- Reaction score
- 2.566
Αυτά που λες είναι σχετικά υποδεέστερα. Και τί να τα κάνεις τα pdf σε αυτές τι σειρές...δε χρειάζονται, αν θες reference ακούς το KH120 και καταλαβαίνεις ...
Ε ναι!!!Για δείτε ένα σετακι...
Χωρίς χροιές.Πόσο χάλια να ακούν εκεί, ε;
.
Γκουγκλάκηδες, τι περιμένεις.Εκνευρίστηκα τώρα.
Πως αυτοί οι παλιάτσοι στο αμπεϊ ροαντ πήγαν και πήραν ενεργά και μάλιστα κλαϊν μαϊν, χωρίς τους το πω εγώ; Λες να με διαβάζουν στα κρυφά από αυτά που γράφω δω;
Μην τα βάζεις με το abbey road βρε εαρ..άστο να περάσει...απλά let it be..Εκνευρίστηκα τώρα.
Πως αυτοί οι παλιάτσοι στο αμπεϊ ροαντ πήγαν και πήραν ενεργά και μάλιστα κλαϊν μαϊν, χωρίς τους το πω εγώ; Λες να με διαβάζουν στα κρυφά από αυτά που γράφω δω;
Υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες από τη neumann για τη σωστή ενσωμάτωση των 310 με τα σαμπ της?Ωραίο σετακι...Αλλα δε βλεπω το λογο τα σαμπ να ιπτανται..
happy reading, enjoy your stayΥπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες από τη neumann για τη σωστή ενσωμάτωση των 310 με τα σαμπ της?
Όταν έλεγα εγώ ότι ιδανικά θέλει τσιμέντο ή τούβλα για flash mounting, μου λέγαν... .
Έτσι είναι για αυτό και εγώ θεωρώ λάθος την τοποθέτηση στην φωτό, αλλά λέω μήπως η neumann είχε κάνει κάνα μαγικό και συστήνει τίποτα περίεργο...Η απομάκρυνση από επιφάνειες επιφέρει ακυρώσεις, αναλόγως απόστασης, κατά τα γνωστά.
Γενικά λιγότερες / μικρότερες ακυρώσεις έχει κανείς σε γωνία.
Να είχαν μόνο K&H....ΓΤΠ ηχεία έχουν.