- Reaction score
- 2.376
Δικο σου;Πηγαίνετε εσείς στις εκθέσεις να ακούσετε τα δικάναλα τσικι τσικι
View attachment 348827
View attachment 348826
Δικο σου;Πηγαίνετε εσείς στις εκθέσεις να ακούσετε τα δικάναλα τσικι τσικι
View attachment 348827
View attachment 348826
μπορεί να έβγαλε ηχόμπαρα η προακ ξερω γωΠοιο;
Αυτό θα ειπωθεί μόνο στον Bhutia ιδιωτικά και μόνο α) εαν το θελήσει και ζητήσει, ενδιαφερθεί ο ίδιος να του το πω β) αφού κάνει μια δικά του εκτίμηση πρώτα (εάν έχει ακούσει όλα τα ηχεία της έκθεσης έστω αλλού ή σε άλλες εκθέσεις) ιδιωτική σε εμένα ή δημόσια τοποθετηση , ότι απο τα δυο θέλει γ) με την προυπόθεση να σεβαστεί την απάιτησή μου να μην πει σε κάποιον τι είπα,το ίδιο και εγώ για την δική του ... καθώς κάποια "γνώση" που θεωρεί κάποιος (εγώ στην προκειμένη) σημαντική καθίσταται σε περίεργες προσωπικότητες σαν την δική μου αυτόματα πολύ προσωπική και δεν είναι διαθέσιμη στους audio people πρός σχόλιο και πρέπει να προστατεύεται. Μπορεί όμως για όποιον του το ζητήσει ο Bhutia να βεβαιώσει ότι του απάντησα αλλά όχι ποιό. Την τιμιότητα του λόγου του Bhutia πιστεύω όλοι την αποδεχόμαστε. Και εάν θα πεί ότι του απάντησα ...τότε σημαίνει ότι όντως του απάντησα.Ποιο;
Μάλιστα, ότι πείτε.δ) λογω ερωτα με bhutia να κλεισετε κι ενα δωματιο στον πριαμο
Κοψτε τα ναρκωτικα...
Να κάνεις quote για να βλέπουμε σε ποιον απαντάς, γιατί οι περισσότεροι έχουν σε ignore list το μέλος. Συμφωνώ μαζί σου και συμπληρώνω προς το μέλος που του απαντάς, τη φράση που είπε ο Πανούσης στο Νταλάρα μετά τη γνωστή δικαστική αντιπαράθεση που είχαν.δ) λογω ερωτα με bhutia να κλεισετε κι ενα δωματιο στον πριαμο
Κοψτε τα ναρκωτικα...
δ) λογω ερωτα με bhutia να κλεισετε κι ενα δωματιο στον πριαμο
Κοψτε τα ναρκωτικα...
Και behold κυρίες και κύριοι (ladies and gentlemen) αυτοί είναι οι λόγοι που δεν απαντάω ποιό ηχείο είναι αλλά και άλλα πράγματα που πρέπει να προστατευθούν. Και για αυτό έχουμε υποχρέωση να αποκρύπτει ο ένας για τον άλλον κατά το δικό του πάντα κριτήριο την όποια εμπειρία ή και γνώση ακόμη θα τολμούσα να πω, που τουλάχιστον θεωρεί σημαντική.Να κάνεις quote για να βλέπουμε σε ποιον απαντάς, γιατί οι περισσότεροι έχουν σε ignore list το μέλος. Συμφωνώ μαζί σου και συμπληρώνω προς το μέλος που του απαντάς, τη φράση που είπε ο Πανούσης στο Νταλάρα μετά τη γνωστή δικαστική αντιπαράθεση που είχαν.
Το ότι δεν λέω εγώ πάντως ... δεν σημαίνει οτι αυτό είναι λόγος να μην πείτε εσείς όλοι οι υπόλοιποι. Μια πρόταση μπορεί να είναι καλή έστω και εάν αυτός που την κάνει δεν είναι για X Y λόγους έτοιμος ή διατεθειμένος να την ακολουθήσει στον παρόντα χρόνο. Όπως θέλετε και επιθυμείτε πάντως και απόλυτο δικαίωμα ή και υποχρέωση σας εάν την νοιώθετε έτσι. Όπως και εγώ εξάλλου χαρακτήρισα κάποια πράγματα δική μου υποχρέωση κιόλας.δ) λογω ερωτα με bhutia να κλεισετε κι ενα δωματιο στον πριαμο
Κοψτε τα ναρκωτικα...
Μόνο ο Χαμελέων είχε φροντίσει το χώρο (για άλλη μια φορά). Και ακουγόταν η διαφορά, με σχετικά χαμηλου μπάτζετ ηχεία. Και κέντιες παρακαλώ για ατμόσφαιρα.
Θες αγωγή.να σεβαστεί την απάιτησή μου να μην πει σε κάποιον τι είπα,το ίδιο και εγώ για την δική του ... καθώς κάποια "γνώση" που θεωρεί κάποιος (εγώ στην προκειμένη) σημαντική καθίσταται σε περίεργες προσωπικότητες σαν την δική μου αυτόματα πολύ προσωπική και δεν είναι διαθέσιμη στους audio people πρός σχόλιο και πρέπει να προστατεύεται.
Όχι δεν είναι δικό μου.Δικο σου;
Πιανού είναι; Της γειτόνισσας;Όχι δεν είναι δικό μου.
Απλώς όταν διαβάζω για άπιαστα συστήματα και αοματους κάτι παθαίνω.
Μια μικρή σφήνα.
Πολυκαναλο με waveforming με 4 στις σαμπς 21 ιντσών έκαστο στις γωνίες.
View attachment 348857
Αλλά οκ εκτός θέματος είμαστε.
Παμε πίσω στην έκθεση.
Να πιάσουμε τα ATC με το σαμπάκι θέλετε?
Χαριτωμένο
Αυτό θα ειπωθεί μόνο στον Bhutia ιδιωτικά και μόνο εαν το θελήσει και ζητήσει, ενδιαφερθεί ο ίδιος να του το πω.Πιανού είναι; Της γειτόνισσας;
Αυτό ρε φίλε όλο μαζι κοστίζει όσα θα βγάλουμε οι περισσότεροι με 2 γενιές εργασίας μαζί τα με τα παιδιά μας και αφού δώσουμε κανά όργανο στη μαύρη αφορά.Όχι δεν είναι δικό μου.
Απλώς όταν διαβάζω για άπιαστα συστήματα και αοματους κάτι παθαίνω.
Μια μικρή σφήνα.
Πολυκαναλο με waveforming με 4 στις σαμπς 21 ιντσών έκαστο στις γωνίες.
View attachment 348857
Αλλά οκ εκτός θέματος είμαστε.
Παμε πίσω στην έκθεση.
Να πιάσουμε τα ATC με το σαμπάκι θέλετε?
Χαριτωμένο
Που να καταλάβεις εσύ την διαφορά υψηλού IQ και τρέλας ; Ίσα ίσα , εαν καταλάβαινες θα έβλεπες καθαρά ότι έχω πολύ υψηλή αγωγή αλλά όχι αυτήν που εννοείς εσύ. Χάθηκε και η ευκαιρία με αυτές τις παρεμβάσεις να σας αποδείξω (μόνο στον Bhutia με ενδιαφέρει να το αποδείξω δηλαδή) πως μπορεί κάποιος με το αυτί και μόνο να καταλάβει την σούπερ ακρίβεια που διαθέτει ένα ηχείο. Μου τον τρομάξετε τον άνθρωπο με την προαπαγάνδα σας εναντίον μου.Θες αγωγή.
Είναι επίσημο.
Ναι βρε παιδί μου ... μπορεί να μην θελει ο άνθρωπος. Να με έχει χ@σμενο και εμένα και την γνώμη μου. Όπως με έχεις εσύ δηλαδή.Αυτό θα ειπωθεί μόνο στον Bhutia ιδιωτικά και μόνο εαν το θελήσει και ζητήσει, ενδιαφερθεί ο ίδιος να του το πω.