Επιβράδυνση εικόνας σε ακρόαση BR,τι φταίει;

Reaction score
1.263
Κάτι άλλο που σκέφτομαι,είναι μήπως ο επεξεργαστής μου είναι κατώτερος από τον ελάχιστο που προτείνει ο κατασκευαστής του LG εγγραφέα:

Ελάχ.Προτεινόμενο: Pentium D 3.2GHz
Δικός μου: Intel Core2duo E6550 2.33GHz

Και επίσης κάτι άλλο που πήρε το μάτι μου στο εγχειρίδιο του εγγραφέα LG (αλλά δεν μου λέει τι να κάνω!):

• Compatibility problem in write/read function may occur with media depending on the media manufacturing quality.
  • There may be some cases when motion picture playback is not smooth depending on bit rate

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Ο επεξεργαστής που έχεις είναι πολύ ισχυρότερος από τον ελάχιστα προτεινόμενο.

Αυτά που αναφέρει το εγχειρίδιο της LG ισχύουν για όλους τους εγγραφείς.

Reaction score
1.263
Λοιπόν,αγόρασα εχθές ένα 2ο BR player Samsung (60€).

Με το ίδιο δισκάκι (copy Verbatim 50 GB) δοκίμασα το κάθε player απευθείας με την TV και μόνο το Denon έκανε το γνωστό πρόβλημα (σε μερικά σημεία η εικόνα επιβραδύνει για 1-2sec).

Σε μία 2η ταινία πάλι copy,το Denon κολλάει εντελώς σε σημείο 10 λεπτά πριν το τέλος (επιβράδυνση στη εικόνα δεν πρόσεξα) ενώ το Samsung έπαιξε κανονικά.

Άρα ή έχει θέμα το Denon ή έχω θέσει κάποια ρύθμιση λάθος...

Ποια η γνώμη σας;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.477
Απάντηση: Επιβράδυνση εικόνας σε ακρόαση BR,τι φταίει;

Μπορείς να δοκιμάσεις με κάποιο άλλο player;
Να πετάξεις το denon.Λογικά αυτό είναι το πρόβλημα.Για να σιγουρευτείς 100% δοκίμασε με κάποιο αλλο player.
Δοκίμασε άλλο player
Δοκίμασε το Denon κατευθείαν στην τηλεόραση χωρίς τον ενισχυτή
Δοκίμασε το Denon σε άλλη τηλεόραση

Κάνε firmware update σε όλες τις συσκευές

Αν όντως το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν και μόνο όταν βάζεις υπότιτλους τότε έχει πρόβλημα το Denon, να το στείλεις για έλεγχο.
Οι υπότιτλοι, είτε 720, είτε 1080, είτε XVid, είτε της Παναγιάς τα μάτια, αν μετονομαστούν όπως είναι το αρχείο της εικόνας (και φυσικά είναι σωστά συγχρονισμένοι) είναι ακριβώς το ίδιο.

Θεωρώ ότι το player παρουσιάζει δυσλειτουργία με τους εξωτερικούς υπότιτλους.
Τα λέγαμε για το Denon...

Reaction score
1.263
Γιάννη,ίσως και να έχει θέμα το Denon.

Είμαι πολύ αισιόδοξος ωστόσο...
Δεν θέλω να βιαστώ να βγάλω συμπεράσματα,αλλά σκάλισα κάτι στις ρυθμίσεις και μου φαίνεται οτι λύθηκε...
Έβαλα 2 φορές (από μισή ώρα) το Master & Commander που το εμφανίζει έντονα σε αρκετά σημεία και δεν το έκανε ούτε μία φορά ΠΟΥΘΕΝΑ.Με ενισχυτή συνδεδεμένο...

Σκάλισα το motion plus (απο τυπικό=>OFF) στην TV και στο player από 16/9 squeeze το έβαλα 16/9 και μία ρύθμιση ακόμα (που δε θυμάμαι) και ιδού...

Εννοείται οτι αυριο ξεκινώ τεστ...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.172
Members
38.300
Νεότερο μέλος
icaris