- Reaction score
- 2.781
Όχι ρε συ , δεν είναι δικά μουΈχουμε τα ίδια ακουστικά.
Από το net είναι η photo ,από κάποιον που τα πέρασε με plasti.
Το έχω δουλέψει όμως το υλικό και κάνει παπάδες
Όχι ρε συ , δεν είναι δικά μουΈχουμε τα ίδια ακουστικά.
Για πες πόσα χέρια τα πέρασες? Αυτοί μιλάνε για 6 ,εξι ολογράφως.Όχι ρε συ , δεν είναι δικά μου
Από το net είναι η photo ,από κάποιον που τα πέρασε με plasti.
Το έχω δουλέψει όμως το υλικό και κάνει παπάδες
Δεν έχω περάσει ηχεία.Για πες πόσα χέρια τα πέρασες? Αυτοί μιλάνε για 6 ,εξι ολογράφως.
Υπερβολικό νομίζω.
Δεν ήταν sealed το case. Με 10 φουρφούρια μέσα τι έμενε να παρατηρήσω…Στο κουτί του υπολογιστή, παρατήρησες να απορροφά θόρυβο;
Βολικό φαίνεται, βάλ'το πάνω στο γραφείο..Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής με σαγρέ επιφάνεια. Αυτά τα χερούλια είναι πολύ βολικά τελικά
View attachment 240280
Από ρυθμίσεις δεν του λείπει τίποτα....αλλά για τα KALI IN5 δεν έχει έτοιμη την ρύθμιση για το cross
View attachment 240281
Ευτυχώς μου περίσσευε και ένα Auralex
View attachment 240282
Να σου πω, δε μου το δανείζεις καμιά εβδομάδα να συγκρίνω με το JBL;
Τώρα, πριν το τοποθετήσεις, γιατί μετά, δε θα βγαίνει ούτε με γερανό.
Πάνω από την οθόνη, σαν κεντρικόΒολικό φαίνεται, βάλ'το πάνω στο γραφείο..
Όχι, δεν κατάλαβες...Μπα, τελικά τα χερούλια είναι πολύ βολικά και δεν είναι δύσκολη η μεταφορά από ένα άτομο.
Αν το συνδέσεις-ακούσεις θα το βιδώσεις στο πάτωμα, αυτό εννοούσε ο Πέτρος..Όχι, δεν κατάλαβες...
Αυτό..Λες να γουστάρω τόσο πολύ που να μην θέλω να το αποχωριστώ
Προς το παρόν για να μην με κράξω που έβαλα 12άρι sub σε ένα δωματιάκι 12m2 λέω ότι πήρα μια μεγάλη μαύρη συρτιαριέρα και την έβαλα κάτω από το γραφείο
Λες να γουστάρω τόσο πολύ που να μην θέλω να το αποχωριστώ
Αυτό ακριβώς, τίποτε άλλο.Αν το συνδέσεις-ακούσεις θα το βιδώσεις στο πάτωμα, αυτό εννοούσε ο Πέτρος..
Θέλει να το δανειστεί τώρα πριν είναι αργά..
Δεν είμαι σίγουρος για αυτό. Νομίζω το sub κυκλοφόρησε αργότεραΤο sub κυκλοφόρησε πριν το IN-5!