Ενα απογευμα στου (οχι και τοσο Car)_Audio_Test

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
869
Απάντηση: Ενα απογευμα στου (οχι και τοσο Car)_Audio_Test

Τα μεγάφωνα είναι της peerless απο μια σειρά που έβγαζε Hi-end τότε.
Η καμπίνα είναι απο ξύλο τύπου mdf 25 mm με μπόλικα νεύρα εκ των έσω

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Μπραβο λεβεντη μας!!!!!!!!
Μυριζομαι ηχητικες ζημιες ....αλλωστε για να ειναι του Μανου μας τα σχολια τοοοοοσο θετικα παει να πει οτι τα λεει καλα το συστημα νεαρουλι.......

Πλακα πλακα ζηλεψα....θελω και γω να ψωνησω εργαλεια να μετραω και γω βρε παιδι μου....ολο για μετρησεις ακουμε και ...μετρησεις δεν βλεπομεν!!!!!!!!

Αξιος λεβεντη μας!!!!!:137::137:

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
869

Ναι στα σκουπίδια,
φεύγαμε βραδάκι απο το εξοχικό οικογενειακώς και σταματάω με το αυτοκίνητο να πετάξω τη σακούλα, κοιτάω, αν είναι δυνατόν! ένα ράδιο αρχαίο μέσα στη μπίχλα, (σχετική γυνακεία μουρμούρα) τι κάνεις παιδί μου, έλεος, θα το βάλεις μέσα στο αυτοκίνητο αυτό? Ναι τελεία. Ήμουν τόσο χαρούμενος που δεν την άκουγα καν. Τώρα το βλέπει και μου λέει τι ωραίο που είναι!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Δεν ειπαμε οχι γυμνες φωτογραφιες?

Ειμαι σιγουρος οτι ο Βλασης θα τριβει στα χερια του στο........................................................................................ κολητηρι κοιτωντας τες και θα τραγουδαει
πυκνωτακι..πυκνωτακι..
για τα σενα τοχτισα

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Χωρις να θελω να μειωσω τα ενισχυτικα ,καποιες στιγμες αναρωτηθηκα αν θα μπορουσε και παραπανω με κατι αλλο ποιο προσεγμενο.Ταξη Α καθαρη ας πουμε.
Ειχα μια τετοια εμπειρια προσφατα και εχω γινω λιγο δυσπιστος πλεον.
Λες να γινομαι Χαϊεντας ......και δεν το ξερω!
Παντως απο τετοιες εμπειριες σιγουρα γινομαι πλουσιοτερος.

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: Ενα απογευμα στου (οχι και τοσο Car)_Audio_Test

...Παντως απο τετοιες εμπειριες σιγουρα γινομαι πλουσιοτερος.
Κι εμείς γινόμαστε πλουσιότεροι από τις γνώσεις και την εμπειρία σας!
Άξιοι και οι δυό σας! Και ο φίλος που έφαγε τα μάτια του και τα αυτιά του για να τα υλοποιήσει και ο "ωτακουστής" που τώρα τελευταία έχει πάει στην αντίπερα όχθη!!!
(σιγά σιγά μας το φέρνεις! Από απλός χαιφιντελάς, το γυρίζεις σε χαιεντάς και θα καταλήξεις ...reviewer!!!!:140::142:)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Γνωριζομαστε ρε ...και με λες ρηβιουρο.....
Αντε γιατι πολυ αερα πηραμε μου φαινεται:405:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Την ηλεκτρονική δεν την κατέχω, αλλά μπορώ να διακρίνω μία τελειομανία σε αυτό το crossover. Ενα μεγάλο μπράβο! :114:

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: Ενα απογευμα στου (οχι και τοσο Car)_Audio_Test

Γνωριζομαστε ρε ...και με λες ρηβιουρο.....
Αντε γιατι πολυ αερα πηραμε μου φαινεται:405:
Πάντα ήθελα να γνωρίσω έναν reviewer!!!:142::143::140:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Βλεπω Νικο πως τον ομορφηνες πολυ τον Ανω Χωρο - τη Δευτερα θα τα πουμε.

Μανο, ελπιζω να μην...ξαπλωσες στις δυο πολυθρονιτσες! Οταν πηγα να βαλω τα σχετικα στο αυτ/το, την εβγαλα καμια ωρα σ΄αυτες! Τι να κανω; Στις 12 μεσανυχτα τελειωσαμε κι εφυγα (12 ωρες συνεχομενες, χωρις διαλλειμα δουλεψε για να με διευκολυνει ο Νικολας!). Ακουσαμε δε και τα ηχεια του εννοειται!

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
869

Αυτά είναι τα χαρακτιριστικά του midbass

Reaction score
0

Υποκλινομαι!!!!!!!Το εχω ξαναπει παλαιοτερα θα το πω και παλι.Ο Νικος εχει κανει το χομπυ δουλεια και αυτο ειναι κατι που λιγοι μπορουν να το κανουν.Το αγαπαει τοσο πολυ που δεν υπολογιζει κουραση και ξενυχτια!ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!!!!!!!!!Οσο για τον χωρο ακροασης απλα ειναι αλλου!Ειχα την τιμη να ανεβω και να πειραματιστουμε με κατι παλιοκαλωδια και απλα μου πεσαν τα σαγονια!!!!!!!!!!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Το εχω πει πλλες φορες και το ξαναλεω και τωρα.
Μακαρι να ευνοουσε αυτη η χωρα τετοιες προσπαθειες.
Δικα μας προϊοντα απο δικα μας παιδια σε δικους μας ανθρωπους η και εξαγωγες.
Παλλα πουλ-μουρ ηχεια θα ντρεπονταν να κοντραρουν τα ηχεια του ΝΙκου.Και το ολο στησιμο επισης.Μερακι και γνωσεις.
Νασαι καλα ρε Νικολα.Την αλλη φορα και ενα sub για τα πολυ χαμηλα να παμε για 20αρι

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.166

Εχω κάτι να πω αλλά θα το πω σε λίγο , γιατί τώρα δεν μπορώ.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.166

Λοιπόόόν , πέρασα σήμερις , απο του Νικόλα , δλδ κάθε μέρα περνάω , αλλά σήμερις , πέρασα , λίγο αργότερα , και ήταν εκεί , ενω συνήθως όταν περνάω δεν εχει ανοίξει ακόμη.
Κέρασε λοιπόν παγωμένο νερό ο Νικόλας , και μου λέει παμε επάνω να ακούσεις τα ηχεία.
Πήγαμε και τα άκουσα.Και την άκουσα.
Ο Καργιόλης , εεε ο μούργος , εχει φιάξει πολύ ωραίο ηχείο και μου έκανε εντύπωσης.
Ακουσα διάφορα κομμάτια , κάτι δεν μου πήγαινε στο fine tuning , των μεσουψηλών , του το είπα , και έβαλε μια γέφυρα στο κάθε κροςς, και έδεσε .
Ενα πάρα πολύ καλό ηχείο .Ταχύτατο , μα ΤΑΧΎΤΑΤΟ, Ολοζώντανο, με φοβερή ακρίβεια στην περιγραφή , πολύ ζωηρά φωνητικά , άρτια θα τα χαρακτήριζα, και κυρίως ισορροπημένο ηχο.
Δεν ξεφεύγει τίποτα , είναι ολα εκεί που πρέπει να είναι.
Το μπάσσο απίστευτο , για 2 6,1/2 άρια , με πληθωρική παρουσία , τόσο που μου έπεσε λίγο βαρύ σχεδόν.Παρόλα αυτά πολύ γρήγορο και με καλή απόσβεση.
Θα έλεγα οτι δεν παίζουν τα 2 6,1/2 ¨α ρια αλλά κάτι πιο μεγάλο. Το κουφό είναι οτι το βγάζει απο μόλις 16 λίτρα.
Εντύπωση μου έκανε επίσης το δέσιμο των μεγαφώνων μεταξύ τους , σχεδόν σαν να μην υπήρχε κρος , αλλά και πάλι η ταχύτητα που αποκόμισα απο αυτό το ηχείο .
ΠΟλύ δύσκολα ακούς τόσο καλοκουρδισμένο ηχείο , και μάλιστα απο χέρια ιδιώτη .
Δεν εχω αρνητικά σχόλια για αυτό το ηχείο και δεδομένης της κατηγορίας τιμής του , το θεωρώ κελεπούρι.Εντάξει δεν είναι απο τα πολύ φθηνά , ιδίως η υλοποίηση του Νικου , αλλά είμαι πεπεισμένος οτι ακούγεται σαφώς καλύτερα απο ενα αντίστοιχο ηχείο επώνυμου κατασκευαστή.
Για να μην το χοντρύνω και πω οτι ακούγεται πολύ καλύτερα απο κάτι 805 και τα τοιάυτα, και επέλθουν μερικά εγγεφαλικά .
Μπράβο ρε συ Νικόλα, τα εύσημα τα πήρες και επιτόπου .Σου είπα τι νομίζω οτι πρέπει να κάνεις , αλλά αυτό αφορά το finer tuning, του ηχείου.
Τελικά οι Ελληνες μάλλον εχουν ξεχωριστό τρόπο που καλιμπράρουν τα ηχεία , γιατί σχεδόν σε ολα , μα ολα τα ελληνικά ηχεία ακούω λεπτομέρειες , που δεν ακούω στα άλλα , και αυτό είναι μάλλον απόρεια της γλώσσας αλλά και του τρόπου σκέψης αλλά και αντίληψης της μουσικής πληροφορίας.
Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.301

Παίζει ωραία το άτιμο τελικά..
Ε,είπα να περάσω σήμερις να του μια καλησπέρα.
Μετά το απαραίτητο κους-κους ρίξαμε και ένα αυτί στο σετάκι.
Αν και στην αρχή κοίταζα σκωπτικά τα ηχεία λόγω της απόστασης mid και woofer τελικά μάλλον δεν αποτελεί θέμα προβληματισμού.
Με καλύτερη/περισσότερη ισχύ και κανά σαμπακι απο κάτω το αποτέλεσμα λογικά θα αλλάξει άρδην προς το καλύτερο μιας και θα απελευθερωθεί απ τα 70Hz και κάτω αφήνοντας το να αναπνεύσει και να καθαρίσουν οι φωνές και το μεσοχαμηλό όταν βαραίνει το πρόγραμμα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.151
Members
38.290
Νεότερο μέλος
Zagla