Επιλογή Air Condition

melina

Cargo 200
Reaction score
44.714
Μην δεις καποιον να προκοβει, αμεσως να τον αντιγραψεις !
Αλλα βαλε και μια φωτο της εξωτερικης μοναδας θελω να δω κατι !!
οι έξω πλύθηκαν με το πιεστικό μόνο, όπως τη βλέπεις σε μια βιτρίνα μαγαζιού, τζάμπα η φωτογραφία δλδ :p

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.076
Ποιός από τους 2 θα έρθει εδώ τη μεθεπόμενη εβδομάδα να κάνει 7; :biggrin:

melina

Cargo 200
Reaction score
44.714
Ποιός από τους 2 θα έρθει εδώ τη μεθεπόμενη εβδομάδα να κάνει 7; :biggrin:
Θα σου στείλω το τηλ του δικού μου, για 7 κομμάτια θα έρθει στα όρη στα βουνά στα πέρα μέρη, φαντάζομαι.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.076
Θα σου στείλω το τηλ του δικού μου, για 7 κομμάτια θα έρθει στα όρη στα βουνά στα πέρα μέρη, φαντάζομαι.
Μπράβο κούκλα μου γιατί και να ήθελα (που αποκλείεται να ήθελα ;) ) να τα κάνω μόνος μου, δεμπρολαβαίνω με τίποτα.

Πνίγομαι.

1749838853729.jpeg

melina

Cargo 200
Reaction score
44.714
Πέρα από το ελεφεντάκι (το μουσαμά με την προβοσκίδα για αποχέτευση) το μαγικό εργαλείο ήταν το επαναφορτιζόμενο πλυστικό Bosch που έχει το ντεπόζιτο του για νεράκι, ούτε βρύσες ούτε λάστιχα ούτε πρίζες ούτε μπαλαντέζες, όλα τα λεφτά το εργαλείο!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.076
Έχουμε τέτοιο, μόνο ελεφαντέλι λείπει Σπύρο. :p

1749842477406.jpeg

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.246
Αν δεν εχει και επισκευη δεν ερχομαι ! Θα παει χαμενο το ταλεντο μου!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.076
Αν δεν εχει και επισκευη δεν ερχομαι ! Θα παει χαμενο το ταλεντο μου!

Άλλαξε και πυκνωτές, τους ακούω να πεθαίνουν. :biggrin:

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.917
Πάντως μου ακούγεται/φαίνεται σαν μια πιο κατάλληλη δουλειά για ατμοκαθαριστή παρά για πλυστικό.

Όταν πάρω απόφαση να το κάνω, νομίζω έτσι θα το κάνω.

Reaction score
1.051
Ο ατμοκαθαριστής δεν στάζει νερό να ξεπλύνει τα χνούδια/σκόνη. Κάνει όμως για απολύμανση στα μεταλλικά μέρη και για να καταστρέψει τα πλαστικά και τα τσιμουχάκια :biggrin:

Εγώ δεν έχω καθαρίσει ποτέ με ελέφαντες, προβοσκίδα ή παλαμάρι. Καμιά ηλεκτρική σκούπα το πολύ. Ακόμα και η εξωτερική είναι προστατευμένη και είναι πεντακάθαρη. Σε εξοχικό είχε λάσπη και ήθελε πλύσιμο το έξω που δεν ήταν προστατευμένο.

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.917
Ο ατμοκαθαριστής δεν στάζει νερό να ξεπλύνει τα χνούδια/σκόνη. Κάνει όμως για απολύμανση στα μεταλλικά μέρη και για να καταστρέψει τα πλαστικά και τα τσιμουχάκια :biggrin:
Καλέ πως δεν στάζει. Αυτός που έχω εγώ τουλάχιστον (καλά η μάνα μου βασικά, εμένα η χάρη μου δεν έχει φτάσει εκεί ακόμα) έχει στόμιο που πετάει τον ατμό με πίεση και είναι ό,τι πρέπει για τέτοιου είδους καθάρισμα (να μαλακώσει και να καθαρίσει βρωμιές που έχουν μείνει καιρό σε στενά σημεία).

Τώρα για τα πλαστικά που λες δεν ξέρω, αμφιβάλλω αν με μια φορά τον χρόνο θα προκαλέσει κάποια ζημιά.

Τέλος πάντων, ξαναλέω, υπόθεση είναι, αν/όταν το δοκιμάσω θα αναφέρω τα αποτελέσματα.

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.246
Καλέ πως δεν στάζει. Αυτός που έχω εγώ τουλάχιστον (καλά η μάνα μου βασικά, εμένα η χάρη μου δεν έχει φτάσει εκεί ακόμα) έχει στόμιο που πετάει τον ατμό με πίεση και είναι ό,τι πρέπει για τέτοιου είδους καθάρισμα (να μαλακώσει και να καθαρίσει βρωμιές που έχουν μείνει καιρό σε στενά σημεία).

Τώρα για τα πλαστικά που λες δεν ξέρω, αμφιβάλλω αν με μια φορά τον χρόνο θα προκαλέσει κάποια ζημιά.

Τέλος πάντων, ξαναλέω, υπόθεση είναι, αν/όταν το δοκιμάσω θα αναφέρω τα αποτελέσματα.
goglαρε το , αν μπορει να γινει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.560
Members
38.461
Νεότερο μέλος
georgekriti