Ευχαριστιών συνέχεια.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Άραγε θα μάθουμε ποτέ πως ήταν και πως (ανα)στήθηκαν και μεταμορφώθηκε το όλο σύστημα ή αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας;
'Ακουσε αγαπητέ melina: ποτέ δεν ομίλησα για ανάσταση και μεταμόρφωση, ομίλησα για ένα πολύ καλό πρώτο βήμα, θα σε παρακαλούσα λοιπόν στο εξής,να ερμηνεύεις σωστά αυτά που γράφω. Δεν μου αρέσει να απευθύνω συστάσεις δημόσια, με αναγκάζεις όμως να το κάνω. Συγκεκαλυμμένες δικτικότητες δε μπορούν πλέον να γίνουν ανεκτές. Τελεία και παύλα. Εάν σου είναι εύκολο, παρακαλώ, πειθάρχησε στην παράκλησή μου.
Μπορείτε παρακαλώ να αναφέρεται τις λάθος στημένες αποστάσεις των ηχείων πριν τη μέτρηση και την σωστή μετά τη μέτρηση. Έτσι για να πάρουμε μια γεύση. Εάν δε σας κάνει κόπο.
Μπορείς να μας δείξεις το πριν και μετά; Η νέα θέση των ηχείων ήταν κάποια θέση που την είχες σκεφτεί και πριν αλλά δεν την δοκίμαζες π.χ για λόγους χωροταξικούς ή ενδο-οικογενειακούς (γυναίκα κ.λ.π χα χα) ή αντίθετα, ποτέ σου δεν είχες διανοηθεί να τα τοποθετήσεις εκεί που είναι τώρα;
Παιδιά, κατ' αρχήν μιλάμε για μετατοπίσεις εκατοστών, 50 cm το ανώτερο, και μετατόπιση του toe in αρκετά. Νομίζω όμως ότι δεν έχει νόημα να αναφέρω απόλυτα νούμερα, εάν το κάνω, είναι απολύτως βέβαιο ότι αυτό θα οδηγήσει σε παραπλάνηση κάποιον φίλο που τυχόν θα θελήσει να ακολουθήσει το παράδειγμά μου. Απ' όσο όμως μπόρεσα να καταλάβω, τις αποστάσεις, και ότι άλλο αφορά το στήσιμο, τις υπαγορεύει ο χώρος, και ο τύπος (είδος) του ηχείου (τα δικά μου είναι τα Sonus Faber Olympica 2).

Επιτρέψτε μου, επιθυμία μου είναι, φωτό, καθώς και αποτελέσματα μετρήσεων, να αναρτηθούν όταν ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις στο χώρο. Είναι καλύτερα έτσι..

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Και τι θα καταλάβουμε αν θα δουμε το πρίν και μετά?
Λες και έχει καμια χρήση οπουδήποτε αλλού εκτός απο τον χώρο του την θέση ακροασης του το υψος του κλπ.
Οτι ισχύει σε ένα χώρο δεν γίνεται να ισχύει αλλου!!!
Αυτό ακριβώς λέω!

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
:thumbsup:

Έκανες μια καλή αρχή.
Όντως φίλε Δημήτρη. Έπονται και μερικά άλλα βέβαια, το οφείλω στο σύστημα. Όλοι μας το οφείλουμε, ανεξάρτητα από τι συσκευές αποτελείται αυτό (ποιότητα, κόστος κτήσης κ.λ.π.), και για ποια χρήση προορίζεται (δικάναλο, ή πολυκαναλο). Έτσι νομίζω...

Reaction score
3.465
Έχετε κάποια προηγούμενα μεταξύ σας?
Δεν καταλαβαίνω την κόντρα που έχετε.
Γνώμες αλλάζουμε και εντυπώσεις .

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Έχετε κάποια προηγούμενα μεταξύ σας?
Δεν καταλαβαίνω την κόντρα που έχετε.
Γνώμες αλλάζουμε και εντυπώσεις .
Μα είναι δυνατόν; δεν ξερω τον συμπαθέστατο κατά τα άλλα melina. Δεν τον γνώρισα ποτέ.
Δε νομίζω ομως ότι πρέπει να δωθεί συνέχεια, δε μας τιμά..

Reaction score
1.469
παντως με τις παλιες φωτογραφιες του νικου ειχα καταναλωσει πολλα ποπ κορν κι εγω.... χαζευοντας το

να τα λεμε κι αυτα :D

Reaction score
11.373
Ελάτε ρε παιδιά, μας έχουν λείψει τα ξεκατινιάσματα στο forum.
[DOUBLEPOST=1544560067][/DOUBLEPOST]Υ.Γ. Φέρτε Incognito ΤΩΡΑ!

I

iason

Guest
Επειδή στο θέμα τοποθέτησης ηχείων στο δικό μου χώρο είμαι τόσο ψαγμένος σε βαθμό αηδίας.Δεν υπάρχει εκατοστό και στήσιμο που δεν το έχω δοκιμάσει.Για να καταλήξω εδώ που έχω καταλήξει και είναι εκεί που παίρνω τη μεγαλύτερη ηχητική απόλαυση χωρίς να λέω με βεβαιότητα ότι είναι ο καλύτερος μετρήσιμα συνδυασμός. Αυτό που έχω να πω με σιγουριά είναι ότι τις αλλαγές που παίρνεις στον ήχο μετακινώντας τα ηχεία δεν τις παίρνεις με τίποτα άλλο.Μετα απο αυτο τα Καλώδια αλλά ας μη ξυνουμε πληγές.Σου εύχομαι φίλε καλές ακροάσεις και Εάν είσαι έτοιμος ανέβασε καμιά φωτο να δούμε στημένο σύστημα το οποιο έχει μετρηθεί σωστά.Καλο βράδυ.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Επειδή στο θέμα τοποθέτησης ηχείων στο δικό μου χώρο είμαι τόσο ψαγμένος σε βαθμό αηδίας.Δεν υπάρχει εκατοστό και στήσιμο που δεν το έχω δοκιμάσει.Για να καταλήξω εδώ που έχω καταλήξει και είναι εκεί που παίρνω τη μεγαλύτερη ηχητική απόλαυση χωρίς να λέω με βεβαιότητα ότι είναι ο καλύτερος μετρήσιμα συνδυασμός. Αυτό που έχω να πω με σιγουριά είναι ότι τις αλλαγές που παίρνεις στον ήχο μετακινώντας τα ηχεία δεν τις παίρνεις με τίποτα άλλο.Μετα απο αυτο τα Καλώδια αλλά ας μη ξυνουμε πληγές.Σου εύχομαι φίλε καλές ακροάσεις και Εάν είσαι έτοιμος ανέβασε καμιά φωτο να δούμε στημένο σύστημα το οποιο έχει μετρηθεί σωστά.Καλο βράδυ.
...Ιάσων, άκουγα και διάβαζα για τη σημασία του σωστού στησίματος. Αυτό που δεν περίμενα, και το λέω ειλικρινά, είναι ο βαθμός απόδοσης. Επομένως συμφωνώ με όσα γράφεις.

Φωτό, όπως προείπα, καλύτερα είναι να ανέβουν όταν ολοκληρωθεί το όλο εγχείρημα.

Reaction score
5.614
Το ποιο συμμαντικο απο ολα ειναι να συντονιστει σωστα το ηχειο στον χωρο που βρισκεται. Καλη αρχη,γιατι εχετε δρομο μπροστα σας οπως πολυ σωστα ειπατε.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Το ποιο συμμαντικο απο ολα ειναι να συντονιστει σωστα το ηχειο στον χωρο που βρισκεται. Καλη αρχη,γιατι εχετε δρομο μπροστα σας οπως πολυ σωστα ειπατε.
...ακριβώς. Και το ένα και μοναδικό πρόβλημα είναι ότι η σύζυγος γνωρίζει ότι όλα τελείωσαν πια. Έστω και αν σχεδόν κατήργησα το τζάκι. Αλλά κάτι θε σκεφτεί ο Έλληνας, τζάμπα μας λένε πολυμήχανους;

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Δραματικό ακούγεται. Τι εννοείς;
...οι παρεμβάσεις Δημήτρη, ηχεία, καλώδια, δοκιμές, μετρήσεις, τρυπήματα, στηρίξεις, ακροάσεις κ.λ.π. Τη δικαιολογώ, να σκεφτείς ότι απορώ και εγώ με τον εαυτό μου πλεον, συχνά αναρωτιέμαι, πως έφτασα, εγώ ο εγκρατής, να κάνω τέτοια "μασκαραλικια"; Τι να πω..όσο γερνάει ο άνθρωπος...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.201
Members
38.302
Νεότερο μέλος
ggianno88