- Reaction score
- 15.469
αυτα τα τετριμενα γροικας και θες και καλο στερεο (αληθεια πως θα το λεμε εδα που θα 'χει παραπανω καναλια ?)Και εις ό,τι αφορά τους χαιεντάδες....they fought the law and the law won....
αυτα τα τετριμενα γροικας και θες και καλο στερεο (αληθεια πως θα το λεμε εδα που θα 'χει παραπανω καναλια ?)Και εις ό,τι αφορά τους χαιεντάδες....they fought the law and the law won....
Θυμίζει το...Αυγό του Κολόμβου.Ναι ρε άσχιετε, μου κάνει :
This means that one does not need to worry about the frequency response curves as shown in the Fletcher-Munson plots at all. With music recordings this ‘effect’ is already incorporated INTO the music recording.
Αυτό λέω
Γεια σου ρε editor με τις σοφίες σου.
Μονο που επιλέγοντας ποστ για να αποδειξεις τα λεγόμενα σουSpot the difference:
Ναι ρε ,είμαι τετριμμένος τύπος εγώ!αυτα τα τετριμενα γροικας και θες και καλο στερεο
Όχι μισοδουλειές.Βρες τώρα του demiGod και για...τοστιέρες.
Ναι, αλλα όχι με βαση την F-M αλλά με αυτην (όχι για ακουστικά, για δωμάτιο. Για ακουστικά είναι άλλη)Θυμίζει το...Αυγό του Κολόμβου.
Έστω και αν είναι ήδη ενσωματωμένη η σχετική ισοστάθμιση στο σήμα που προκύπτει από δεδομένο σύστημα στουντιακής επισκόπησης,εξακολουθεί να είναι αναγκαία η πιστή απόδοση αυτής στη δική μας οικιακή ενιαία οντότητα ή στο εξωτερικό μας ους άμα χρησιμοποιούνται ακουστικά .
Αυτή την εικόνα θυμάμαι πάντως και εγώ απο παρόμοιες μετρησεις, με μικρόφωνο.
Πρόσεχε όμως τη διαφοροποίηση της ιδεώδους καμπύλης ανάμεσα σε διαφορετικές κατηγορίες ακροατών σε σχέση με τον αντικειμενικό...΄΄μάρτυρα΄΄.Υπό αυτήν τη θεώρηση δεν θα μπορεί να συσταθεί λειτουργικό σημείο αναφοράς κοινό σε κάθε περίπτωση.Ναι, αλλα όχι με βαση την F-M αλλά με αυτην (όχι για ακουστικά, για δωμάτιο. Για ακουστικά είναι άλλη)
View attachment 112093
Ναι, μπούσουλας είναι, όχι όργανο ακριβείαςΠρόσεχε όμως τη διαφοροποίηση της ιδεώδους καμπύλης ανάμεσα σε διαφορετικές κατηγορίες ακροατών σε σχέση με τον αντικειμενικό...΄΄μάρτυρα΄΄.Υπό αυτήν τη θεώρηση δεν θα μπορεί να συσταθεί λειτουργικό σημείο αναφοράς για κάθε περίπτωση.
Άσε δε που είναι και αυτές...κιλοβατικής ισχύος .Θα μας φάνε οι μουσικόφιλοι τώρα, που βλέπουν ότι για τον ήχο στο σαλόνι μας διαβάζουμε για σκούπες της ζίμενς...
Το να μην καταλαβαίνεις χριστό και να γράφεις τη μία ανοησία μετά την άλλη, είναι απλά αστείο (όταν δεν είναι εκνευριστικό).
Το να μην καταλαβαίνεις χριστό και να γράφεις τη μία ανοησία μετά την άλλη, εν είδη σοφού αποφθέγματος, ανήκει στη σφαίρα της γελοιότητας.
Γεια σου ρε editor με τις σοφίες σου.
https://www.avsite.gr/forum/threads/floyd-toole-Ένα-βίντεο-που-πρέπει-να-δεις-ολοκληρο.160161/
Spot the difference:
https://www.avsite.gr/forum/threads/hifi-race-nέο-audiophile-περιοδικό-του-Διαδικτύου-Πάρις-Κωτσής-et-al.45429/
Θα μας φάνε οι μουσικόφιλοι τώρα, που βλέπουν ότι για τον ήχο στο σαλόνι μας διαβάζουμε για σκούπες της ζίμενς...
Άσε δε που είναι και αυτές...κιλοβατικής ισχύος .
Στο...Μέγαρο Μουσικής ρώτα.Στις συναυλίες τι ηχεία χρησιμοποιουν;