ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 729
Baltasar , για δες http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=7280
Οχι αυτή είναι άλλη. Με σπόνσορα νομίζω το περιοδικό HXOS.Συγνώμη, αλλά επειδή έχω χάσει την μπάλα, η έκθεση που έγινε στο Πεντελικό δεν ήταν η αντίστοιχη που γίνεται κάθε χρόνο περίπου τον Νοέμβριο?
Βρε χαλιαμούτρα, τι τον είπες τον άνθρωπο τον g.kar?Χρηστο , ελπιζω να μην αποκαλυψεις την γκαφα που εκανα σχετικα...με την συγγενεια σου με τον g.kar.![]()
Ποιος τον ακουει μετα?![]()
Αυτό δείχνουν να λένε όλοι τελικά.Με διαφορά ο καλύτερος ήχος στην mfaudio Lamm+Verity Sarastro.
Η αλήθεια είναι ότι ώρες ώρες είναι ανπαίκταμπλ... και είναι ευτυχώς πολλές αυτές οι ώρεςΚαλά G.KAR - κάνε λίγο κράτει με αυτά που λες, γελάω ασταμάτητα 2 μέρες τώρα
Όχι ότι δεν σας πιστεύω και φυσικά από ένα εξαιρετικό ηχείο που κοστίζει κοντά στα 30Κ δεν περιμένω λιγότερα. Απλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως σε αυτούς τους στριμόκωλους χώρους που περιγράφετε, ένα ηχείο που θεωρητικά μπορεί να φτάσει στα τάρταρα στο κάτω φάσμα και με τις περίεργες οπές στα οπίσθια, έκλεψε τις εντυπώσεις. Λογικά θα περίμενα να αριστέψει κάποιο ηχείου μικρού όγκου, ένα ηχείο βάσης με καλή οδήγηση ας πούμε... :roll:Το καλύτερο για μένα σύστημα ήταν το σύστημα της MF με τα ενισχυτικά της LAMM και τα ηχεία της Verity.
Σιγά μην έρθει...Το ξέρω αλλά το είπα γιατί βλέπω ότι μας παρακολουθεί, γι αυτό και είπα αν έχει χρόνο ο άνθρωπος![]()
- Λέω τον Νοέμβρη να σκάσω μύτη, πρώτα ο Θεός! Πες να βάλουν μπυρόνια στη γκαντάψξ![]()
![]()