- Reaction score
- 5
Δεν ξερω αν επρεπε να το αναφερω την επωνυμια της εταιριας.
Πως συνδιαζονται μεταξυ τους?
Πως συνδιαζονται μεταξυ τους?
Μπορεις να παρεις καποια αξιολογα κομματια απο τον νακα και να δωσεις καποια χρηματα ακομα να αγορασεις πραγματα και απο αλλουΤι εννοεις?Δεν θα δουλεψει ετσι.Πως θα δουλεψει?
Δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβες τι ειπα.Οποτε την πατησα θα χρειαστει να συμβιβαστω με κατι που δεν ανταποκρινεται στα θελω μου.Εστω να πεσω καπως κοντα.
Δεν το συζηταμε οτι η εμπρος τριαδα ειναι ιδια ηχεια ο κοσμος να χαλασει. Αν δεν χωρανε, να χωρεσουν.Το rp10 της krk είναι καλό ηχείο,έχει και το δεκάρι woofer που δύσκολα βρίσκεις σε ηχεία,αλλά αν δε μπορεί να βάλει άλλο ένα ίδιο κάτω από την tv τί θα κάνει?θα βάλει ένα άλλο μικρότερο?Πάει η μπροστινή τριάδα!
Άντε και πίσω πες ότι βάζεις 2 8άρια αλλά μπροστά?
Αν δεν ηταν αυτα τα 1200 που πρεπει να τα φας στου Νακα, θα σου ελεγα να παρεις δυο Sonos 5 με τα sub τους να ξεμπερδευεις.Αυτος ειναι ο χωρος μου.Ειδα τις διαστασεις απο το KRK ειναι λιγο ογκωδες για το σαλονι μου.
Πανω απο την tv θα μπει ραφι γυψωσανιδας και θα φυγει η βιβλιοθηκη.Περιπου στο 1,40 μηκος.
Πρακτικα σε αυτον τον χωρο η καλυτερη λυση ειναι αυτο που ειπα πιο πανω, Sonos 5 + Sub.Νομιζω πως το 3.1 πρεπει να το ξεχασω επειδη δεν υπαρχει αρκετος χωρος και να δω μια λυση 2.1.
Πως το βλεπεις αυτο το στησιμο.
Εννοειται. Κανεις μας δεν ηξερε που θα μπουν τα ηχεια. Τωρα ανεβασε την φωτογραφια.Χωροταξικά τα τρία ίδια μπροστινά και μάλιστα με δεκάιντσο δεν παίζουν. Ακόμα και το δεξί ηχείο που θα καταλήξει, μπροστά στο τζάκι;
Τι ηχομπάρα έχεις τώρα;
@vangelissam,μπορείς να σκεφτείς και τη λύση να πουλήσεις το πιστωτικό για να ανοίξουν οι ορίζοντές σου!