- Μηνύματα
- 56.253
- Reaction score
- 139.828
Το spoiler στο προηγούμενο post μου, είναι η μόνη αποδεκτή "εξαίρεση" ακρόασης σε τυχαίες συνθήκες χώρου ακρόασης για όσο το δυνατόν ασφαλή συμπεράσματα, άλλη εξαίρεση δε γνωρίζω. ![Wink ;) ;)](data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP///yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7)
Και πάνω σ'αυτό, μπορούμε να σχολιάσουμε ως προβλεπόμενα και ειλικρινή τα συμπεράσματα ακροάσεων τόσων φίλων μας εδώ στο φόρουμ από την όποια τυχαία ακρόασή τους στα Κ+Η 310, σε λάθος συνθήκες ακρόασης. Και βεβαίως, πρόκειται για λανθασμένες εντυπώσεις, αν και απολύτως ειλικρινείς, κι όχι από κουφούς.![Wink ;) ;)](data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP///yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7)
Θα μπορούσαν όλοι τους, σε οποιονδήποτε χώρο, να έβαζαν τα 310 στο 1 μέτρο απόσταση ακρόασης για να ακούσουν σοβαρά τι βγάζει το ηχείο, με ένα σωστό τρίγωνο ακρόασης μακριά από πλαϊνούς τοίχους και στην προτεινόμενη από τον κατασκευαστή απόσταση των ηχείων από τον πίσω τοίχο.![Smile :) :)](data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP///yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7)
Το ίδιο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα στη θέση ακρόασης, θα μπορούσαν να έχουν και σε 3μ απόσταση ακρόασης, αλλά σε χώρο με φλατ RT 60 στα 0.3 sec, με παρουσία ικανού σαμπ και με ορθό κροσαρισμα αμφοτέρων (σαμπ & 310). Δι φακτς οφ λαιφ.![Wink ;) ;)](data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP///yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7)
Και πάνω σ'αυτό, μπορούμε να σχολιάσουμε ως προβλεπόμενα και ειλικρινή τα συμπεράσματα ακροάσεων τόσων φίλων μας εδώ στο φόρουμ από την όποια τυχαία ακρόασή τους στα Κ+Η 310, σε λάθος συνθήκες ακρόασης. Και βεβαίως, πρόκειται για λανθασμένες εντυπώσεις, αν και απολύτως ειλικρινείς, κι όχι από κουφούς.
Θα μπορούσαν όλοι τους, σε οποιονδήποτε χώρο, να έβαζαν τα 310 στο 1 μέτρο απόσταση ακρόασης για να ακούσουν σοβαρά τι βγάζει το ηχείο, με ένα σωστό τρίγωνο ακρόασης μακριά από πλαϊνούς τοίχους και στην προτεινόμενη από τον κατασκευαστή απόσταση των ηχείων από τον πίσω τοίχο.
Το ίδιο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα στη θέση ακρόασης, θα μπορούσαν να έχουν και σε 3μ απόσταση ακρόασης, αλλά σε χώρο με φλατ RT 60 στα 0.3 sec, με παρουσία ικανού σαμπ και με ορθό κροσαρισμα αμφοτέρων (σαμπ & 310). Δι φακτς οφ λαιφ.