- Reaction score
- 15.543
με πολλα εχει...
καλυτερα 5 κατω με καλη αποσταση παρα 7 και κοντα
καλυτερα 5 κατω με καλη αποσταση παρα 7 και κοντα
Eπίσης αν θές να παίζεις ΚΑΛΑ να βάλεις το κεντρικό των 4' ιντσών όπως ο μαιτρ του ήχου πίσω απο οθόνη μη ηχοπερατή και μη ξεχνάς τις συμβουλές του!η απόσταση δεν έχει να κάνει και με το πεδίο που ανοίγουν τα σαράουντ?
δεν φτάσαμε ακόμα στο κεντρικό...τα σαράουντ μας καίνεEπίσης αν θές να παίζεις ΚΑΛΑ να βάλεις το κεντρικό των 4' ιντσών όπως ο μαιτρ του ήχου πίσω απο οθόνη μη ηχοπερατή και μη ξεχνάς τις συμβουλές του!
Μη βάλεις μικρότερα , θα τα κάνεις σκουλαρίκια!με τσέρκι να τα δέσεις στα αυτιά σου...πάλι θα ακούς
σίγουρα Κωστή....θα ακούγονται πιο σωστάCoaxial speaker παντου 666
έχεις δίκιο...το 8άρι της jbl είχε τόσο (το 10άρι είχε 90)εχει ως 120 x 120 οταν ερθει η ωρα
Ξέρεις καλύτερα απο την jbl ;κοιτα απωλειες στα συμβατικα σαν του stahis στα pdf off axis καθετα και οριζοντια.
ειναι αλλο φρουτο το coaxial
Ρε μέλος Κεφαλάς, σε διαβάζω τι γράφεις ώρες ώρες και απορώ μαζί σού, πάλι μιλάς με bdf? Συγκρίνεις Της πορδες με τα 8340? Δεν έχεις ζήσει με 8340 για να καταλάβεις τι αποδώσει έχει. Το 8340 τραβάει τέτοιες εντάσεις Που είναι καλύτερα να κάθεσαι off axis, το δεξί μου surround ήταν on axis και μου είχε πάρει το αυτί ενώ στο αριστερό Πού ήταν off axis δεν με ενόχλησε ποτέ, καλύτερα 5 με 8340 πάρα 7 με coaxialκοιτα απωλειες στα συμβατικα σαν του stahis στα pdf off axis καθετα και οριζοντια.
ειναι αλλο φρουτο το coaxial
επαληθευεις αυτο που λεω ......οτι τα coaxial εχουν καλυτερη διασποραΡε μέλος Κεφαλάς, σε διαβάζω τι γράφεις ώρες ώρες και απορώ μαζί σού, πάλι μιλάς με bdf? Συγκρίνεις Της πορδες με τα 8340? Δεν έχεις ζήσει με 8340 για να καταλάβεις τι αποδώσει έχει. Το 8340 τραβάει τέτοιες εντάσεις Που είναι καλύτερα να κάθεσαι off axis, το δεξί μου surround ήταν on axis και μου είχε πάρει το αυτί ενώ στο αριστερό Πού ήταν off axis δεν με ενόχλησε ποτέ, καλύτερα 5 με 8340 πάρα 7 με coaxial
οποτε ισχυει το αναποδο απο αυτο που γραφειςκαλύτερα 5 με 8340 πάρα 7 με coaxial
Λές για τότε που σου φύγαν τα τσισάκια ε!εχω ζησει και τα 8340 σε εντασεις
καλε.....τσισακια ηταν