- Reaction score
- 138.653
Πως σου φαίνεται;View attachment 239560
Τελικά ανέβηκα λίγο και πήρα τα KALI IN 5
Πρώτες εντυπώσεις;
Πως σου φαίνεται;View attachment 239560
Τελικά ανέβηκα λίγο και πήρα τα KALI IN 5
Πως σου φαίνεται;
Πρώτες εντυπώσεις;
Ο λόγος που δεν πήρες τα μεγαλύτερα;Δεν είχα εμπειρία από ενεργά monitor οπότε όταν τα έβαλα και άκουσα έπαθα ένα σοκ. Καμία σχέση με την προηγούμενη κατάσταση. Φοβερή ανάλυση, σαν να ακούς με ακουστικά όπως κάπου είχε πει ο Ear.
Εντελώς ουδέτερος ήχος τα Kali, πουθενά υπερτονισμενες συχνότητες, τίποτα, ακούς ότι εχει ηχογραφηθεί. Τον χώρο δεν τον ακούω, σαν να μην χρειάζεται ισοστάθμιση.
Ακούγοντας master ηχοχραφισεις από το Tidal είναι απόλαυση, θέλω να ξανακούσω όλα τα αγαπημένα μου κομμάτια.
Τι μου λείπει, φυσικά μπάσο . Έχω καλομάθει από το σύστημα στο σαλόνι με τα 3 sub και μου κακοφαίνεται.
Αλλά αυτό προφανώς λύνεται....
θα ήθελα μεγαλύτερο έπιπλοΟ λόγος που δεν πήρες τα μεγαλύτερα;
Θύμισέ μου τι δορυφόρους έχεις στο σαλόνι;το σύστημα στο σαλόνι
Δεν είναι ακριβώς δορυφόροι τα μπροστά FOCAL.Θύμισέ μου τι δορυφόρους έχεις στο σαλόνι;
Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ, η ενσωμάτωση σαμπ σε νιαρφιλντ νομίζω σε τέτοια περίπτωση είναι αδύνατη...θα έκανα οποία άλλη υποχώρηση χωροταξική για τα μεγαλύτερα.θα ήθελα μεγαλύτερο έπιπλο
Ακριβώς δορυφόροι είναι, μη σκας.Δεν είναι ακριβώς δορυφόροι τα μπροστά FOCAL.
Κάτι τέτοια διαβάζει ο @Bhutia, τσιμπάει, και μετά διαβάζουμε εμείς με τη σειρά μας (με χαρά) ολόκληρες σελίδες!η ενσωμάτωση σαμπ σε νιαρφιλντ νομίζω σε τέτοια περίπτωση είναι αδύνατη...
Νομίζεις.η ενσωμάτωση σαμπ σε νιαρφιλντ νομίζω σε τέτοια περίπτωση είναι αδύνατη
Έχω διαβάσει τα post σου και γνωρίζω την άποψη σου. Δεν λέω ότι δεν έχεις δίκιο γιατί δεν γνωρίζω. Αλλα πως στο καλό πάνω σε ένα γραφείο θα βάλω 8ιντσα ηχεια με 45ποντους ύψος και 29 πόντους βάθος?Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ, η ενσωμάτωση σαμπ σε νιαρφιλντ νομίζω σε τέτοια περίπτωση είναι αδύνατη...θα έκανα οποία άλλη υποχώρηση χωροταξική για τα μεγαλύτερα.
Το σαμπ που θα το βάλεις τότε;
Λάθος θα απαντήσεις στο λέω προκαταβολικά... Εγω πάντως δεν το ξανακάνω σε autobianchi
στα πόδια sub δεν παίζει;Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ, η ενσωμάτωση σαμπ σε νιαρφιλντ νομίζω σε τέτοια περίπτωση είναι αδύνατη...θα έκανα οποία άλλη υποχώρηση χωροταξική για τα μεγαλύτερα.
Το σαμπ που θα το βάλεις τότε;
Λάθος θα απαντήσεις στο λέω προκαταβολικά... Εγω πάντως δεν το ξανακάνω σε autobianchi
Μπορείς να με διαφωτίσεις φυσικά.Νομίζεις.
Στις χαμηλές συχνότητες, είναι.Η δε αντιληπτοτητα πηγής εκπομπής δεν είναι κάτι μετρησιμο..
Γιατί; άτομο από άτομο έχει νομίζεις διαφορετικό αριθμό ακουστικών οσταριων στο τύμπανο;και σχετικό ανά άτομο
Γιατί;Μπορείς να με διαφωτίσεις φυσικά.
Αποδέχομαι την πρόκληση,υπό τον όρο ότι θα παρουσιάσω δική μου εκδοχή nearfield - όπως πάντα...΄΄with a twist΄΄.Κάτι τέτοια διαβάζει ο @Bhutia, τσιμπάει, και μετά διαβάζουμε εμείς με τη σειρά μας (με χαρά) ολόκληρες σελίδες!