πολλά... για να τα κρατήσεις λίγο παραπάνω. Γιατί και μπαταρία να αλλάξεις, οι αλλαγές σε software ή και υλικό, πιο σύγχρονο, μεγαλύτερη ακρίβεια, περισσότερα χαρακτηριστικά, σε "οδηγούν" πάλι σε αλλαγή. Όπως γίνεται και με τα κινητά, και τόσα άλλα...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.595
Και όλα αυτά εφόσον δεν σε προλάβει κάποια αστοχία, οι πλαστικές κάσες πονάνε σε αυτό και πολύ το φοβάμαι, γιαυτό έγραψα ότι το 955 είναι λίγο μη μου άπτου.
broken-lug-fr245-v0-r31ggtyicqfb1.png

Reaction score
23.651
(όταν καταφέρεις να βάλεις το βύσμα ώστε να πιάσει η σύνδεση, γιατί αν και μοιάζει με του garmin, είναι μλκ η υλοποίηση του)
ναι ενώ της γαρμιν το βύσμα είναι τρομερή επιτυχία με τα ελατηριάκια στα πινς.
μέχρι και ο κινέζος (χαλιαβευ) έχει καλύτερο τρόπο φόρτισης.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.595
Αυτό το σπάσιμο είναι από πέσιμο, ή έτσι ξαφνικά;
Βοά το νέτ από σπασμένες πλαστικές κάσες των ρολογιών garmin, δεν μπορεί όλοι αυτοί να τη πάτησαν από πέσιμο.
Μεταξύ μας (μη το πεις παρά έξω) επίτηδες τα σιάχνουν έτσι για να υπάρχει δουλίτσα βρε κουτό :biggrin:

Reaction score
16.185
Κανένα απο αυτά δεν μου αρέσει, αλλά με το garmin ένα χρόνο δεν είχα θέμα να κουμπώσει και να ξεκινήσει την φόρτιση αμέσως. Με το αλλο έπρεπε να κουνάω το βύσμα, ή να το βάζω και ανάποδα, μπας και πιάσει, και μετά να σταθεροποιώ και το καλώδιο, μήπως κουνήσει! Με αυτά κι αυτά, χάλασε ένα καλώδιο σε 1,5 χρόνο, ενώ και το δεύτερο πάλι λίγο πολύ τα ίδια έκανε μέχρι και τώρα. Η υλοποίηση είναι μλκ γενικότερα, απλά στο garmin κουμπώνει καλύτερα.
Βοά το νέτ από σπασμένες πλαστικές κάσες των ρολογιών garmin, δεν μπορεί όλοι αυτοί να τη πάτησαν από πέσιμο.
Μεταξύ μας (μη το πεις παρά έξω) επίτηδες τα σιάχνουν έτσι για να υπάρχει δουλίτσα βρε κουτό :biggrin:
Α νόμιζα ότι ήταν δικό σου, και ήξερες πώς έγινε...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.595
Αααα δεν είναι μαναχά εκεί η αστοχία, παίζει και άρκ εσωτερικά στη πλακέτα που ακουμπά επίσης με ελάσματα πάνω στα πίνς.
Αν δεν τη πατήσεις από κακή επαφή του καλωδίου
r946y9dchaa31.jpg

θα τη πατήσεις σίγουρα απ'αυτό.

Ως μια κάποια λύση σε όλα τα παραπάν προτείνεται φορτιστής αργός ή φόρτιση σε pc και όχι ταχυφορτιστής.
Αν κάτι δεν κάνει σωστά επαφή, μόλις κουμπώσεις ταχυφορτιστή και μέχρι το κύκλωμα να ρυθμίσει τη τάση φόρτισης θα κάνει αρχικά άρκ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.766
Members
38.235
Νεότερο μέλος
AgelosN