Επαναφορά Huawei Tablet

Reaction score
303
Γεια σας

στο σχολείο είχαν έρθει στην πανδημία κάποια Huawei tablet τα οποία έπερναν στο απίτι μαθητές που δεν είχαν άλλο τρόπο να παρακολουθήσουν τα μαθήματα online. Αρκετοί από αυτούς συνέδεσαν τα tablet με τους δικούς τους google accounts. Όταν τα επέστρεψαν στο σχολείο δεν έσβησαν τους λογαριασμούς τους. Αυτοί έχουν πια αποφοιτήσει.

Τώρα που πέρασε αρκετός καιρός και θέλουμε να τα χρησιμοποιήσουμε δεν μπορούμε γιατί ακόμη και με wipe data/factory reset ζητούν το google account για να μπουν στο λειτουργικό.

Τα tablet είναι τα Huawei AGS2-W09.

Έχω δει διάφορα βίντεο στο youtube και έχω δοκιμάσει διάφορες λύσεις χωρίς επιτυχία.

Έχετε κάποια λύση υπόψη;
Ευχαριστώ.

symos

You're not worthy!
Reaction score
7.839
Ζητούν ΚΑΠΟΙΟ google account ή το συγκεκριμένο google account με το οποίο είχαν συνδεθεί;
Γιατί το πρώτο είναι φυσιολογικό για Android συσκευή, το δεύτερο πολύ περίεργο.

Δοκίμασες δηλαδή να βάλεις κάποιο άλλο/δικό σου google account και σου λέει πως η συσκευή έχει συνδεθεί με διαφορετικό account και δεν προχωράει;

Reaction score
303
Ζητούν ΚΑΠΟΙΟ google account ή το συγκεκριμένο google account με το οποίο είχαν συνδεθεί;
Γιατί το πρώτο είναι φυσιολογικό για Android συσκευή, το δεύτερο πολύ περίεργο.

Δοκίμασες δηλαδή να βάλεις κάποιο άλλο/δικό σου google account και σου λέει πως η συσκευή έχει συνδεθεί με διαφορετικό account και δεν προχωράει;
ακριβώς, ζητά το παλιό, όχι ένα καινούριο. Εν τω μεταξύ δεν μπορούμε να ξέρουμε σε ποιον είχαμε δώσει το καθένα.
Είναι το λεγόμενο frp lock νομίζω.

ika

News
Reaction score
14.785
Πόσο δύσκολο είναι να επικοινωνήσει το σχολείο μ' αυτούς που είχαν πάρει τα tablet και να τους πει να το διαγράψουν από το account τους?
Κάποιο τηλ γονιών ή κάποιο email δεν υπάρχει?

Reaction score
303
αρκετά δύσκολο γιατί δεν νομίζω να έχει κρατηθεί αρχείο δανεισμού για να ξέρουμε ποιοι τα είχαν πάρει. Επίσης στο μεταξύ έχουν αλλάξει και οι Διευθυντές στα σχολεία. Μπέρδεμα.
Ακόμα και να τους βρούμε αμφιβάλλω αν θα καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν

ika

News
Reaction score
14.785
αρκετά δύσκολο γιατί δεν νομίζω να έχει κρατηθεί αρχείο δανεισμού για να ξέρουμε ποιοι τα είχαν πάρει. ...
Είναι δυνατόν?
Κανείς δεν το σκέφτηκε να κρατήσει αρχείο?
Δλδ, μπορεί να έχουν επιστραφεί λιγότερα tablets από όσα δόθηκαν....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.462
Members
38.188
Νεότερο μέλος
kotsos134