Ενεργά ηχεία

Reaction score
2.566
Αυτά που λες είναι σχετικά υποδεέστερα. Και τί να τα κάνεις τα pdf σε αυτές τι σειρές...δε χρειάζονται, αν θες reference ακούς το KH120 και καταλαβαίνεις ...;)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.326
Καβάλα. (Immersive)
[DOUBLEPOST=1489532695][/DOUBLEPOST]Δεν ξέρουν εκεί στο Abbey Road.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.480
Εκνευρίστηκα τώρα.

Πως αυτοί οι παλιάτσοι στο αμπεϊ ροαντ πήγαν και πήραν ενεργά και μάλιστα κλαϊν μαϊν, χωρίς τους το πω εγώ; Λες να με διαβάζουν στα κρυφά από αυτά που γράφω δω;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.326
Εκνευρίστηκα τώρα.

Πως αυτοί οι παλιάτσοι στο αμπεϊ ροαντ πήγαν και πήραν ενεργά και μάλιστα κλαϊν μαϊν, χωρίς τους το πω εγώ; Λες να με διαβάζουν στα κρυφά από αυτά που γράφω δω;
Γκουγκλάκηδες, τι περιμένεις.
Ασχετοι.
Χτεσινοί.

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.675
Λογικό και αναμενόμενο να βρίσκονται τα ηχεία της ΚΗ σε επαγγελματικά studios.
Για αυτή τη δουλειά έχουν φτιαχτεί.
Αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί ούτε ο φανατικότερος πολέμιός τους, αν υπάρχει έστω και ένας.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.447
Ωραίο σετακι. Πιο vfm δε γινεται*. Αλλα δε βλεπω το λογο τα σαμπ να ιπτανται.

Ειναι σημαντικο να εχουμε υποψη οτι τετοια μονιτορς που ειναι σχεδιασμενα να παιζουν φλατ και να μην τονιζουν τις χαμηλες συχνοτητες θελουν το σωστο χωρο, το σαμπ τους ή το eq τους ή και τα τρια μαζι για να παίξουν ευχαριστα. Δεν ειναι φτιαγμενα για γρηγορο εντυπωσιασμο. Ειναι φτιαγμενα σωστα, οπως πρεπει για να παίξουν σωστα. Και ευχάριστα μπορουν να παιξουν αλλα οχι plug and play.

* Τα kii βεβαια ειναι πολυ σκληρός αντιπαλος ακομη και για αυτο το σετακι, σε τετοιο χωρο.

Last edited:

Reaction score
30.455
Εκνευρίστηκα τώρα.

Μην τα βάζεις με το abbey road βρε εαρ..άστο να περάσει...απλά let it be..
beatles-600-1371211768.jpg

Reaction score
2.566
Ωραίο σετακι...Αλλα δε βλεπω το λογο τα σαμπ να ιπτανται..
Υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες από τη neumann για τη σωστή ενσωμάτωση των 310 με τα σαμπ της?

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.751

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.751
Μονο καλες....? αλλα ποιος τις διαβαζει και ποιος θα εξετασει μετα... και αντε τους newbieδες να τους καταλαβω...

τους και καλα γαμαουα?

εγω δηλωνω εξαρχης οτι εχω αυτο το χομπυ μονο για να ριχνω γκομενετε... δεν εχω γνωμη και αποψη περα αυτου του σκοπου

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.447
Γενικά το θέμα τοποθέτησης των σαμπ με έχει απασχολήσει πολύ όπως φαντάζεστε. Έχω μετρήσει τα δικά μου σε όλες τις πιθανές και απίθανες θέσεις... Η απομάκρυνση από επιφάνειες επιφέρει ακυρώσεις, αναλόγως απόστασης, κατά τα γνωστά.

Γενικά λιγότερες / μικρότερες ακυρώσεις έχει κανείς σε γωνία.

ΟΜΩΣ, τοποθέτηση κοντά σε επιφάνειες έχει θέμα αν το σαμπ παίζει δυνατά και αρχίζει και παίζει και ο (συμπαγής) τοίχος μαζί του...

Συνεπώς καταλήγουμε στα γνωστά, ότι τα μεταξωτά βρακιά θέλουν μεταξωτούς κ...ς. Αν ο χώρος δεν έχει την περιποίησή του, καλύτερα ακούμε με ακουστικά ή με τίποτα harbeth που παίζει η καμπίνα τους (όμορφα ομολογουμένως) πριν αρχίσει να παίζει ο τοίχος (ο οποίος παίζει άσχημα, στανταρ).

Α, επίσης σημαντικό (που το έχω τσεκάρει και με το Φλαβιο της Ντιρακ): ισοστάθμιση 2 ή παραπάνω σαμπ πρέπει να γίνεται με όλα τα σαμπ summed, όχι στέρεο. Αναλόγως τοποθέτησης, όταν παίζουν μαζί μπορεί να αντισταθμίζουν από μόνα τους κάποιο mode και συνεπώς να έχουμε λάθος αποτέλεσμα αν η ισοστάθμιση γίνεται για το καθένα ξεχωριστά. Αλέξανδρε, νομίζω το είχες αναφέρει και εσύ στον σούπερ οδηγό μετρήσεων σου, προ αμνημονεύτων χρόνων.

Last edited:

Reaction score
2.566
[DOUBLEPOST=1489569523][/DOUBLEPOST]

Ωωωωχ αν είχα όρεξη να διαβάσω τώρα δεν θα ρώταγα έτσι με αφέλεια...:)

Δεν είχα δει τις οδηγίες, αλλά είναι πολύ καλές!

View attachment 71660
Όταν έλεγα εγώ ότι ιδανικά θέλει τσιμέντο ή τούβλα για flash mounting, μου λέγαν... .

Η απομάκρυνση από επιφάνειες επιφέρει ακυρώσεις, αναλόγως απόστασης, κατά τα γνωστά.
Γενικά λιγότερες / μικρότερες ακυρώσεις έχει κανείς σε γωνία.
Έτσι είναι για αυτό και εγώ θεωρώ λάθος την τοποθέτηση στην φωτό, αλλά λέω μήπως η neumann είχε κάνει κάνα μαγικό και συστήνει τίποτα περίεργο...

Reaction score
777
Last edited:

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.261
Members
38.292
Νεότερο μέλος
Neroponti