Εντυπώσεις από την έκθεση στο Πεντελικό!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.451
Άντε μωρή κάργια Μυκωνιάτικη που για να βγεις έξω πέρνεις άδεια και από την πεθερά σου! :lol: :lol:

Άσε που ελέγχουν και τι φοράς μήπως και δεν βγεις στα μπλε και τους παρεξηγήσει ο Μητσοτάκης! :lol: :lol:

Reaction score
0
Αυτό που δεν μου άρεσε από την έκθεση στο Πεντελικό είναι το ότι δεν ήμουν εκεί...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Άντε μωρή κάργια Μυκωνιάτικη που για να βγεις έξω πέρνεις άδεια και από την πεθερά σου! :lol: :lol:

Άσε που ελέγχουν και τι φοράς μήπως και δεν βγεις στα μπλε και τους παρεξηγήσει ο Μητσοτάκης! :lol: :lol:
Σε αγνοώ παντελώς...

:lol: :lol:

Reaction score
2.908
Giorgo_K , αν ερχόσουν στην έκθεση πιστεύω ότι θα σου άρεσε. Κάθε έκθεση που έχει θέμα τον ήχο είναι για μας γιορτή.

Τι να κάνουμε είναι το μεράκι μας και παράλληλα μια ευκαιρία για να συναντήσουμε παλιούς και νέους φίλους. Ετσι απλά το βλέπω εγώ.

Και τα καλά και τα κακά συστήματα μας αρέσουν. Αν δεν υπήρχαν τα κακά δεν θα μπορούσαμε να χαρούμε τα καλά.

@ Νίκο Τσαρουχά
Νίκο μας χρωστάς μια επίσκεψη στην Αθήνα. Σε πάμε ρε φίλε τι να κάνουμε. Αν είσαι και Παοκάρα ακόμη καλύτερα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.451
φαντάσου να είσαι και βάζελος>>>>>>>>>
Άσε φίλε μου μη τα συζητάς...
Νομίζεις αυτό που λέμε ότι το AVSite είναι ελεύθερο και οι απόψεις λέγονται χύμα ότι ισχύει κιόλας? Marketing είναι και στάχτη στα μάτια. Οξεία Βαζελίτιδα ανίατης μορφής και τόλμα άμα θες να πεις και τίποτα θα σε φάνε λάχανο. Για να μην πω τι παθαίνεις άμα είσαι κομμουνιστής. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

g.kar ---> Πραγματικά θα προσπαθήσω να έρθω τον Νοέμβρη ρε φιλαράκ κι εγώ θέλω πολύ να τα πούμε πάλι. Ψήνω και τον τρελοντόκτορ από τη Λήμνο να μας κάνει τη χάρη και να χτυπήσει καμιά αδειούλα και δαύτος και να πάρουμε το πλοίο της αγάπης, να κάνουμε και καμιά στάση ακόμη, να φορτώ Κατερίνη... Βόλο... μακάρι να βολέψει και άλλα παιδιά από δω πάνω... Τι να κάνουμε όλοι που είναι μακριά η μπανανία μας... :cry:

Reaction score
49
Τώρα αν θέλετε την γνώμη μου για την έκθεση στο Πεντελικό??
Θα την πώ!
Δεν ξαναπατάω σε τέτοιο στιγμοκολάδικο και να χαλάσω την πολύτιμη Κυριακούλα μου, προσπαθώντας μεσα από τις πόρτες του Πεντελικού(τρομάρα του), να πάρω ιδέα για συστήματα high-end, στημένα με πολύ κόπο από τους διάφορους 'αοκνους φίλους του χώρου, προσπαθώντας να μισοακούσω και μισοντρεπόμενος μην φάω την θέση, την θέα και τον αέρα κάποιου άλλου.
Αι σιχ...!
Με το συμπάθειο! :twisted: :twisted:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.660
Members
38.357
Νεότερο μέλος
PTin