Επιτέλους, το home cinema του Στάθη

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
η απόσταση δεν έχει να κάνει και με το πεδίο που ανοίγουν τα σαράουντ?
Eπίσης αν θές να παίζεις ΚΑΛΑ να βάλεις το κεντρικό των 4' ιντσών όπως ο μαιτρ του ήχου πίσω απο οθόνη μη ηχοπερατή και μη ξεχνάς τις συμβουλές του!:lolsign:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.013
Eπίσης αν θές να παίζεις ΚΑΛΑ να βάλεις το κεντρικό των 4' ιντσών όπως ο μαιτρ του ήχου πίσω απο οθόνη μη ηχοπερατή και μη ξεχνάς τις συμβουλές του!:lolsign:
δεν φτάσαμε ακόμα στο κεντρικό...τα σαράουντ μας καίνε :p:D

τα δικά σου 8340Α από όσο έβλεπα χθες έχουν γ@μώ την διασπορά..100 x80 μοίρες:hi:
με τσέρκι να τα δέσεις στα αυτιά σου...πάλι θα ακούς:roflmao:

daharis666

Moderator
Reaction score
80.013
Coaxial speaker παντου 666 :D
σίγουρα Κωστή....θα ακούγονται πιο σωστά;)

αλλά πιστεύω τα coaxial είναι για εφαρμογή από μία απόσταση και μετά...άσε που, με εξαίρεση τα jtr, όλα έχουν καμπίνες γαιδούρια
+όσα έχω δει έχουν 90x90 διασπορά

σε ειδικές περιπτώσεις όπως του Στάθη ή όπως και εμένα που θα είμαι στα 2.1 μέτρα(το πολύ)...επιλογές με 100 και 110 στον οριζόντιο και 60-80 μοίρες στον κάθετο άξονα θα έδιναν περισσότερο κέρδος και θα ευχαριστούσαν και τους υπόλοιπους ακροατές και όχι μόνο την θέση ακρόασης...λεω γω τώρα:whistling::D

Reaction score
15.543
κοιτα απωλειες στα συμβατικα σαν του stahis στα pdf off axis καθετα και οριζοντια.

ειναι αλλο φρουτο το coaxial ;)

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
κοιτα απωλειες στα συμβατικα σαν του stahis στα pdf off axis καθετα και οριζοντια.

Ξέρεις καλύτερα απο την jbl ; :laugh:
Tα coaxial (scs) τα δίνει για atmos που δεν ενδιαφέρει η διασπορά.;)

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
To ήξερα τι θα έβαζες, όταν τα είχα ποστάρει φωτό και σου έλεγα για το ύψος των surround έλεγες άλλες προδιαγραφές στο h.c άλλο στο σινεμά.:p
Ο αντικαταστάτης του 8340Α είναι το 9300 πάντως.

HARMAN_Dreamsound-copy (2).jpg

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.122

Ρε μέλος Κεφαλάς, σε διαβάζω τι γράφεις ώρες ώρες και απορώ μαζί σού, πάλι μιλάς με bdf? Συγκρίνεις Της πορδες με τα 8340? Δεν έχεις ζήσει με 8340 για να καταλάβεις τι αποδώσει έχει. Το 8340 τραβάει τέτοιες εντάσεις Που είναι καλύτερα να κάθεσαι off axis, το δεξί μου surround ήταν on axis και μου είχε πάρει το αυτί ενώ στο αριστερό Πού ήταν off axis δεν με ενόχλησε ποτέ, καλύτερα 5 με 8340 πάρα 7 με coaxial;)

Reaction score
15.543
Ρε μέλος Κεφαλάς, σε διαβάζω τι γράφεις ώρες ώρες και απορώ μαζί σού, πάλι μιλάς με bdf? Συγκρίνεις Της πορδες με τα 8340? Δεν έχεις ζήσει με 8340 για να καταλάβεις τι αποδώσει έχει. Το 8340 τραβάει τέτοιες εντάσεις Που είναι καλύτερα να κάθεσαι off axis, το δεξί μου surround ήταν on axis και μου είχε πάρει το αυτί ενώ στο αριστερό Πού ήταν off axis δεν με ενόχλησε ποτέ, καλύτερα 5 με 8340 πάρα 7 με coaxial;)
επαληθευεις αυτο που λεω ......οτι τα coaxial εχουν καλυτερη διασπορα ;)

εχω ζησει και τα 8340 σε εντασεις :D

καλύτερα 5 με 8340 πάρα 7 με coaxial;)
οποτε ισχυει το αναποδο απο αυτο που γραφεις ;)

daharis666

Moderator
Reaction score
80.013
εγώ δεν κατάλαβα ακόμα πως με βάση τη διασπορά αποδίδουμε το ποσο καλά παίζει ένα ηχείο.την διασπορά την επιλέγουμε βάση τοποθέτησης τόσο του ηχείου όσο και της θέσης ακρόασης...τα τελευταία χρόνια έγινε μόδα λόγω χομ σινεμά...+ανάγκη γνώσης (της διασπορας) στην επιλογή τοποθετησης...δεν θυμάμαι ποτέ σε συγκριτικό ηχείων σε ριβιου να απασχολούσε η διασπορά...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.068
Members
38.286