Εκθέσεις Audio/Video 2024

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.367
Εγώ απορώ με μερικά πράγματα που σας αρέσουν ή δε σας αρέσουν, λες και είναι γκόμενες.

Να ας πούμε ένας διάλογος χαιεντάδων:

-Σ'αρέσει αυτό το πεζοδρόμιο;
-Όχι, μ'αρεσει το απέναντι.
-Μα ίδια είναι.
-Ε, και τι να κάνω; Εμένα το απέναντι μ'αρεσει.

Συμπερασματικά, είστε όλοι για δέσιμο.
Να τα πεις αυτά στους μάνατζερ πωλήσεεων των εταιριών και στον περισσότερο κόΖμο που έχει το θράσος και ''βλέπει'' αν το Χ θα ταίριαζε στον χώρο του.. :idk:
Εγώ έχω κάμει τα πάντα (άσχημα, ομορφούλικα) σε βάθος χρόνου.. :smoke:

Αλήθεια τώρα για την λογική απαίτηση πολλών για immersive κλπ δεν γίνονται παράλληλα κάποιες εκθέσεις για επαγγελματικές εγκαταστάσεις - στούντιο κλπ με εκθέματα - στησίματα πιο απαιτητικά?
(Ρωτάω δεν γνωρίζω)

Reaction score
18.278
A sorry, νόμιζα πως έχεις (τόσο καιρό τι σου λένε? :laugh::whistling::idk:)
Σε λίγο θα μας πεις πως δεν έχεις και ProAc :cry:
Δεν έχω βρε συ. Κόλπο είναι. Με έχει πληρώσει ο Ν.Κ. για να κάνω δήθεν αντιπολίτευση και άρα να του δίνεται η ευκαιρία να αναδεινύει καλύτερα την ανωτερότητα των νέων τεχνολογίων σε σύγκριση με τα πολλά ελαττώματα των λυχνιών. :D Δική μου σκέψη ήταν αυτό, δεν φταίει ο Ν.Κ.

Πρόακ έχω. :D

Last edited:

Reaction score
466
Ερώτηση παρακαλώ οποιος ξέρει . Θα υπάρχουν στην έκθεση θα καθαριστικα της simply analog ?

Reaction score
18.278
Ε όχι.. :laugh::cry:
¨Αστον να λέει τον προβοκάτορα , μην σε κάνει να αμφισβητείς το υψηλό IQ σου.

Έχω και παραέχω και μάλιστα απο ότι φαντάζεται πολύ "χειρότερα" τα πράγματα και όχι μόνο στις λάμπες.

Πλάκα κάνω στον Ν.Κ. Και αυτός σε εμένα.

Ούτε ηχομπάρα έχω, πλάκα τους έκανα. Η συζήτηση με τον φίλο μου όμως ήταν όντως αληθινή. Ότι παίρνει θέλει να το παίρνω και εγώ, είναι λίγο audio people, έχει επηρρεαστεί. Θέλουν να σε κάνουν να αγοράζεις και εσύ σύμφωνα με τις δικές τους επιλογές ή και τις ίδιες ακριβώς καθώς είναι κατά βάθος ανασφαλείς. Αγοράζοντας εσύ τα ίδια επιβεβαιώνονται, εσύ τι νόμιζες ; για καλό σου το λένε ; :D

Συνέχιζε να καταλαβαίνεις αυτά που καταλαβαίνεις για εμένα. Ξέρεις να ξεχωρίζεις εσύ τις περσόνες μου καλύτερα και απο εμένα πολλές φορές. Αφού είσαι γάτα, ξέρω εγώ, τώρα τελευταία βέβαια έχεις ρίξει λίγο στροφές, δεν ξέρω γιατί. Βαρέθηκες μάλλον ε ; Δεν αποτελούν την πρόκληση που αρχικά ήλπιζες ότι θα συναντήσεις. :D

🐽🦊🙂

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.591
Μια ηχομπαρα έχει όλη κι όλη, τα υπόλοιπα είναι φούμαρα.
Ούτε ηχομπάρα έχω, πλάκα τους έκανα
Άμα σας λέω γω...

Φούμαροτεκχ. Φούμαρα ολόβε.

Reaction score
18.278
Άμα σας λέω γω...

Φούμαροτεκχ. Φούμαρα ολόβε.
Άσε μας βρε εσύ, που έχεις πάρει ένα Νόιμαν εκεί, το έχεις βγάλει έντεκα φωτογραφίες και μας λές ότι έχεις δήθεν πολυκάναλο. :D :D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.591
Τουλάχιστον είμαι αρχηγός στο Photoshop.

Έχω κάνει καλή δουλίτσα, δε μπορείς να πεις.

έχεις πάρει ένα Νόιμαν εκεί, το έχεις βγάλει έντεκα φωτογραφίες
Για να είμαστε δε επακριβείς στις διατυπώσεις μας, 14 φωτογραφίες το έχω βγάλει, και παρουσιάζω ότι δήθεν ταχαμου έχω 15 Neumann.

Έχω και καλή φωτογραφική μηχανή προφανώς (not, απ'το κινητό ρε).

Photoshop έχω (not, σπασμένο).

Last edited:

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.287
Members
38.169
Νεότερο μέλος
Prants