- Reaction score
- 706
Και εμείς οι κοινοί θνητοί, τι θα κάνουμε ? ? ?Η "διαφορά φάσης" είναι ανύπαρκτο πρόβλημα για οποιονδήποτε av με μια ισοστάθμιση dirac.
Και εμείς οι κοινοί θνητοί, τι θα κάνουμε ? ? ?Η "διαφορά φάσης" είναι ανύπαρκτο πρόβλημα για οποιονδήποτε av με μια ισοστάθμιση dirac.
Αν έχετε σαμπ, χρειάζεται έτσι κι αλλιώς ένα dirac να το φέρει. Ειδάλλως θα ακούτε κουκουρούκου, είτε με κλας ντε είτε με οτιδήποτε άλλο.Και εμείς οι κοινοί θνητοί, τι θα κάνουμε ? ? ?
Έχουμε sub θα φτιάξουμε και δεύτερο, απλά δεν είναι καλύτερο να παλεύεις με λιγότερα προβλήματα παρά με περισσότερα (+διαφορές φάσεων)?Αν έχετε σαμπ, χρειάζεται έτσι κι αλλιώς ένα dirac να το φέρει. Ειδάλλως θα ακούτε κουκουρούκου, είτε με όλας ντε είτε με οτιδήποτε άλλο.
Αν δεν έχετε σαμπ, η οποιαδήποτε καθυστέρηση προκαλείται σε 2 ηχεία από μια ενισχυτική βαθμίδα, σας είναι αδιάφορη.
Αν δεν έχετε ένα ρημαδι dirac σε οποιοδήποτε δικάναλο σεταπ, ακούτε κουκουρούκου, η φάση σας μάρανε;
Δε καταλαβαίνω γιατί ασχολείστε. Ειλικρινά.
Αν βέβαια έχετε ενεργά, με το δικό τους σαμπ, είναι όλα τα περί φάσης και κρος καθωσπρέπει φροντισμένα, και ένα ντιρακ είναι πάντα το κερασάκι στην τούρτα.
Επαναλαμβάνω: δεν είναι πρόβλημα αυτό που αναφέρεις.Έχουμε sub θα φτιάξουμε και δεύτερο, απλά δεν είναι καλύτερο να παλεύεις με λιγότερα προβλήματα παρά με περισσότερα (+διαφορές φάσεων)?
Noted!Επαναλαμβάνω: δεν είναι πρόβλημα αυτό που αναφέρεις.
Δεν υπάρχει λέμε.
Έχεις άλλα προβλήματα σημαντικότερα, τα οποία για να τα λύσεις, χρειάζεται να ληφθούν μέτρα που έτσι κι αλλιώς διορθώνουν οποιοδήποτε πρόβλημα καθυστέρησης και φάσης.
Μπας μάνατζμεντ είναι ένα πράγμα που χρειάζεται. Χρειάζεται κι άλλα πράγματα.
Γιατί δεν απευθύνεσαι σε έναν καλιμπρατορα;
Θα τρέξουμε;Γιατί δεν πας να ακούσεις πως ακούνε αυτοί που σε συμβουλεύουν το τι να κάνεις; Καλού - κακού πάρε και ένα χρονόμετρο μαζί....
Θα αντέξουμε;Θα τρέξουμε;
Ναι αλλά δεν θέλεις.@costas EAR Σφήνα: το minidsp λέει τίποτα; Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα προενισχυτή που έχει processor out / processor in πριν τη τελική προενίσχυση; Δηλαδή, σε αναλογικό επίπεδο, μέσω των δύο εισόδων του minidsp και των αντίστοιχων εξόδων ( αν κατάλαβα καλά )?
DDRC-24
DDRC-24 Dirac Live processor, 2 x IN, 4 x OUT Dirac live processor for room correction.www.minidsp.com
Δεν πρέπει να θέλω κάτι τέτοιο με την έννοια ότι δεν είναι καλή λύση ή βασίζεσαι στην εικόνα που σας έχω δώσει ότι δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με τέτοια μαραφέτια; Γιατί, αν είναι το δεύτερο σου έχω νέα! Το βλέπω σε λογική τιμή και αν κάνει τη δουλειά, ψήνομαι να το πάρω. Σαν πρώτο στάδιο συμμαζέματος και αργότερα να δω τι θα κάνω με τον ίδιο τον χώρο.Ναι αλλά δεν θέλεις.
Μία και είδα μεγάλη ανταπόκριση στην ερώτηση μου, παίρνω το θάρρος να ρωτήσω και κάτι πρακτικό για το gain:Amplifier gain is simply the ratio of the output divided-by the input. Gain has no units as its a ratio, but in Electronics it is commonly given the symbol “A”, for Amplification. Then the gain of an amplifier is simply calculated as the “output signal divided by the input signal”.
...αυτό είναι λάθος,...Λέει ότι τα βατ δεν έχουν καμία σημασία στο ποσό δυνατά παίζει ένας τελικός.
... όπως και αυτό, ...Επίσης λέει ότι τα βατ δεν έχουν καμία σχέση με το gain το οποίο εκφράζει πόσες φορές είναι μεγαλύτερο το output από το input signal
... ενώ αυτό είναι όσον ασαφές, όσο είναι τί νούμερο γραββάτα χρειάζεται ένας ηθοποιός για να μιμηθεί τον Mr Bean.τελος λέει ότι τα βατ παίζουν ρόλο στο κατά πόσο ο τελικός μπορεί να κρατήσει αυτό το ενισχυμένο σήμα σε ηχεία με χαμηλή αντίσταση π. Χ 4ohm.
Δεν είπε αυτό. Μιλούσε μόνο για τη σχέση loudness - Watts. Έχει πει πολλές φορές ότι όσο περισσότερα βατ τόσο καλύτερα. Ακόμα και αν ξεπερνούν κατά πολύ το max Power Handling των ηχείων.Αφού είναι όπως τα λέει ο Paul ρε παιδιά, γιατί δεν παίρνετε έναν τελικό 2 x 3 βατ, να μην καίτε και πολύ ρεύμα;
Προτείνω να δείτε το βίντεο. Μπορεί η μετάφραση μου να μην είναι ακριβής. Δεν γνωρίζω τους τεχνικούς όρους.Φυσικά και έχω αντίρρηση ρε Γιάννη. Διότι...
...αυτό είναι λάθος,...
... όπως και αυτό, ...
... ενώ αυτό είναι όσον ασαφές, όσο είναι τί νούμερο γραββάτα χρειάζεται ένας ηθοποιός για να μιμηθεί τον Mr Bean.