Εντυπώσεις από την έκθεση στο Πεντελικό!

Reaction score
49
Συγνώμη, αλλά επειδή έχω χάσει την μπάλα, η έκθεση που έγινε στο Πεντελικό δεν ήταν η αντίστοιχη που γίνεται κάθε χρόνο περίπου τον Νοέμβριο?
Οχι αυτή είναι άλλη. Με σπόνσορα νομίζω το περιοδικό HXOS.
Η άλλη θα γίνει τον Νοέμβρη στο Ledra Mariot.. με σπόνσορες τα υπόλοιπα (νομίζω) περιοδικά!
(Διορθώστε με αν κάνω λάθος)! :!:

Reaction score
3
someoneElse.

Ωραία και επικοδομητική η περιγραφή της έκθεσης,με τα προβλήματα δυστυχώς που είχαν όλοι σχεδόν οι εκθέτες,με κυριώτερο τους μικρούς χώρους. :(

Ηταν πάντως μια καινούργια αρχή απο το παλαιότερο περιοδικό του χώρου,όπου την επόμενη φορά που θα το επιχειρήσει,θα έχει περισσότερη εμπειρία. :wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.451
Χρηστο , ελπιζω να μην αποκαλυψεις την γκαφα που εκανα σχετικα...με την συγγενεια σου με τον g.kar. :lol:
Ποιος τον ακουει μετα? :wink:
Βρε χαλιαμούτρα, τι τον είπες τον άνθρωπο τον g.kar? :lol: :lol:
Επειδή έχει κι αυτός μαλί ανοιχτών αποχρώσεων σαν και του λόγου σου, νόμιζες ότι έχετε την ίδια ηλικία, παλιοτσουρόγρια?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Χρήστο Νικήτα έχει και τα καλά του αυτό. Μπορείς ας πούμε να ζητήσεις γονική παροχή το μπέρυ μετά των αναβαθμίσεων!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
1
Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Αν είναι έτσι παίρνω πίσω το σχόλιο μου. Αν όντως την ευθύνη της διοργάνωσης την έχει το περιοδικό ΗΧΟΣ πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια θα σκίζει, αν και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα αποφύγουμε τις ...συμμαχίες μεταξύ περιοδικών & εκθετών με αποτέλεσμα να είναι οι μισοί στην μία και οι άλλοι μισοί στην άλλη. Θα ήθελα ένα σχόλιο περί αυτού.

Reaction score
2.908
Η άποψη το κ. someone else για την έκθεση στο Πεντελικό ήταν άκρως συγκρατημένη.
Τα πιο φανταζί συστήματα για άλλη μια φορά δεν κατάφεραν να μας πείσουν. Η B&W, αν και η πιο πλούσια εταιρεία στον χώρο είχε τον χειρότερο ήχο της έκθεσης και δυστυχώς τα πιο συμπαθητικά άτομα καθισμένα στις θέσεις ακρόασης που άκουγαν σαν καθυστερημένα τα συστήματα και δεν κούναγαν έστω και για λίγο το κεφαλάκι τους. Ηταν λες και τους είχες δώσει κάποιο αντικραδασμικό σε υπόθετο. Κρίμα τα παιδιά.

Και γιατί τα λέω όλα αυτά ? Γιατί απλά σε κάποιες άλλες αίθουσες έπαιζαν την ίδια στιγμή κάποια άλλα μαγικά συστήματα που δεν φώναζαν. Επαιζαν σαν χάδι και με πολύ απλό και μουσικό τρόπο.

Το καλύτερο για μένα σύστημα ήταν το σύστημα της MF με τα ενισχυτικά της LAMM και τα ηχεία της Verity.

Θα επανέλθω με περισσότερα σχόλια.

Reaction score
2.908
Νίκο Τσαρουχά, αν καταλάβουν ότι ετοιμάζομαι να υιοθετήσω τον Χρήστο Νικήτα, βλέπω να καταφτάνουν στο σπίτι μου οι άπειρες προσφορές από τα deliveries της περιοχής.

Και κάτι άλλο, ο Χρήστος θέλει παιδικό κρεβατάκι τεραστίων διαστάσεων που θα χρειστεί να ανοίξουμε τον ενδιάμεσο τοίχο που θα τον χωρίζει από τους γονείς του. Ασε τα αντικραδασμικά που θα χρειαστούν για το κρεβατάκι του.
Για αυτό λέω να βάλετε όλοι ένα χεράκι τουλάχιστον να τον ανεβάσουμε στο σπίτι μου με το πορτ μπεμπέ.

Reaction score
498
Νίκο - έγραψες με την γονική παροχή...! :D Θα το λάβω σοβαρά υπόψιν. 8) Αλλά

δεν συμφέρω καθόλου οικονομικά!Δεν θα δεχτεί ο G.KAR. :mrgreen: :mrgreen:

Γιώργο Αναμουρλίδη - ήμασταν το Σάββατο από τις 12 μέχρι τις 10 το βράδυ περίπου.

Να υποθέσω πως ήρθες Κυριακή??!

Καλά G.KAR - κάνε λίγο κράτει με αυτά που λες, γελάω ασταμάτητα 2 μέρες τώρα

μόνο και μόνο που θυμάμαι το Σάββατο. Με βλέπω για άλλες 2 μέρες φουλ με αυτά

που γράφεις εδώ μέσα. Θα με περνάνε για καθυστερημένο στο δρόμο και στη

δουλειά...Έλεος!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.451
Το καλύτερο για μένα σύστημα ήταν το σύστημα της MF με τα ενισχυτικά της LAMM και τα ηχεία της Verity.
Όχι ότι δεν σας πιστεύω και φυσικά από ένα εξαιρετικό ηχείο που κοστίζει κοντά στα 30Κ δεν περιμένω λιγότερα. Απλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως σε αυτούς τους στριμόκωλους χώρους που περιγράφετε, ένα ηχείο που θεωρητικά μπορεί να φτάσει στα τάρταρα στο κάτω φάσμα και με τις περίεργες οπές στα οπίσθια, έκλεψε τις εντυπώσεις. Λογικά θα περίμενα να αριστέψει κάποιο ηχείου μικρού όγκου, ένα ηχείο βάσης με καλή οδήγηση ας πούμε... :roll:

Αυτό βεβαίως δείχνει και το πόσο δούλεψαν οι άνθρωποι του εν λόγω περιπτέρου στο στήσιμο :wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.451
Θα είμασταν υπόχρεοι στον κο Φουάσση αν είχε λίγο χρόνο να μας έλεγε μερικά πράγματα για το setup που από ότι φαίνεται κέρδισε τις εντυπώσεις.

Reaction score
2.908
Νίκο, ξέχνα προς το παρόν το στήσιμο και δώσε μεγάλη προσοχή στο ίδιο το σύστημα.  

Κάποτε είχα γράψει ότι ένα άριστο σύστημα,  (ηχείο + ενισχυτικα + πηγή), που αρχίζει να πλησιάζει τον ήχο ενός αληθινού μουσικού οργάνου, όπου και να το βάλεις θα βγάλει τη μαγεία που έχει κρυμμένη μέσα του. Αυτό είναι κάπως ακραίο, αλλά υπάρχει μια μεγάλη δόση αλήθειας σε αυτό.

Τα ενισχυτικά της LAMM δεν είναι απλά κατασκευάσματα με λάμπες σε ένα μεταλλικό σασί.  Τα ενισχυτικά της LAMM με μάγεψαν με τον ήχο τους, τη ζεστασιά τους και τα ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή.  Δεν μπορώ να καταλάβω πως βγαίνει τόση γλύκα από ένα σύστημα που πρέπει να συνδεθεί στο ρεύμα για να παίξει.
Αργά το απόγευμα ήπια ένα espresso δίπλα στο Thorens και μπορώ να καταθέσω ότι ήταν ο καλύτερος καφές που ήπια ποτέ. Την ίδια στιγμή πλημμυρισμένος από έρωτα με το σύστημα του Φουάσση  σκεπτόμουν την όμορφη κοπέλα που μου πρόσφερε τον espresoo και είπα από μέσα μου ότι η ζωή είναι ωραία.  Μετά από λίγο άρχισε να κλαίει το μωρό δίπλα μου, ξερεις ποιο μωρό΄, και επανήλθα στην πραγματικότητα.

La Vita e Bella !!!

Reaction score
24.525
g.kar αυτο το ερωτημα με προβληματιζει εδω και 4 χρονια και κατελλειξα τελικα στο εξης συμπερασμα:
να μην ξανακουσω lamm-parsifal μεχρι να μπορεσω να αποκτησω ενα απο τα δυο...

Reaction score
498
Νίκο - ο κύριος Φουάσης είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων και γενικά δεν γράφει

σε φόρουμ (προτιμά τον άμεσο προφορικό τρόπο επικοινωνίας). Εάν κατέβεις Αθήνα

είμαι σίγουρος πως θα μπορεί να μας πει δυο λόγια για το εν λόγω σύστημα όταν τον

συναντήσουμε.

Θα κατέβεις επιτέλους να πιούμε καμία μπύρα τον Νοέμβριο

τουλάχιστον? :x :mrgreen:

Να σημειώσω πως διάβασα το manual των Saarastro και ο κατασκευαστής πρότεινε

προτεινόμενη απόσταση μεταξύ τους 3 μέτρα! Στο δωμάτιο παίζανε με 1,5...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.451
Το ξέρω αλλά το είπα γιατί βλέπω ότι μας παρακολουθεί, γι αυτό και είπα αν έχει χρόνο ο άνθρωπος :wink:

- Λέω τον Νοέμβρη να σκάσω μύτη, πρώτα ο Θεός! Πες να βάλουν μπυρόνια στη γκαντάψξ :lol: :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το ξέρω αλλά το είπα γιατί βλέπω ότι μας παρακολουθεί, γι αυτό και είπα αν έχει χρόνο ο άνθρωπος :wink:

- Λέω τον Νοέμβρη να σκάσω μύτη, πρώτα ο Θεός! Πες να βάλουν μπυρόνια στη γκαντάψξ :lol: :lol:
Σιγά μην έρθει...

Έμαθα ότι το Υπουργείο Εξωτερικών (η γυναίκα του!!!) δεν του δίνει βίζα για ταξίδι πιο κάτω από Κατερίνη!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.660
Members
38.357
Νεότερο μέλος
PTin