- Reaction score
- 11.428
Ρε αφήστε τις θεωρίες και πείτε τι θα κάνω με τον πίσω τοίχο. Τα ηχεία απέχουν 45 εκατοστά και έχω κάτι χρωματισμούς γύρω από τα 100 Hz.
Καταλαβαίνω απολύτως την αποδοκιμασία σου για το χόμπι.Πιο άκυρο χόμπι δεν υπάρχει... Να μη μιλήσω πάλι για το υλικό (μουσικές παραγωγές-ηχογραφήσεις) που έιναι κατά 90% ΓΤΠ.
Κάτι ξέρει ο Κορίνθιος που το γύρισε στη φωτογραφία ή ο Μπι που το γύρισε στο ???
Καναδυο φύλλα κοποπρεν ακουστικς με κάνα διαχυτάκι από πάνω τους για πουλ μουρ και συνηχηση, θα στο συμμαζέψει αρκετά ώστε να μη σε ενοχλεί.Ρε αφήστε τις θεωρίες και πείτε τι θα κάνω με τον πίσω τοίχο. Τα ηχεία απέχουν 45 εκατοστά και έχω κάτι χρωματισμούς γύρω από τα 100 Hz.
Βαψε τον τοιχο μαυρο να απορροφάει ......κατι τετχια λένε οι σινεματζήδεςΡε αφήστε τις θεωρίες και πείτε τι θα κάνω με τον πίσω τοίχο. Τα ηχεία απέχουν 45 εκατοστά και έχω κάτι χρωματισμούς γύρω από τα 100 Hz.
Τωρα που ειναι στη μοδα τα αρχεία MQA θα το σπρωξω.πούλα το!
Πάντως τα LYD δεν έχουν digital in όπως τα Focus XD, οπότε το DAC χρειάζεται.Τωρα που ειναι στη μοδα τα αρχεία MQA θα το σπρωξω.
γιατι σκεφτεσε να το αντικαταστησεις με αυτο που εχεις στο αβταρ σου?τσιμπανε οντως στη τιμη τα jbl και δεν μαρεσειιιιιιιιι