Εκτός από Κραουνάκη;

Reaction score
1.391
λεω να δωσω τον yamaha px5...
:)
υπαρχει ενδιαφερον ?
800 ωρες επαιξε, στο σπιτι μονο φυσικα...

450 γιουρος.. μονο μειονεκτημα οτι θα χτειαστεις ακομη 7,5 ευρω να αλλαξεις ανεμιστήρα... με 16 ντιμπι
[DOUBLEPOST=1540140579][/DOUBLEPOST]
Μετά τις λεπτομέρειες που μου ζήτησες και σου έδωσα, συνεχίζεις να πιστεύεις πως τα 150 βατ ανά κανάλι θα μου ήταν ανεπαρκή;

Συμπληρώνω: ακούω CD του εμπορίου από τα 3 μέτρα.
εντελως...

Reaction score
1.656
Η δυναμη των φορουμ. Μια ερωτηση εγινε και μεσα σε 10 σελιδες δοθηκε ΜΙΑ ολοκληρη σχετικη απαντηση :)

Σε αλλο παρομοιο φορουμ θα του ελεγαν "να προσεξει τα ρευματα του". Εδω του ειπαν να κοιταξει και την υγεια του.

Reaction score
1.391
ειδικός δεν ειναι κανείς...
ακομη δεν εκδίδει πτυχια χαιενδ ο κωσαυτιας μας...
ολα είναι θέμα εμπειριών και μελετης οπως ειπε ο προφεσόρε δημητροποδης...
91 ντιμπι ηταν και τα φοκαλ μου αλλα τα 400 βατ τα έτρωγαν βραδινό...

Reaction score
1.391
δεν ανοιγουμε και κουβεντα στο παρων για πικαπ και καλωδια να χτυπησει το γουορνινκ κοκκινο ?

χι χι χι

Reaction score
1.656
Η δυναμη των φορουμ. Μια ερωτηση εγινε και μεσα σε 10 σελιδες δοθηκε ΜΙΑ ολοκληρη σχετικη απαντηση :)

Σε αλλο παρομοιο φορουμ θα του ελεγαν "να προσεξει τα ρευματα του". Εδω του ειπαν να κοιταξει και την υγεια του.
Εδω καποιοι παντελως ασχετοι προσπαθουν να πωλησουν ενα χρεπι υπογουφερ με 250 βατ https://www.athensproaudio.gr/el/ge...MIjZKB54CY3gIVwZayCh217Aw6EAEYASABEgIAjPD_BwE

Αναφερομαι στην Genelec βεβαια, οχι στον εμπορο. Ερωτηση προς τους γνωστες: σε ποια εφαρμογη θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει το προιον αυτο;

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Εγώ σπίτι μου πάντως δε το έβαζα αυτο. Δεν ικανοποιεί τις ανάγκες μου. Κάτι τέτοιο στα ιδια λεφτα από την άλλη το βλέπω και μου τρέχουν τα σάλια

https://www.powersoundaudio.com/products/V1811
μάλλον το βλέπω να έχει πικρή τιμή το svs χαχα εδώ σκοτώνει κάποια velo dd18 Τι να λέμε τώρα τον 6.000 ευρώ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.906
Εγώ σπίτι μου πάντως δε το έβαζα αυτο.
Όσοι το έβαλαν, να είσαι βέβαιος ότι δε το μετάνιωσαν.. ;)

ΥΓ. Η τζένελεκ, ξέρει. Είναι ο γίγαντας των στούντιο, η πρώτη σε πωλήσεις. Μπροστά της, η Άνταμ και η ATC είναι ερασιτέχνες ασχετόπουλοι. Ρισπεκτ...

Last edited:

Reaction score
6.235
Όσοι το έβαλαν, να είσαι βέβαιος ότι δε το μετάνιωσαν.. ;)

ΥΓ. Η τζένελεκ, ξέρει. Είναι ο γίγαντας των στούντιο, η πρώτη σε πωλήσεις. Μπροστά της, η Άνταμ και η ATC είναι ερασιτέχνες ασχετόπουλοι. Ρισπεκτ...
Δε μείωσα τη genelec. Κορυφαία εταιρεία σίγουρα. Για τη δουλειά που θέλω εγώ τα σαμπ και το συνολικό διαθέσιμο budget είναι κακό vfm για εμένα. Απλά αυτο.

Reaction score
1.656
Monitoring. Το γράφει και στη περιγραφή.;)
Και ο gid για "monitoring" θέλει τον ενισχυτή :) Δεν θα "γεμίσει" μουσική το Ολυμπιακό Στάδιο σε συναυλία.

[DOUBLEPOST=1540185124][/DOUBLEPOST]
Δε μείωσα τη genelec. Κορυφαία εταιρεία σίγουρα. Για τη δουλειά που θέλω εγώ τα σαμπ και το συνολικό διαθέσιμο budget είναι κακό vfm για εμένα. Απλά αυτο.
Ε, όσο να ναι, την μείωσες. Δεν είναι καλό αυτό, εδώ ορκιζόμαστε (σχεδόν) σε Αδάμ + Τζένελεκ!

Δεν γίνεται να είναι ανεπαρκή τα 250 ψωρο-βάτ και το προϊόν μάπα λόγω προδιαγραφών;

Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.474
Έτσι, δώσε πόνο Γουίζζυ από τα έγκατα του σάπχιου! Δεν του κάνει ο Μποναμάσα του Μάρμπα Θωμά, ε τα θέλει ο λοκώς του...:devilish:
Ε, μα κι αυτός...προκαλεί!:roflmao:

Reaction score
30.455
Δεν είναι καλό αυτό, εδώ ορκιζόμαστε (σχεδόν) σε Αδάμ + Τζένελεκ!
E,από το να πιστεύεις στο παραμύθι του Αδάμ και της Εύας ,καλύτερα να ορκίζεσαι (σχεδόν) σε Αδάμ και Τζένελεκ..;)

Last edited:

Reaction score
6.235
Και ο gid για "monitoring" θέλει τον ενισχυτή :) Δεν θα "γεμίσει" μουσική το Ολυμπιακό Στάδιο σε συναυλία.

[DOUBLEPOST=1540185124][/DOUBLEPOST]

Ε, όσο να ναι, την μείωσες. Δεν είναι καλό αυτό, εδώ ορκιζόμαστε (σχεδόν) σε Αδάμ + Τζένελεκ!

Δεν γίνεται να είναι ανεπαρκή τα 250 ψωρο-βάτ και το προϊόν μάπα λόγω προδιαγραφών;
Αν θες ένα σαμπ να συμπληρωσει τα nearfield ηχεία σου χωρίς να τα επισκιάζει και να μετραει τελεια ίσως να είναι κορυφαία επιλογη. Εγώ θέλω σαμπ που να επηρεάζουν τη δομική ακεραιότητα της οικιας μου. ;)
Ε εκεί οι 12" και τα 250 βατ είναι λίγα. Δυστυχώς οι κανόνες της φυσικής δε παρακάμπτονται όσο καλό και να είναι ένα προϊόν.

Reaction score
1.656
E,από το να πιστεύεις στο παραμύθι του Αδάμ και της Εύας ,καλύτερα να ορκίζεσαι (σχεδόν) σε Αδάμ και Τζένελεκ..;)
Από παραμύθια Χαράλαμπε άλλο τίποτα! Ο άλλος διαβάζει 50 χρόνια το Ριζοσπάστη και το μυαλό του έχει γίνει χυλός από το παραμύθι της "ισότητας", του "σοσιαλισμού" και της "πάλης των τάξεων".
[DOUBLEPOST=1540197354][/DOUBLEPOST]
Αν θες ένα σαμπ να συμπληρωσει τα nearfield ηχεία σου χωρίς να τα επισκιάζει και να μετραει τελεια ίσως να είναι κορυφαία επιλογη. Εγώ θέλω σαμπ που να επηρεάζουν τη δομική ακεραιότητα της οικιας μου. ;)
Ε εκεί οι 12" και τα 250 βατ είναι λίγα. Δυστυχώς οι κανόνες της φυσικής δε παρακάμπτονται όσο καλό και να είναι ένα προϊόν.
Γιατί; Αν είχε περισσότερα βατ πως θα τα "επισκίαζε"; Τόσο βλάκας είναι ο στουντιάς που δεν θα μπορούσε με το volume να το μαζέψει; Και τελικά, δεν θα έλεγχε καλύτερα το μεγάφωνο ένας μεγαλύτερος ενισχυτής;

Εσύ θέλεις κάτι. Ο gid θέλει κάτι άλλο. Και οι 2 ξέρετε τι θέλετε. Καλό είναι λοιπόν να μην υποτιμάς το τι θέλει ο άλλος ή να μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.546
Από παραμύθια Χαράλαμπε άλλο τίποτα! Ο άλλος διαβάζει 50 χρόνια το Ριζοσπάστη και το μυαλό του έχει γίνει χυλός από το παραμύθι της "ισότητας", του "σοσιαλισμού" και της "πάλης των τάξεων".
Ιιιιιιιιιιιιιιιιι, τιτουπεεεεεεεεεεεεεεεεεε....:D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef