Ερωτικο....κτηνος....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Εχει μπει στο μυαλο μου ενα ενισχυτικο κτηνος με ιδρυτη εναν ανθρωπο που εκανε πολλους να χαμογελουν απο ικανοποιηση ,με ενα ονομα που πολλοι σεβοντε και αρκετοι το ζηλευουν!!!!
Με κατασκευες κτηνωδεις και μηχανες αξιοζηλευτες απο πολλους!!!!!!!
Και το ονομα αυτου......Mark Levinson 432 power amp 2x400 watt......
Exει καποιο παιδακι απο εσας εμπειρια απο το συγκεκριμενο μοντελακι_?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Bεβαια θα ειναι και καλοδεχουμενες και οι αποψεις απο κατοχους του πιο μεγαλου μοντελου με την ονομασια 532 power amp
ti kavla my GOD........

Reaction score
8
εμενα οι παλιοι μου αρεσαν.

Τόσος κόπος για έναν ενισχυτή που είναι λάθος από κούνια.
για λεγε Κωστα, να τον σωσουμε τον Κορινθιο.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Ωχ ...τωρα θα βγαλουμε και τον Levinson αλμπανι ................τι τοθελα ο πουστης και το ανεβασα?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.490
Γιατι βρε ημιθεε ανωμαλε ειναι λαθος?
Γιατί δεν είναι μονομπλόκ ρε Βλάση. Πάλι θα τα λέμε; Όταν κινείσαι σε τέτοια επίπεδα κόστους και έχεις τέτοιους στόχους απόδοσης, ο στερεοφωνικός ενισχυτής είναι απλώς παρελθόν. Αμάν μ' αυτό το στερεότυπο. Να κάποιος θέλει ντε και καλά στερεοφωνικό για να μη του γκρινιάζει η συμβία, ας πάρει δύο μονομπλόκ κι ας τους βάλει στο ρακ του, το έναν πάνω στον άλλο, ή ας σφουγγαρίζει μόνος του το καθιστικό. Έλεος πια...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Γιατί δεν είναι μονομπλόκ ρε Βλάση. Πάλι θα τα λέμε; Όταν κινείσαι σε τέτοια επίπεδα κόστους και έχεις τέτοιους στόχους απόδοσης, ο στερεοφωνικός ενισχυτής είναι απλώς παρελθόν. Αμάν μ' αυτό το στερεότυπο. Να κάποιος θέλει ντε και καλά στερεοφωνικό για να μη του γκρινιάζει η συμβία, ας πάρει δύο μονομπλόκ κι ας τους βάλει στο ρακ του, το έναν πάνω στον άλλο, ή ας σφουγγαρίζει μόνος του το καθιστικό. Έλεος πια...
Bρε Κωστα συμφωνω και γω με τα μονομπλοκια ειλικρινα και να σου πω την αληθεια ΧΕΣΤΗΚΑ αν γκρινιαζει η συζυξ μου αλλα μην ξεχναμε και αυτο το μαμημενο το κοστος για δυο βαρβατα μονομπλοκ!!!!!Οσο και να το κανουμε ζητωντε πολλα χρηματα που σιγουρα σε αρκετους απο εμας δεν περισσευουν οποτε πολλες φορες αναγκαζομαστε να κανουμε συμβιβασμους !!!!!!!
Νομιζεις δεν ξερω πως να ψαχτω και τι πρεπει να παρω για τα Ναυτιλια μου.....αλλα βλεπεις το χρημα νεαρε μου μας ριχνει στα φρενα παροτι αλλα ειναι τα θελω μας και οι συμβιβασμοι αναγκαιοι το κερατο μου μεσα...

Reaction score
6
Μονομπλόκι power. :447:

Και κοντό καλώδιο μέχρι το ηχείο και όπως και να το κάνουμε σε ξέχωρο κουτί.

Όμως τιμή?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173
Members
38.421
Νεότερο μέλος
kokdim