Ενεργά ηχεία

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.351
Να είχαν μόνο K&H....

https://www.abbeyroad.com/studio/studio-one

https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/images.abbeyroad.com/techequip/Studio Two Control Room.pdf

Εντωμεταξύ αν καταλαβαίνω καλά στα B&W αμολάνε 800 watt ανα ηχείο....

Δέν τα λές και λίγα...;)

Ε καλά τόσα ρίχνω και εγώ στα δικά μου που δεν είναι ρουφήχτρες , και είναι σαφώς πιο ευαίσθητα.

Reaction score
305
Διαβάζοντας κριτικές αγοραστών ενεργών ηχείων στο Thomman παρατήρησα ότι συχνά αναφέρονται σε hiss που ακούγεται κυρίως απο τα τουιτερ.
Εδώ οι κάτοχοι επιβεβαιώνετε ότι υπάρχει τέτοιο θέμα; Έστω και αμυδρά εννοώ.

Reaction score
11.432
Ναι υπάρχει, αλλά με συνθήκες. Αύριο το πρωί θα σου τα πω αναλυτικά, αν σε ενδιαφέρει, για το JBL 305 που έχω.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.261
Διαβάζοντας κριτικές αγοραστών ενεργών ηχείων στο Thomman παρατήρησα ότι συχνά αναφέρονται σε hiss που ακούγεται κυρίως απο τα τουιτερ.
Εδώ οι κάτοχοι επιβεβαιώνετε ότι υπάρχει τέτοιο θέμα; Έστω και αμυδρά εννοώ.
Δικά μου δεν έχω.
Έχω δουλέψει με Genelec και με Mayer Sound.
Κανένα πρόβλημα.
Δεν ξέρω αν είχαν πρόβλημα και το διόρθωσαν τα Studios με κάποιο τρόπο αλλα δεν υπήρχε θέμα.

Reaction score
2.566
Δεν έχουν ρε παιδιά τα καλά μόνιτορς φύσημα. Εντάξει, στα 200-300€ μπορεί να συναντήσεις και κανένα.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.447
Τα δικα μου ηταν dead silent με το weiss dac 202 στην εισοδο. Με τη σκ@το μετρικ ακουγεται ενα χις στα 30 εκατοστα απο το tweeter.

Reaction score
2.566
Εσένα δεν είναι καλό μόνιτορ. :D

*Πέρα από τη πλάκα και γενικά μιλώντας, εγώ φύσημα εννοώ να ακούγεται κάτι, έστω ελάχιστο, στη θέση ακρόασης. Αυτό που κάποιοι κολλάνε το αυτί στο μεγάφωνο και λένε ακούω φύσημα είναι αστείο.
Και τα 30εκ. στο δικό σου επίσης δεν το θεωρώ φύσημα φυσικά.

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.843
Μήπως έχει να κάνει με την χαζομάρα που έχουμε όλοι στο κεφάλι μας; :D:D
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που είπε ο ep4nder ( τι όνομα και αυτό! σημαίνει κάτι ; )
*Πέρα από τη πλάκα και γενικά μιλώντας, εγώ φύσημα εννοώ να ακούγεται κάτι, έστω ελάχιστο, στη θέση ακρόασης. Αυτό που κάποιοι κολλάνε το αυτί στο μεγάφωνο και λένε ακούω φύσημα είναι αστείο.
Και τα 30εκ. στο δικό σου επίσης δεν το θεωρώ φύσημα φυσικά.

Reaction score
20
Υπάρχει φύσημα στα δικά μου ενεργά (Focal Alpha 65).
Δεν ακούγεται στη θέση ακρόασης (1μ) βέβαια. Ακούγεται όμως στα 30 εκ.
Δεν ενοχλεί, απλά το αναφέρω...

Και δεν έχει να κάνει με τον τρόπο σύνδεσης. Μόλις ανάβει το ηχείο υπάρχει αυτό το ελαφρό hiss.

Reaction score
11.432
Μα εμένα η θέση ακρόασης είναι στα 40 εκατοστά! Και όταν δεν παίζει μουσική, ακούγεται ένα ελάχιστο φύσημα, το οποίο, στα 80 εκατοστά, δεν ακούγεται.
Δεν έχει να κάνει με τον τρόπο σύνδεσης και φυσικά κατά την ακρόαση έστω και ελάχιστης στάθμης μουσικής, μασκάρεται.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.552
Το 99% των συνδεδεμένων ηχείων σε τελικούς ενισχυτές, βγάζει ένα μικρό φύσημα από το ηχείο, που είναι (ενισχυμένο από τον τελικό) το κατώφλι θορύβου του προενισχυτικού σταδίου.

Προφανώς είναι άνευ σημασίας, σε αντίθεση με τον θόρυβο επιφάνειας του βινυλίου, που είναι σπαστικός.

Το βινύλιο που λέτε,...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Το βινύλιο που λέτε,...
Το βινύλιο το γουστάρω και θα συνεχίσω ν αγοράζω και ν ακούω μέχρι να σκίσεις και το τελευταίο σου βρακί.:D
Εχουμε βγάλει και λεφτά και γκομενάκια με το βινύλιο κύριε!:geek:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.271
Members
38.293
Νεότερο μέλος
ONIKOS1