vasilisnt
Golden Boy!
- Reaction score
- 2.751
Ποσό να έχουν τα ενεργά act 40 στην Ελλάδα ;
Και τα ATC τα 40-αρια, τι γουφερ έχουν;
Πέρνα από κοντά, αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι.Ποσό να έχουν τα ενεργά act 40 στην Ελλάδα ;
Γλιτώνεις τις βάσεις,Και τα ATC τα 40-αρια, τι γουφερ έχουν;
Βρε δεν αντιλέγω, όλα αυτά τα ηχεία είναι άριστα, κι αν τοποθετηθούν στον κατάλληλου όγκου χώρο και με σωστές αποστάσεις ακρόασης και με χρόνους αντήχησης εντός προδιαγραφών EBU, θα έχεις σοβαρό αποτέλεσμα, όχι μπούρδες.
Αλλά γω πχ να σκεφτώ τα 40-αρια; Με το σκεπτικό που έχω;
Μπα, σε τέτοιο κοστολόγιο προσωπικά θα πήγαινα να τα ακουμπήσω καρφωτά εδώ. Με μιντ πιο μεγάλο από το γουφερ των ATC. Κι έλα μετά να σου δείξω πως γίνονται τα παιδιά.
Τι εννοείς;δες και τα drivers, μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Για την δουλειά που έχει πέσει στα μεγάφωνα λέω.Τι εννοείς;
Αλήθεια, ρωτάω γιατί δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα από αυτό το σχόλιο. Ανέλυσέ το όσο μπορείς, αν δε βαργιέσαι..
Κώστα, επειδή το εχω κοιτάξει, τα Atc ειναι αρκετά φτηνότερα, πιο κοντά στα s4-x v. Και πράγματι στην Ελλάδα φαινεται να έχουμε καλές τιμές στα AtcΚαι τα ATC τα 40-αρια, τι γουφερ έχουν;
Βρε δεν αντιλέγω, όλα αυτά τα ηχεία είναι άριστα, κι αν τοποθετηθούν στον κατάλληλου όγκου χώρο και με σωστές αποστάσεις ακρόασης και με χρόνους αντήχησης εντός προδιαγραφών EBU, θα έχεις σοβαρό αποτέλεσμα, όχι μπούρδες.
Αλλά γω πχ να σκεφτώ τα 40-αρια; Με το σκεπτικό που έχω;
Μπα, σε τέτοιο κοστολόγιο προσωπικά θα πήγαινα να τα ακουμπήσω καρφωτά εδώ. Με μιντ πιο μεγάλο από το γουφερ των ATC. Κι έλα μετά να σου δείξω πως γίνονται τα παιδιά.
Ένα εκτενές review από το stereophile
Είπες την λάθος λέξη, νίπτω τας χείρας μου. Πάλι επεισόδια θα 'χουμε.Ένα εκτενές review από το stereophile
Εντάξει, σ'αυτο δεν έχεις άδικο.Για την δουλειά που έχει πέσει στα μεγάφωνα λέω.
http://www.acousticfrontiers.com/atc-speakers-technology/
Τώρα θα φάω κι εγώ ξύλο, είχα παρατηρήσει ότι το M2Tech EVo USB-to-S/PDIF μπροστά από το Benchmark 1 Pre, έδεινε αρκετά βελτιωμένο ήχο...Ένα εκτενές review από το stereophile
Από το στερεοφιλ συνεχίζει να έχει ενδιαφέρον αποκλειστικά και μόνο η σελίδα των μετρήσεων, όπου ένα στεπ ρισπονς ρε αδερφέ, έχει νόημα να δεις.Είπες την λάθος λέξη, νίπτω τας χείρας μου. Πάλι επεισόδια θα 'χουμε.
P.S. Δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό με το "μπάρμπα", ούτε έχω διαβάσει για τα ηχεία. -Μια πρώτη εντύπωση έγραψα, γιατί μου φαίνονται κοψοριξιά, σε σχέση με τα 40ρια.
Κάθε είκοσι posts ρε αγόρι, πετάς και μια μονολεκτική διαπίστωση.Μάντολες.
Και ομως:Παρόλα αυτά, πρόκειται για ένα εξαιρετικό ...6,5"-αρι,
Σιγα βρε, ξάδερφος μας ειναι ο κ.Allen Edelstein που το υπογράφει;Δε θέλω να γίνω κακός, άσε με ήσυχο..
Γιατί συγκεριμένα αυτό?αποφασισα τι θα μου κανω δωρο το Πασχα... αναβαθμιση απο B&W zeppelin
https://www.beoplay.com/products/beoplaya9#buy