Εκθέσεις Audio/Video 2024

Reaction score
18.408
Ποιο;
Αυτό θα ειπωθεί μόνο στον Bhutia ιδιωτικά και μόνο α) εαν το θελήσει και ζητήσει, ενδιαφερθεί ο ίδιος να του το πω β) αφού κάνει μια δικά του εκτίμηση πρώτα (εάν έχει ακούσει όλα τα ηχεία της έκθεσης έστω αλλού ή σε άλλες εκθέσεις) ιδιωτική σε εμένα ή δημόσια τοποθετηση , ότι απο τα δυο θέλει γ) με την προυπόθεση να σεβαστεί την απάιτησή μου να μην πει σε κάποιον τι είπα,το ίδιο και εγώ για την δική του ... καθώς κάποια "γνώση" που θεωρεί κάποιος (εγώ στην προκειμένη) σημαντική καθίσταται σε περίεργες προσωπικότητες σαν την δική μου αυτόματα πολύ προσωπική και δεν είναι διαθέσιμη στους audio people πρός σχόλιο και πρέπει να προστατεύεται. Μπορεί όμως για όποιον του το ζητήσει ο Bhutia να βεβαιώσει ότι του απάντησα αλλά όχι ποιό. Την τιμιότητα του λόγου του Bhutia πιστεύω όλοι την αποδεχόμαστε. Και εάν θα πεί ότι του απάντησα ...τότε σημαίνει ότι όντως του απάντησα.

Δεν είναι σωστό αυτό που του κάνω και δεν δικαιούμαι να το κάνω και χωρίς να τον ρωτήσω κιόλας / ακόμη και ΟΚ να μου έδινε να τον φέρω σε τέτοια δύσκολη θέση / είναι λίγο ανήθικο ... αλλά αυτή είναι η απάντηση μου.

Το β) δεν είναι αναγκαίο προαπαιτούμενο ή υποχρέωση απο μεριάς του, αλλά θα εκτιμηθεί.

Reaction score
11.090
δ) λογω ερωτα με bhutia να κλεισετε κι ενα δωματιο στον πριαμο

Κοψτε τα ναρκωτικα...
Να κάνεις quote για να βλέπουμε σε ποιον απαντάς, γιατί οι περισσότεροι έχουν σε ignore list το μέλος. Συμφωνώ μαζί σου και συμπληρώνω προς το μέλος που του απαντάς, τη φράση που είπε ο Πανούσης στο Νταλάρα μετά τη γνωστή δικαστική αντιπαράθεση που είχαν.

skonst

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.086
Μερικές photo απο την έκθεση
Οι τιμές έχουν ξεφύγει

Attachments

Reaction score
18.408

Κοψτε τα ναρκωτικα...
Να κάνεις quote για να βλέπουμε σε ποιον απαντάς, γιατί οι περισσότεροι έχουν σε ignore list το μέλος. Συμφωνώ μαζί σου και συμπληρώνω προς το μέλος που του απαντάς, τη φράση που είπε ο Πανούσης στο Νταλάρα μετά τη γνωστή δικαστική αντιπαράθεση που είχαν.
Και behold κυρίες και κύριοι (ladies and gentlemen) αυτοί είναι οι λόγοι που δεν απαντάω ποιό ηχείο είναι αλλά και άλλα πράγματα που πρέπει να προστατευθούν. Και για αυτό έχουμε υποχρέωση να αποκρύπτει ο ένας για τον άλλον κατά το δικό του πάντα κριτήριο την όποια εμπειρία ή και γνώση ακόμη θα τολμούσα να πω, που τουλάχιστον θεωρεί σημαντική.

Για να είμαι δίκαιος μιας και τον bonepeeler δεν το έχω "μελετήσει" τον άνθρωπο ούτε έχω διαβάσει τα πόστ του με εκτεταμενη σκέψη ούτε έχω διεξάγει και κανένα πείραμα έστω απλό :D και δεν μπορώ να κρίνω το χιούμορ του και το σκοπό αυτού , ως πρώτη επαφή (encounter) και δεδομένου ότι βλέπω ότι τουλάχιστον δεν έκανε στο έν λόγω έτερο συσχετισμένο με το δικό του πόστ ... like και επειδή βέβαια μια ατυχή στιγμή όλοι μπορούμε να έχουμε , τον εξαιρώ.

Οι αudio people στα καλύτερα τους. (Οι audio people at their finest). Δεν παίρνουν καλά την απόρριψη, ούτε ξέρουν απο όχι παρά μόνο όταν το λένε οι ίδιοι στους άλλους. :D

Last edited:

Reaction score
18.408

Κοψτε τα ναρκωτικα...
Το ότι δεν λέω εγώ πάντως ... δεν σημαίνει οτι αυτό είναι λόγος να μην πείτε εσείς όλοι οι υπόλοιποι. Μια πρόταση μπορεί να είναι καλή έστω και εάν αυτός που την κάνει δεν είναι για X Y λόγους έτοιμος ή διατεθειμένος να την ακολουθήσει στον παρόντα χρόνο. Όπως θέλετε και επιθυμείτε πάντως και απόλυτο δικαίωμα ή και υποχρέωση σας εάν την νοιώθετε έτσι. Όπως και εγώ εξάλλου χαρακτήρισα κάποια πράγματα δική μου υποχρέωση κιόλας.

Reaction score
18.408
Με την βοήθεια φυσικά του @marlboro 😍 βρήκα το ηχείο που αναρωτιόμουν ποιό είναι.

Heco Bella Donna. Ωραίο ηχείο , μου άρεσε.

Με την βοήθεια άλλων βρήκα και το ηχείο το Ελληικό ... το TRF. Πολύ καλό και αυτό.

Μένει να θυμηθώ (αποκλείεται ούτε κα με φωτογραφία μάλλον, θα το προσπαθήσω πάντως απο άλλα media ή κάποιο βίντεο που μπορεί να κυκλοφορήσει στο μέλλον) ένα τρίτο ηχείο βάσης με πολύ φυσικό , αβίαστο και συναισθηματικό ήχο. (όχι λόγω χραμτισμού προκύπτων). Πόσα πολλά εξάλλου να ήταν τα ηχεία βάσης ; Κάπου θα το πετύχω.

Καλημέρα σε όλους σας.

Reaction score
518
Μόνο ο Χαμελέων είχε φροντίσει το χώρο (για άλλη μια φορά). Και ακουγόταν η διαφορά, με σχετικά χαμηλου μπάτζετ ηχεία. Και κέντιες παρακαλώ για ατμόσφαιρα.
Βλέπω τα magico στην αμέσως από κάτω φώτο και μου’ρχεται να κλάψω.
Δηλαδή αυτού του ανθρώπου του είπε η magico «στείλε μας και καμιά φωτογραφία από την έκθεση και το δωμάτιο που έστησες» και τους έστειλε κάτι τέτοιο. Σαν κάτι kef που ειχα φοιτητής του 500ρικου παίζανε.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.013
να σεβαστεί την απάιτησή μου να μην πει σε κάποιον τι είπα,το ίδιο και εγώ για την δική του ... καθώς κάποια "γνώση" που θεωρεί κάποιος (εγώ στην προκειμένη) σημαντική καθίσταται σε περίεργες προσωπικότητες σαν την δική μου αυτόματα πολύ προσωπική και δεν είναι διαθέσιμη στους audio people πρός σχόλιο και πρέπει να προστατεύεται.
Θες αγωγή.
Είναι επίσημο. 🥳

Reaction score
8.680
Δικο σου;
Όχι δεν είναι δικό μου.
Απλώς όταν διαβάζω για άπιαστα συστήματα και αοματους κάτι παθαίνω.

Μια μικρή σφήνα.
Πολυκαναλο με waveforming με 4 στις σαμπς 21 ιντσών έκαστο στις γωνίες.

Screenshot_20241110_211832_com.google.android.youtube.jpg

Αλλά οκ εκτός θέματος είμαστε.
Παμε πίσω στην έκθεση. :biggrin:
Να πιάσουμε τα ATC με το σαμπάκι θέλετε?
Χαριτωμένο

Reaction score
1.233
Όχι δεν είναι δικό μου.

Μια μικρή σφήνα.

View attachment 348857

Χαριτωμένο
Πιανού είναι; Της γειτόνισσας;

Reaction score
1.579
Όχι δεν είναι δικό μου.

Μια μικρή σφήνα.

View attachment 348857

Χαριτωμένο
Αυτό ρε φίλε όλο μαζι κοστίζει όσα θα βγάλουμε οι περισσότεροι με 2 γενιές εργασίας μαζί τα με τα παιδιά μας και αφού δώσουμε κανά όργανο στη μαύρη αφορά.

Χέσε μας, παμε σε κάτι ρεαλιστικό και γήινο. :focus:😂😂😂

Reaction score
18.408
Θες αγωγή.
Είναι επίσημο. 🥳
Που να καταλάβεις εσύ την διαφορά υψηλού IQ και τρέλας ; Ίσα ίσα , εαν καταλάβαινες θα έβλεπες καθαρά ότι έχω πολύ υψηλή αγωγή αλλά όχι αυτήν που εννοείς εσύ. Χάθηκε και η ευκαιρία με αυτές τις παρεμβάσεις να σας αποδείξω (μόνο στον Bhutia με ενδιαφέρει να το αποδείξω δηλαδή) πως μπορεί κάποιος με το αυτί και μόνο να καταλάβει την σούπερ ακρίβεια που διαθέτει ένα ηχείο. Μου τον τρομάξετε τον άνθρωπο με την προαπαγάνδα σας εναντίον μου.

Ξέρεις ότι βρίσκεσαι ακόμη σε πρώτο ηθική ε ; Proto morality σαν τον Νίτσε και τους προ Σωκρατικούς. Λείπει και ο Φαίδρος @Faidros Barlas που είναι μορφωμένος σε όλα αυτά και ο μόνος που καταλαβαίνει. Άς τον αφήσω τον άνθρωπο στην ησυχία του, που του κάνω και quote, άλλη δουλειά δεν είχε. :D
Αυτό θα ειπωθεί μόνο στον Bhutia ιδιωτικά και μόνο εαν το θελήσει και ζητήσει, ενδιαφερθεί ο ίδιος να του το πω. :lolsign::lolsign:
Ναι βρε παιδί μου ... μπορεί να μην θελει ο άνθρωπος. Να με έχει χ@σμενο και εμένα και την γνώμη μου. Όπως με έχεις εσύ δηλαδή. :D

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.374
Members
38.177
Νεότερο μέλος
ziki