Ερωτικο....κτηνος....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Αμα μου ξανατηλεφωνησεις μωρη για να σου δωσω...φτηνο βιντεοπροβολεα
θα σου θυμισω αυτο το θεματακι:142:
Mα θα μου δωσεις μωρη γαλοτσα......γιατι να μην μου δωσεις.........αλλωστε μια ερωτησουλα τοση δα εκανα για εναν παλιοενισχυτη και θες να με τιμωρησεις???????Α φτου σου και σενα!!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.140
Ρε χαμένε, πάρε δυό τέτοια.
Απ'το στόμα σου και στου vlassouli το αυτί.... :144:

Και αμα δε σου αρέσουν οι "χροιές", έχω το τηλέφωνο ενός καλού φίλου ψυχίατρου να τα πείτε διεξοδικά, να του μιλήσεις για την παιδική σου ηλικία και για τη σχέση της με την τραγωδία που περνάς κάθε φορά που περνά "ενα καυλακι επεξω απο την τζαμαρια" :143:

Να δεις σεξ που θα κάνουν αυτά τα ενισχυτικά με τα ηχεία σου, να ξεχάσεις δια παντός τη τζαμαρία....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Και αμα δε σου αρέσουν οι "χροιές", έχω το τηλέφωνο ενός καλού φίλου ψυχίατρου να τα πείτε διεξοδικά, να του μιλήσεις για την παιδική σου ηλικία και για τη σχέση της με την τραγωδία που περνάς κάθε φορά που περνά "ενα καυλακι επεξω απο την τζαμαρια" :143:

Aς το βλεπες και συ βρε σεξογιατρε και θα σου ελεγα εγω αν θα πηγαινες πρωτος στον ψυχιατρο!!!!!!!!!!!

Φαινοντε και οι δυο τοροειδης του 1,5 kva.........

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Να γιατί τ' αγαπάω αυτό το παιδί!
Έλα ρε μην ψαρώνεις. Ούτως ή άλλως στο τέλος θα της πει ότι ήταν demo, μισή της μισής τιμής, ευκαιριάρα, τσάμπα τα πήρε κι έφυγε, να μη σου πω ότι τον πλήρωσαν κιόλας. Γνωστά πράγματα. :114:

...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Έλα ρε μην ψαρώνεις. Ούτως ή άλλως στο τέλος θα της πει ότι ήταν demo, μισή της μισής τιμής, ευκαιριάρα, τσάμπα τα πήρε κι έφυγε, να μη σου πω ότι τον πλήρωσαν κιόλας. Γνωστά πράγματα. :114:

...
Noμιζω νεαρε οτι κατα την διαρκεια μιας μασαμπουκας στα γνωστα Λαδαδικα και εις το κεντρον με το ονομα Πανελληνιον και υπο των ηχων του ανεβοκατεβασματος των πηρουνιων και μαχαιριδιων εταχθης και εσυ υπερ ταυτης της αποψης(εσυμφωνησες και εσυ με τα γνωστα απο ολους μας τοσο αθωα και ΠΑΝΤΑ καλοπροαιρετα τοσο δα κουτσικα ψεματακια και ενεφωνησαμεν δια ενος στοματος--μπουκωμενου απο σεφταλιες..--οτι ειμεθα αδικημενοι απο τα γυναικιδια μας....ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΜΕΘΑ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΖΑΜΠΑ ΕΥΚΑΙΡΕΙΕΣ ενω αλλοι συμφορουμητες αγαπητοι προς εμας ειναι ατυχοι και τα παιρνουν πανακριβα γιατι δεν προλαβαν το Demo!!!!!!!!!!!!!!

Λεγε βρε,......το παραδεχεσαι η οχι ?????
Mιλα βρεεεεεε........

Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: Ερωτικο....κτηνος....

....ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΜΕΘΑ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΖΑΜΠΑ ΕΥΚΑΙΡΕΙΕΣ ενω αλλοι συμφορουμητες αγαπητοι προς εμας ειναι ατυχοι και τα παιρνουν πανακριβα γιατι δεν προλαβαν το Demo!!!!!!!!!!!!!!
Demo το λες εσυ ακομα φιλε μου Βλαση? Εγω το λεω τραμπα....πιανει παντα!!!

Παντως απο το συγκεκριμενο μασινι.....μακρια....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Ti εχει τελικα αυτο το μασινι βρε παιδια ...δακο και δεν παιζει?

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Ερωτικο....κτηνος....

Ti εχει τελικα αυτο το μασινι βρε παιδια ...δακο και δεν παιζει?
Έχει πολλές "χροιές"......

Πάντως αν το πας ερωτικά όπως έγραψες στο θέμα.....κάνε τα γούστα σου ! Αλλά να ξέρεις, αφού την γλεντήσεις καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι.., "όλες είναι...." :137:
Τώρα στα λέω για να προσέχεις στην αγορά ή όχι...:133:

Εγώ δεν έχω ακούσει τέτοιας κατηγορίας μηχάνημα αλλά θα ισχύει το :"ότι σε ανάβει" - άκουτα - 'μπεγλερισέ τα - τσάκω τα.

Εύκολο.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Λεγε βρε,......το παραδεχεσαι η οχι ????? Mιλα βρεεεεεε........
Εγώ από εκείνη την ημέρα έχω βρει την απόλυτη δικαιολογία. "Μα αγάπη μου, ήταν πολύ μεγάλη ευκαιρία, Να! ρώτα και τον Βλάση που είναι υπεράνω υποψίας". :114:

...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Tην προμηθεια μου μην ξεχασεις νεαρουλη.........θελω να παρω τελικο ειπαμε!!!!!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173
Members
38.421
Νεότερο μέλος
kokdim