Επιλογή ηχείων δαπέδου

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.410
Αρα έχουμε και λέμε, αν θες να με εκδικηθείς μπορείς να με κλειδώσεις σε ένα κλουβί με γυαλιστερούς (πάσι φύσεως) να με ταΐζεις βρωμόπσαρα και από τα ηχεία να παίζει μέταλ 😱
Άνετα και χαλαρά!!!

Reaction score
27
Λοιπόν παίδες καταρχήν Σας ευχαριστώ όλους πολύ που ασχοληθηκατε θα το πάω σιγά σιγά αν και για sub δεν πήγαινε ο νους μου με τίποτα, πάμε για sub λοιπόν και βλέπουμε και η metal είναι μουσική. Σε πηγάδι κατουρισαμε εμείς οι μεταλαδες? Χαχαχαχα.

Reaction score
9.795
Λοιπόν παίδες καταρχήν Σας ευχαριστώ όλους πολύ που ασχοληθηκατε θα το πάω σιγά σιγά αν και για sub δεν πήγαινε ο νους μου με τίποτα, πάμε για sub λοιπόν και βλέπουμε και η metal είναι μουσική. Σε πηγάδι κατουρισαμε εμείς οι μεταλαδες? Χαχαχαχα.
Ξεκινάμε με κάτοψη, θέσεις ηχείων-θέση ακρόασης και μετρήσεις.
Μετα πάμε και στα σαμπς, εκτός εάν βιάζεσαι :)

Reaction score
9.795
BW DM603s3 και ενισχυτή ένα Yamaha RXV650
Χώρος 36τμ και τα ηχεία μεταξύ τους έχουν απόσταση 3 μέτρα. Δεν ακούει την κιθάρα κρύσταλλο
Αυτά είναι τα δεδομένα.
Κάνας ακόμη για διάγνωση εξ αποστάσεως? :biggrin:

Διάβασα και ένα ωραίο.... :biggrin: πάρε σαμπ και βλέπουμε

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.152
Στο είπα, ετοιμάσου για καταναλωτικό δάνειο :biggrin:
Τα χρήματα ξοδεύονται (επι ματαίω κιόλας) στην κατεύθυνση του χαϊεντισμού, με τα καλώδια, τις αδιάκοπες τράμπες μηχανημάτων , τα ματζούνια και τις λοιπές αγκυλώσεις του παρελθόντος.
Ο νηματοθέτης έβαλε μπατζετ 1500€, του φτάνουν και του περισσεύουν για να κάνει το αντικειμενικά σωστό.
Μην λες μπάμιες.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.483
Τα χρήματα ξοδεύονται (επι ματαίω κιόλας) στην κατεύθυνση του χαϊεντισμού, με τα καλώδια, τις αδιάκοπες τράμπες μηχανημάτων , τα ματζούνια και τις λοιπές αγκυλώσεις του παρελθόντος.
Ο νηματοθέτης έβαλε μπατζετ 1500€, του φτάνουν και του περισσεύουν για να κάνει το αντικειμενικά σωστό.
Μην λες μπάμιες.
Όπως θα έχεις προσέξει δεν γράφω στα τεχνικά θέματα, έχω όμως εμπειρία από γνωστούς και φίλους που ξεκίνησαν από ένα ενισχυτή με 2 ηχεία και κατέληξαν στο διαζύγιο :lolsign:

Reaction score
3.524
Εξαιρετικό αυτό έχω και εγώ ένα. Όχι δύο χαχαχαχα αλλά που θα πάει θα έρθει και το δεύτερο.
Γιατρέ μου τώρα έχουμε διακοπές. Από φθινόπωρο τα νεα.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.591
Καλέ δεν μπορώ να ακούσω μεταλ μουσική, εγριέυομαι :biggrin:
Αρα έχουμε και λέμε, αν θες να με εκδικηθείς μπορείς να με κλειδώσεις σε ένα κλουβί με γυαλιστερούς (πάσι φύσεως) να με ταΐζεις βρωμόπσαρα και από τα ηχεία να παίζει μέταλ 😱

Σ' έχω έτοιμο :biggrin:

Reaction score
11.740
Λοιπόν παίδες καταρχήν Σας ευχαριστώ όλους πολύ που ασχοληθηκατε θα το πάω σιγά σιγά αν και για sub δεν πήγαινε ο νους μου με τίποτα, πάμε για sub λοιπόν και βλέπουμε
Κάνα μετρητικό μικρόφωνο παίζει, έτσι για να δούμε κι εμείς πώς ακούς;

TGD

Reaction score
10.386
Ξεκίνα με ένα σαμπ, έχει πολλά στις αγγελίες εδώ, που μπορεί να το διαχειριστεί ο ενισχυτής σου χωρίς θέματα. Και άμα πάει καλά το πείραμα, προχωράς και παραπέρα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.782
Members
38.494
Νεότερο μέλος
mpalo