- Reaction score
- 36.246
Μην δεις καποιον να προκοβει, αμεσως να τον αντιγραψεις !
Αλλα βαλε και μια φωτο της εξωτερικης μοναδας θελω να δω κατι !!
Μην δεις καποιον να προκοβει, αμεσως να τον αντιγραψεις !
οι έξω πλύθηκαν με το πιεστικό μόνο, όπως τη βλέπεις σε μια βιτρίνα μαγαζιού, τζάμπα η φωτογραφία δλδΜην δεις καποιον να προκοβει, αμεσως να τον αντιγραψεις !
Αλλα βαλε και μια φωτο της εξωτερικης μοναδας θελω να δω κατι !!
Θα σου στείλω το τηλ του δικού μου, για 7 κομμάτια θα έρθει στα όρη στα βουνά στα πέρα μέρη, φαντάζομαι.Ποιός από τους 2 θα έρθει εδώ τη μεθεπόμενη εβδομάδα να κάνει 7;![]()
Μπράβο κούκλα μου γιατί και να ήθελα (που αποκλείεται να ήθελαΘα σου στείλω το τηλ του δικού μου, για 7 κομμάτια θα έρθει στα όρη στα βουνά στα πέρα μέρη, φαντάζομαι.
Θα ερχομουνα αλλα δεν εχω ελεφανταΠοιός από τους 2 θα έρθει εδώ τη μεθεπόμενη εβδομάδα να κάνει 7;![]()
Καλέ να σου πάρω ένανε.Θα ερχομουνα αλλα δεν εχω ελεφαντα
+1 και εδώ.επαναφορτιζόμενο πλυστικό ........ που έχει το ντεπόζιτο του για νεράκι
Αν δεν εχει και επισκευη δεν ερχομαι ! Θα παει χαμενο το ταλεντο μου!
Καλέ πως δεν στάζει. Αυτός που έχω εγώ τουλάχιστον (καλά η μάνα μου βασικά, εμένα η χάρη μου δεν έχει φτάσει εκεί ακόμα) έχει στόμιο που πετάει τον ατμό με πίεση και είναι ό,τι πρέπει για τέτοιου είδους καθάρισμα (να μαλακώσει και να καθαρίσει βρωμιές που έχουν μείνει καιρό σε στενά σημεία).Ο ατμοκαθαριστής δεν στάζει νερό να ξεπλύνει τα χνούδια/σκόνη. Κάνει όμως για απολύμανση στα μεταλλικά μέρη και για να καταστρέψει τα πλαστικά και τα τσιμουχάκια![]()
Τι εννοείς; Πώς;εξωτερική είναι προστατευμένη
goglαρε το , αν μπορει να γινει.Καλέ πως δεν στάζει. Αυτός που έχω εγώ τουλάχιστον (καλά η μάνα μου βασικά, εμένα η χάρη μου δεν έχει φτάσει εκεί ακόμα) έχει στόμιο που πετάει τον ατμό με πίεση και είναι ό,τι πρέπει για τέτοιου είδους καθάρισμα (να μαλακώσει και να καθαρίσει βρωμιές που έχουν μείνει καιρό σε στενά σημεία).
Τώρα για τα πλαστικά που λες δεν ξέρω, αμφιβάλλω αν με μια φορά τον χρόνο θα προκαλέσει κάποια ζημιά.
Τέλος πάντων, ξαναλέω, υπόθεση είναι, αν/όταν το δοκιμάσω θα αναφέρω τα αποτελέσματα.
Ημιυπαιθριος χωρος. Οχι εκτεθειμενο στις καιρικες συνθηκες (λασποβροχες)Τι εννοείς; Πώς;