Εκθέσεις Audio/Video 2024

Reaction score
196
Για άλλη μια φορά με μοναδική εξαίρεση το πολύ τίμιο για τον περισσότερο κόσμο το περιπτερο ας πω , της MAGNAT .
Προσιτός ήχος , ικανοποιητικά χρήματα για κάποιον που θέλει να ακούει απλά και όμορφα.

στα υπόλοιπα ένιωσα σαν να ειμαι, σε έκθεση με super cars , που για να αγοράσεις , θες καρνέ επιταγών….
Οπως σαν να περπατάω σε ζωολογικό κήπο γεμάτο φίδια….απο τα καλωδια..
Δεν εντυπωσιάστηκα καν, με ελάχιστες εξαιρέσεις.σε ελληνικά προϊόντα.
Καλά να περάσετε όσοι πάτε.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.012
Εγώ αν ήμουν στη θέση των εκθετών, θα είχα στήσει κάνα σόνος φουλ ιμερσιβ σεταπ, ή κάτι αντίστοιχο (ηχομπαρα πάντα, συν μεγάλη τηλεόραση), με μια 8-άδα σαμπ, και θα είχα μαζέψει όλο τον κόσμο.

Αλλά που μυαλό.

Reaction score
1.226
στα υπόλοιπα ένιωσα σαν να ειμαι, σε έκθεση με super cars , που για να αγοράσεις , θες καρνέ επιταγών….
Μη τα λες αυτά ρε εχει παράπονο ο κοΖμος με αυτούς που μονο βλέπουν ακούνε και δεν αγοράζουν, θα σε πουν ματάκια και ανώμαλο..
:lolsign:
Εγώ αν ήμουν στη θέση των εκθετών, θα είχα στήσει κάνα σόνος φουλ ιμερσιβ σεταπ, ή κάτι αντίστοιχο (ηχομπαρα πάντα, συν μεγάλη τηλεόραση), με μια 8-άδα σαμπ, και θα είχα μαζέψει όλο τον κόσμο.

Αλλά που μυαλό.
Δεν είμαστε όλοι μπασοκέφαλοι :gotcha::dance2:

Reaction score
11.089
Για άλλη μια φορά με μοναδική εξαίρεση το πολύ τίμιο για τον περισσότερο κόσμο το περιπτερο ας πω , της MAGNAT .
Προσιτός ήχος , ικανοποιητικά χρήματα για κάποιον που θέλει να ακούει απλά και όμορφα.

Οπως σαν να περπατάω σε ζωολογικό κήπο γεμάτο φίδια….απο τα καλωδια..
Δεν εντυπωσιάστηκα καν, με ελάχιστες εξαιρέσεις.σε ελληνικά προϊόντα.
Καλά να περάσετε όσοι πάτε.
Ποιά έπαιζαν και σου άρεσαν; Τα μικρά ή τα μεγαλύτερα;

Reaction score
1.744

Αλλά που μυαλό.
Δε θα είχες μαζέψει ούτε τον ζητιάνο από το φανάρι της γωνίας,Καβάλας και Κολοκυνθούς.
Τα epos στο δωμάτιο Diapason παίζουν ωραία.

Να κατέβω κάτω τώρα;
Αναπαυσου.Αυριο θα πάω.

Reaction score
1.226
Τα άκουσες; 😂😂😂😂
Χωρίς να ακούσεις πώς έχεις γνώμη;;; 😂😂😂😂❤
Δεν ειπα πως εχω γνώμη απλα είπα πως επειδή δεν σου άρεσαν εσένα δεν σημαίνει πως είναι αδύνατον να αρέσουν σε κάποιο άλλο, no offense

Reaction score
11.089
Σε πειράζω, για να αυτό έβαλα φατσούλες.

Και τα MATTER τα κόκκινα παίζουν όμορφα. Ίσως είμαι θετικά προκατελειμένος στα ribbon tweeter.

Reaction score
1.226
Σε πειράζω, για να αυτό έβαλα φατσούλες.

Και τα MATTER τα κόκκινα παίζουν όμορφα. Ίσως είμαι θετικά προκατελειμένος στα ribbon tweeter.
Κόκκινα? Πέρσυ είχαν κάτι ηχεία που έπαιζαν ωραία, αλλα ήταν σαν DIY project με τραπέζι του ικεα για baffle xD

ribbon έχει η ΑΜΤ?

Reaction score
2.717
ATC με το sub πολύ καλό και ξεκούραστος ήχος.
Για τους καλωδιάδες έχει τεστ καλωδίων από έναν Εγγλεζάκο της audioquest.
Βάζει βγάζει καλώδια από το πιο φτηνό στο πιο ακριβό σε Goldenear ηχεία και ρωτάει το κοινό τις διάφορες που ακούει (παπαριες για μένα)
Τα goldenear πολύ ενδιαφέροντα
IMG_1332.jpeg
IMG_1333.jpeg
IMG_1334.jpeg
IMG_1335.jpeg
IMG_1336.jpeg

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.012
Δε θα είχες μαζέψει ούτε..
Βρε και συ εκεί θα κολλούσες και θα έκλαιγες τα λεφτά που έχεις δώσει τζάμπα κι άδικα σε χαϊεντάδικα σκουπίδια. 😎

Ξέρω πολύ καλά να κάνω ένα ωραίο EQ, να τρώει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει. 😋

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.374
Members
38.177
Νεότερο μέλος
ziki