Ενεργά ηχεία δαπέδου

D

Dimkal

Guest
εγω να δεις πως συγκρατιεμαι που δεν μπορω να διαγράψω τον λογαριασμο.μου εδω μέσα και καθομαι να διαβαζω troll παραγωγα και αγενεις αβανταδωρους
Ας με λυπηθει ενας moderator να με διαγραψει αφου δεν βλεπω στα σεταπ πως να το κανω.
Χαιρετισματα στον PeterMani και απειρα respect. MONO.
Επιστροφή σε σοβαρα φορουμ ξενογλωσσα

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.398
εγω να δεις πως συγκρατιεμαι που δεν μπορω να διαγράψω τον λογαριασμο.μου εδω μέσα και καθομαι να διαβαζω troll παραγωγα και αγενεις αβανταδωρους
Ας με λυπηθει ενας moderator να με διαγραψει αφου δεν βλεπω στα σεταπ πως να το κανω.
Χαιρετισματα στον PeterMani και απειρα respect. MONO
μη καλε...θα φτιάξουν τα πραγματα

Reaction score
11.373
Δεν είναι δύσκολο, απλά δεν ξαναμπαίνεις. Άκου αβανταδόρος! Ποιανού και γιατί;
Σήμερα ήθελε η παρέα να βγω, αλλά προτίμησα να καθίσω μέσα να ξεκουραστώ γιατί αύριο είναι γεμάτη μέρα. Ευτυχώς υπάρχουν γελωτοποιοί που με διασκεδάζουν.

D

Dimkal

Guest
Αντε γεια που λεει και ο Τακης!
αουφβιντεραεν πολλα φιλια

Reaction score
6.208
Να κλεισουν τοτε ολοι οι απατεωνες της σωστης αναπαραγωγης ηχου και να μεινει ο Γκοτζίλα Τζενελεκ
Βασικά κάπως έτσι πάει η φάση στα στούντιο με τη genelec ουσιαστικά να πουλάει μόνη της όσο όλοι οι άλλοι μαζί...
απατεωνες ειναι εκει στη Δανια, να κλεισουν ολοι οι φουστηδεςζ Εγγλέζοι Σκανδιναυοι Αμερικανοιζ εχουμε Γκοντζιλα πλεον, και εγω αυριο καυσοξυλα τα κοντουρ 60 μου
Ποιος είπε ότι είναι απατεώνες εκεί στη dynaudio; Στη τελική και εγώ dynaudio έχω και είμαι και πολύ ευχαριστημένος αλλά αυτό δεν αλλάζει κάποια γεγονότα.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.398
Βασικά κάπως έτσι πάει η φάση στα στούντιο με τη genelec ουσιαστικά να πουλάει μόνη της όσο όλοι οι άλλοι μαζί...

Ποιος είπε ότι είναι απατεώνες εκεί στη dynaudio; Στη τελική και εγώ dynaudio έχω και είμαι και πολύ ευχαριστημένος αλλά αυτό δεν αλλάζει κάποια γεγονότα.
καλέ μη του μιλάς σαν να μην τρέχει τίποτα...μας παρατάει λέει :p:roflmao:

Reaction score
1
Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση προβοκατόρικη.. :D

Σε οποιοδήποτε (μικρό ή μεγάλο) αφρόντιστο χώρο, παθητικά ή ενεργά ηχεία θα παίξουν καλύτερα χωρίς καμία ισοστάθμιση ή οποιουδήποτε τύπου "φροντίδα";

Reaction score
6.208
Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση προβοκατόρικη.. :D

Σε οποιοδήποτε (μικρό ή μεγάλο) αφρόντιστο χώρο, παθητικά ή ενεργά ηχεία θα παίξουν καλύτερα χωρίς καμία ισοστάθμιση ή οποιουδήποτε τύπου "φροντίδα";
Κατά κανονα τα περισσότερα ενεργά είναι για nearfield χρήση όπου είναι και το ζητούμενο σε ένα τέτοιο χώρο, επομένως πάλι τα ενεργα είναι οι νικητές :D

Reaction score
1
Απλή είναι, τι θα βάζατε; ενεργά ή παθητικά; σε αφρόντιστο χώρο..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.201
Members
38.302
Νεότερο μέλος
ggianno88