Εκθέσεις Audio/Video 2024

Μηνύματα
274
Reaction score
449
Μάλλον μόνο η έκθεση του ήχου θα γίνει
Ναι, έτσι φαίνεται. Παρότι ο ΗΧΟΣ σαν περιοδικό είναι τραγικό, στις εκθέσεις πηγαίνω. Για βόλτα περισσότερο και να δω κανένα γνωστό.
 

Μηνύματα
1.389
Reaction score
2.323
 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
47.284
Reaction score
97.529

Μηνύματα
274
Reaction score
449
Όσο περνάει ο καιρός, τόσο επιβεβαιώνεται από διάφορες πηγές ότι φέτος θα έχουμε μόνο μια έκθεση. Είναι λυπηρό ότι οι δύο διοργανωτές δεν κατάφεραν να βρουν μια κοινή συνιστώσα συνεργασίας, ώστε να γίνει μια έκθεση, καλύτερη από ποτέ.

Επίσης φαίνεται ότι για φέτος τουλάχιστον, οι συμμετοχές θα είναι λίγο "μουδιασμένες", μιας και τα προηγούμενα χρόνια υπήρξε μια πόλωση ώς προς το ποιοι εκθέτες πόνταραν σε ποιο άλογο, με αποτέλεσμα οι παλαιότερες γέφυρες επικοινωνίας να έχουν υποστεί κάποια ρήγματα.

Το σίγουρο είναι ότι το yellowbox άφησε μια καλή παρακαταθήκη όσον αφορά την προσπάθεια και τις φρέσκιες ιδέες που έφερε στο χώρο. Ήταν δύσκολο το εγχείρημα εξ αρχής και ανεξάρτητα με τους λόγους που δεν συνεχίστηκε, ανέβασε τον πήχη και τις προσδοκίες των επισκεπτών, αρκετά πιο πάνω.

Ελπίζω πραγματικά, τα μυνήματα να φτάσουν στα αυτιά που πρέπει και να έχουμε από εδώ και στο εξής εκθέσεις που να είναι καλύτερες, ποιοτικότερες και με περισσότερες συμμετοχές και δρώμενα.

Κι ας έχει και είσοδο βρε αρερφέ. Ένα μικρό ποσό, να καλύψει κάποια εξτραδάκια που θα μπορούσε ένας σωστός διοργανωτής να προσφέρει στους επισκέπτες, τόσο σε αναβαθμισμένες υπηρεσίες αλλά και εμπειρίες.
 





Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.027
Μηνύματα
2.925.914
Members
38.125
Νεότερο μέλος
YANNIS1960
Top