Εσείς τί είδους βλάβες παρατηρήσατε στο αυτοκίνητό σας

Reaction score
4
Απάντηση: Εσείς τί είδους βλάβες παρατηρήσατε στο αυτοκίνητό σας

Σου ζητω συγνωμη δεν παρεξηγω,αλλα εαν ειδες απο πανω ακριβως το διορθωσα.
Κανένα πρόβλημα τι λες απλά έπρεπε κάτι να βάλω και αφίσα τα icons .

Reaction score
51

Ας μην αρχισω να λεω και εγω τον πονο μου γιατι.....θα γραψω βιβλιο,καμπριο MOD 2007,5.5 LT,387 hp, 18.500χλμ(αγοραστηκε απο την.......Μοναχου πρωην επισημου αντιπροσωπου, σαν καινουργιο με 3.000 χλμ αγρατζουνιστο),αμετρητες κατασκευαστικες αστοχιες,οι οποιες δεν επιδιορθωνονταν με τιποτα!Εγειναν αμετρητες επισκεψεις στην αντιπροσωπεια,το αμαξι εμεινε μεσα για πολυ καιρο,οι Γερμανοι απαντησαν οτι ειναι λαθη......κατασκευαστικα και δεν επιδιορθωνονται απλα πονταρουν στην εχεμυθεια μου.Για ευνοητους λογους δεν αναφερω την μαρκα του αυτοκινητου,καποιοι πιστευω οτι μπορει να καταλαβουν την μαρκα και το μοντελο απο τα λιγοστα στοιχεια που δινω.

Φαντάζομαι.....
5,461cc :126:

Το μοναδικό μοντέλο της εταιρίας που μου αρέσει πολύ....
Αλλά ακούω κάτι τέτοια και μου γυρίζει το μάτι.....

Reaction score
460

Φαντάζομαι.....
5,461cc :126:

Το μοναδικό μοντέλο της εταιρίας που μου αρέσει πολύ....
Αλλά ακούω κάτι τέτοια και μου γυρίζει το μάτι.....
Απιστευτα πραγματα!!!Εβαζε νερακι του θεου στις 11 μοιρες κλιση προς τα εμπρος,αστοχια κατασκευαστικη εδειξε η νεκροψια,μη αναστρεψιμη η κατασταση,και αλλα πολλα......Το αυτο βεβαια δεν ηταν μονο στο δικο μου αυτοκινητο,ηταν ολα ετσι!!!Η επισημη θεση της μαμας εταιρειας ηταν οτι θα προσπαθησουν να το διορθωσουν με πατεντα αλλα.......δεν.

Reaction score
51

Aν μιλάμε για το 2θέσιο, με στεναχώρησες.....

Εύχομαι να βρεις λύση
Στις προ-facelift δεν υπήρχε πρόβλημα?
Στο παρμπρίζ εμπρός είναι το πρόβλημα?

Reaction score
460

Aν μιλάμε για το 2θέσιο, με στεναχώρησες.....

Εύχομαι να βρεις λύση
Στις προ-facelift δεν υπήρχε πρόβλημα?Σε ολες ειναι το προβλημα απο το νουμερο 1 της παραγωγης μεχρι και τωρα που ακομη ετσι κατασκευαζονται.
Στο παρμπρίζ εμπρός είναι το πρόβλημα?
Μιλαω για το μεγαλο της καμπριο(σημερινη αξια ανω των 200.000ε),σε ολα ειναι το προβλημα στο πισω παρμπριζ εκει που ειναι η ενωση των λαστιχων,περιπου στην μεση του πισω παρμπριζ.Η αστοχια βρισκεται στην διατομη του νεροχυτη ο οποιος τυγχανει να ειναι και το στεγανωτικο λαστιχο του παρμπριζ,ειναι μεσα κενο και ειναι μικρη η διατομη και με λαθος κλιση αυτης.
Οι αποροες αυτες περνανε μεσω ενος ευκαμπτου λαστιχου μεσα απο το πορτμπαγαζ και στη συνεχεια καταληγουν στον θολο.
Λογω της συγκεκριμενης στεγανωτικης χρησης του νεροχυτη με το πισω παρμπιζ δεν μπορει να γινει αντικατασταση με πιο χονδρο λαστιχο για την μεγενθυση της διατομης γιατι μετα δεν κουμπωνει το τζαμι.Το δε λαστιχο ειναι εσωματωμενο στο τζαμι,δηλ εαν σου χαλασει το λαστιχο-νεροχυτης και θελει αντικατασταση αλλαζεις και το τζαμι μαζι 2000ε μονο!!!Πονεμενη ιστορια.

Reaction score
1.846

SOS ,καλησπερα παιδια θελω την βπηθεια σας. εχω ενα matiz chevrolet 05 και τους τελευταιους 6 μηνες μου κανει κατι ναζια, εχει κατι σαν λοξυγγα. σαν να χανει καποιες στροφες η μηχανη.το πιανει ενα τρεμουλο. η συνηθεις απαντηση που παιρνω ειναι οτι φταιει η βενζινη. με προβληματιζει πολυ.:130:
Συνήθης απάντηση από το ίδιο συνεργείο ή από διαφορετικά;

Reaction score
460

Απαντηση απο εργοστασιο κατασκευης!!!!

Reaction score
0

απο 3 διαφορετικα συνεργεια, το 1 εκ των οποιων αντιπροσωπειας. αλλα και 2 γνωστοι μου εχουν το ιδιο προβλημα.ολο και καποια λυση θα υπαρχει ομως, θελω να πιστευω δηλαδη.σημερα θα ΞΑΝΑπαω στην αντιπροσωπεια γιατι πιστευω οτι δεν εξαντλησαν ολες τις επιλογες τους, απλα με ξεπεταξαν.

Reaction score
0

Απαντηση απο εργοστασιο κατασκευης!!!!
απο εργοστασιο κατασκευης;;;;;;; απο το συνεργειο της αντιπροσωπειας ηταν η απαντηση που πηρα (βαλβιδα egr και νοθευμενη βενζινη, η αιτια του προβληματος. και που να βρω ανοθευτη;;;;;;;πλακα μου κανουν)

Reaction score
51

απο 3 διαφορετικα συνεργεια, το 1 εκ των οποιων αντιπροσωπειας. αλλα και 2 γνωστοι μου εχουν το ιδιο προβλημα.ολο και καποια λυση θα υπαρχει ομως, θελω να πιστευω δηλαδη.σημερα θα ΞΑΝΑπαω στην αντιπροσωπεια γιατι πιστευω οτι δεν εξαντλησαν ολες τις επιλογες τους, απλα με ξεπεταξαν.

Κάνε λίγη υπομονή....
Θα ρωτήσω φίλο που ήταν υπεύθυνος συνεργείου σε Chevrolet/Daewoo...

Τον έψαχνα εχθές αλλά το είχε κλειστό το κινητό

Reaction score
5

Subaru Forester 1999 / 150.000 χλμ

πρόβλημα σοβαρό σε όλα αυτά τα χρόνια και σε όλα τα χιλιόμετρα, η κεραία που πέρσι κόλλησε και δεν ανέβαινε.... Πέραν αυτού, το αυτοκίνητο γαβγίζει και εμείς το πάμε βόλτα, έτσι είμαστε και οι 4 χαρούμενοι

Reaction score
264

Ας μην αρχισω να λεω και εγω τον πονο μου γιατι.....θα γραψω βιβλιο,καμπριο MOD 2007,5.5 LT,387 hp, 18.500χλμ(αγοραστηκε απο την.......Μοναχου πρωην επισημου αντιπροσωπου, σαν καινουργιο με 3.000 χλμ αγρατζουνιστο),αμετρητες κατασκευαστικες αστοχιες,οι οποιες δεν επιδιορθωνονταν με τιποτα!Εγειναν αμετρητες επισκεψεις στην αντιπροσωπεια,το αμαξι εμεινε μεσα για πολυ καιρο,οι Γερμανοι απαντησαν οτι ειναι λαθη......κατασκευαστικα και δεν επιδιορθωνονται απλα πονταρουν στην εχεμυθεια μου.Για ευνοητους λογους δεν αναφερω την μαρκα του αυτοκινητου,καποιοι πιστευω οτι μπορει να καταλαβουν την μαρκα και το μοντελο απο τα λιγοστα στοιχεια που δινω.
υπαρχει σοβαρος λογος που δεν λες τι αυτ/το ειναι?????
Εγω που δεν ξερω τι μπορει να ειναι αυτο το αμαξι,γιατι δεν θα πρεπει να μου το πεις?????

Reaction score
460

υπαρχει σοβαρος λογος που δεν λες τι αυτ/το ειναι?????
Εγω που δεν ξερω τι μπορει να ειναι αυτο το αμαξι,γιατι δεν θα πρεπει να μου το πεις?????
Εγεινε μια συνενοηση μεταξυ εμου και των Γερμανων να θαφτει το θεμα με ανταλλαγμα την καλη σχεση και την επεκταση των εγγυησεων για τα αλλα αυτοκινητα μου της ιδιας μαρκας,για αυτο και εχω προβλημα να το πω,ζητω συγνωμη.

Reaction score
43
Οπότε δεν είναι μόνο τα υποβρύχια που γέρνουν....

Αν αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα...

Reaction score
264

Εγεινε μια συνενοηση μεταξυ εμου και των Γερμανων να θαφτει το θεμα με ανταλλαγμα την καλη σχεση και την επεκταση των εγγυησεων για τα αλλα αυτοκινητα μου της ιδιας μαρκας,για αυτο και εχω προβλημα να το πω,ζητω συγνωμη.
Θα επρεπε να ντρεποντε που προσπαθουνε με λεφτα κατω απο το τραπεζι να κλεισουνε στοματα.Δεν φτανει που μας εχουνε στην π@πα οι γερμαναραδες,θα πρεπει να τους κανουμε και πλατες,ωστε να ξεσκαρτιζουνε τις σαβουρες τους?Για εμενα εκανες πολυ ασχημα που δεχθηκες να κανεις πισω και να μην τους ετρεχες στα δικαστηρια,απο την στιγμη που η ζημια ειναι απο κατασκευης και μη αναστρεψιμη στο αυτο/το σου.Εγω θα απαιτουσα τα λεφτα μου πισω και θα τους επεστρεφα το ρημαδι τους ωστε να το βαλουνε εκει που ξερουνε.

Reaction score
38

Εμ εσύ φταις!

Αφού πήγες κι αγόρασες το αυτοκίνητο από την πόλη που έχει την έδρα του ο μεγάλος ανταγωνιστής... :lol

Reaction score
5

....
Δεν είναι και πολύ δύσκολο ... μας το ''φωτογράφισε'' ο Giovanni...
Πάντως δεν πιστεύω ο συγκεκριμένος κατασκευαστής να χαμπαριάζει από δυσφήμιση...

Reaction score
460

Θα επρεπε να ντρεποντε που προσπαθουνε με λεφτα κατω απο το τραπεζι να κλεισουνε στοματα.Δεν φτανει που μας εχουνε στην π@πα οι γερμαναραδες,θα πρεπει να τους κανουμε και πλατες,ωστε να ξεσκαρτιζουνε τις σαβουρες τους?Για εμενα εκανες πολυ ασχημα που δεχθηκες να κανεις πισω και να μην τους ετρεχες στα δικαστηρια,απο την στιγμη που η ζημια ειναι απο κατασκευης και μη αναστρεψιμη στο αυτο/το σου.Εγω θα απαιτουσα τα λεφτα μου πισω και θα τους επεστρεφα το ρημαδι τους ωστε να το βαλουνε εκει που ξερουνε.
Εχουν γινει ολες οι προβλεπομενες κινησεις,αλλα ακρη δεν βγαζεις πιστεψεμε.
Πιο πολλα χρηματα θα εχανα με την νομιμη οδο και με αρνητικο αποτελεσμα,πιστεψεμε εκανα τα παντα.
Εχω την ιδια μαρκα αυτοκινητων απο το 1995 και ξερω.
Παντως να ξερεις δεν επεσα αμαχος,κατι πηρα.

Reaction score
0

Κάνε λίγη υπομονή....

Τον έψαχνα εχθές αλλά το είχε κλειστό το κινητό[/QU

ευχαριστω πολυ, θα περιμενω απαντηση σου. σαν να ανεβαζει στροφες ή να πεφτουν . και λεω σαν για τα ματιζ δεν εχουν (δεν ξερω και πως το λενε(στροφομετρο;;;;) ) για να δειχνει τις στροφες του κινητηρα.

Reaction score
0

Κάνε λίγη υπομονή....

Τον έψαχνα εχθές αλλά το είχε κλειστό το κινητό

ααααααααααααααα η σημερινη τους απαντηση ηταν ο αισθητηρας map. και υποτιθεται οτι ειναι ειδικοι κιολας.σημερα κι αν μπερδευτηκα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.864
Members
38.625
Νεότερο μέλος
teamwork