Επιλογή sub

Reaction score
0
Έχω ένα home cinema 5.1 και θέλω να αντικαταστήσω το sub (yamaya 100w)με κάτι καλύτερο τι προτείνετε,το μπάτζετ είναι περιορισμένο.

Reaction score
104
Τι εξοπλισμό έχεις; Εγώ πρόσθεσα ένα τέτοιο (μην γελάτε) γιατί δεν ήθελα να δώσω πολλά λεφτά και μια χαρά είναι. Μετά έπρεπε να ανέβω πολύ. Έχω και ένα δεκαράκι σε ένα άλλο σύστημα. Αυτό που μου την σπάει στο δεκαράκι είναι ότι δεν έχει auto off. Δουλεύουν και τα δύο δυο χρόνια τώρα.
ΟΚ το Yamaha Subwoofer YST-SW300 είναι καλύτερα και το έχω πάρει περίπου πριν 20 χρόνια καινούργιο.

Reaction score
2.237
Main wharfadale 12.1 diamond/center polk xt30/rear denon sc-m41
Μέχρι ταβάνι 500€
Με τι ενισχυτη?
Σε τι χωρο? (Τετραγωνικα μετρα, διαταξη) τι αποσταση ακροασης (αποσταση L/R ηχειων)?
Το τελευταιο δεν εχει σχεση με την επιλογη των sub αλλα θα βοηθησει να καταλαβουμε τι χρειαζεσαι και ο ενισχυτης θα μας δειξει τι δυνατοτητες ενσωματωσης εχεις.
Αν ανεβασεις και καμια φωτο του χωρου ακομα καλυτερα.

Reaction score
2.237
Denon x1700h τετραγωνικά 35
Απόσταση από σημείο θέασης 2,9m
Για 35 τμ χωρο θα χρειαστεις υψηλοτερο μπατζετ και τουλαχιστον 2 sub.
Μπορεις να παρεις ενα τωρα και να προσθεσεις αλλο ενα μετα.
Στα 500 ευρω δεν μπορω να ξεχωρισω καποιο. Με λιγα παραπανω μπορεις να παρεις το Polk HTS12 και αργοτερα να προσθεσεις αλλο ενα. Σε χαμηλοτερο κοστος 2Χ Polk XT12 η 2Χ ΚRK 10.4

Και τα ηχεια ειναι πολυ μικρα για σχεδον 3 μετρα αποσταση ακροασης και δεν ειναι καθολου καλο που εχεις διαφορετικα ηχεια σε καθε θεση ειδικα τα τρια εμπρος.

Μπορεις να παρεις ενα ζευγαρι Polk ΧΤ20 που ταιριαζουν με το κεντρικο, να βαλεις τα wharfedale πισω και τα Denon στο ταβανι για ατμος.

gid

Reaction score
9.629
To SVS που σου πρότεινε ο συνταξιδιώτης παραπάνω είναι εξαιρετική επιλογή. Μπορείς να πάρεις ένα και να το συνδυάσεις μ' αυτό που ήδη έχεις, ώσπου να πάρεις ένα δεύτερο.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.532
Members
38.339
Νεότερο μέλος
Blueworld