lakiss51
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 2.427
Aσφαλως (και γνωστον) αλλα εδω ο Πανος λεει πως πρεπει να παει στα 7/10 οταν εγω με τα 4/10 ημουν ηδη δυνατα - πανω απο εκει ερρεπε προς ...κουφαμαρα
Τι ωραίο σε τζάκι βγηκε- "ωραίο σετάκι" έγραψα! Αυτά τα ταμπλετ με την αυτόματη συμπλήρωση ότι θέλουν γραφουνΩΡΑΊΟ σε τζάκι!
Χαχαχα, λοιπόν, ενισχυτής είναι πλέον ο Unison Research Unico 100 που γέμισε με σώμα τον ήχο μου και, παρότι δεν "κατέβασε" τόσο τα πρίμα και τα συριστικά (τελικά, χαρακτηριστικό των PMC) δεν ενοχλεί ως άκουσμα ΚΑΘΟΛΟΥ,
Σχεδόν ποτέ δεν έχω ακούσει,στις εκθέσεις,τα PMC να παίζουν καλά,εκτός ελαχίστων περιπτώσεων,κάτι που πιστεύω ότι τα αδικεί αρκετά και βέβαια δικαιολογούν απόλυτα κάποιους που δεν τους άρεσε έτσι όπως έπαιζαν.Θα αναφέρω τη δική μου εμπειρία με τα PMC 24 που άκουσα στην έκθεση του Οκτωβρίου 2013.
Έβαλα να ακούσω το κομμάτι Griselda του Josep Tero από το CD Fronteres (2009). Καμμιά σχέση η φωνή του με αυτή που έβγαζαν τα ηχεία. Πολύ sibilance. Ήχους έπαιζαν κι όχι μουσική.
Σημειωτέον ότι τον τραγουδιστή αυτόν τον έχω παρακολουθήσει live και έχουμε γνωριστεί και μιλήσει. Το CD Fronteres μου το χάρισε ο ίδιος.
Σεβαστή η άποψη σου αν και δεν συμφωνώ καθόλου σε αυτό που λές γενικά για τα PMC,γιατί πραγματικά το τι αρέσει στον καθένα να ακούει είναι τελείως υποκειμενικό,''περί ορέξεως κολοκυθόπιτα'' όπως λέει και η συγκεκριμένη λαϊκή έκφραση..Έχω ακούσει και στο κατάστημα του αντιπροσώπου τα PMC OB1i, με ενισχυτικά Βryston BP26 pre & 4ΒSST2 τελικό και με πικαπ (DPS 3, Schröder tonarm, ZYX R1000 cart, και με CD (Norma Revo), με ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. Για τα δικά μου κριτήρια, δεν παίζουν μουσική αυτά τα ηχεία. Αν σε άλλους αρέσουν, σεβαστό.
Συγκεκριμένα μοντέλα δεν θυμάμαι,γιατί έχει περάσει αρκετός καιρός,αλλά στο περίπου ειναι τα εξής από τα πιο ακριβά στα πιο φθηνά:Με τι τα άκουσες και κελαηδούν δηλαδή?