- Reaction score
- 47
Οκ, σε τι χρησιμεύουν ωστόσο ;
Δοκιμασε να συνδεσεις τα pre out left - right του πολυκαναλου στο σαμπ . Παιζει?Καλησπέρα στην παρέα.
Έχοντας αποκτήσει πρόσφατα ένα παλιο SONY STR-DB1070 σύνδεσα όλα τα ηχεία άνοιξα ενισχυτή και ενώ παίζουν όλα τέλεια δεν παίζει καθόλου το sub. Έκανα ένα ρεστάρτ τον ενισχυτή και πάλι τα ίδια . Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Επίσης συνδέοντας και αποσυνδέοντας το RCA από το SUB κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο σκάσιμο δλδ που σημαίνει ότι το SW δουλεύει (ανάβουν λαμπάκια και τα σχετικά).
Κοντεύω να σκάσω ...
Post automatically merged:
Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι στην δοκιμή που κάνω από το Blue Ray LG όλα τα ηχεία παίζουν εκτός το SUB. Έχω ρυθμίσει το μπροστινά JBL ES100 σαν large και όλα τα άλλα small(center surround) και εννοείται το sub large.
Ρύθμισε και τα front σαν small. Πρέπει να υπάρχει επιλογή Subwoofer Yes-No.Έχω ρυθμίσει το μπροστινά JBL ES100 σαν large και όλα τα άλλα small(center surround) και εννοείται το sub large.
Κάποιο λάθος έχεις κάνει στις ρυθμίσεις του player.Ο ενισχυτής είναι παλιό μοντέλο . Τον συνδέω αναλογικά με RCA από τις εξόδους FR, FL, C, SR, SL SW του LG BLUE RAY 370 με τις αντίστοιχες αναλογικές του sony.
Αφού δεν έχει ψηφιακές εξόδους, πως να τον συνδέσω ψηφιακά; Δεν έχει HDMI, έχει νομίζω optical. Εάν τον αφήσω έτσι όπως παίζει δηλαδή στην pre out front r, υπάρχει προβλημα;Κάποιο λάθος έχεις κάνει στις ρυθμίσεις του player.
Γενικά είναι καλύτερο να τα συνδέσεις ψηφιακά.
Ψηφιακές εισόδους έχει ο ενισχυτής. Και το player έχει σίγουρα οπτική ή ομοαξονική.Αφού δεν έχει ψηφιακές εξόδους, πως να τον συνδέσω ψηφιακά;
Το player έχει τα πάντα . Ο ενισχυτής είναι 2001. Έχει οπτική και ομοαξονικήΨηφιακές εισόδους έχει ο ενισχυτής. Και το player έχει σίγουρα οπτική ή ομοαξονική.