Ν
Νίκος Τεγόπουλος
Guest
'Ακουσε αγαπητέ melina: ποτέ δεν ομίλησα για ανάσταση και μεταμόρφωση, ομίλησα για ένα πολύ καλό πρώτο βήμα, θα σε παρακαλούσα λοιπόν στο εξής,να ερμηνεύεις σωστά αυτά που γράφω. Δεν μου αρέσει να απευθύνω συστάσεις δημόσια, με αναγκάζεις όμως να το κάνω. Συγκεκαλυμμένες δικτικότητες δε μπορούν πλέον να γίνουν ανεκτές. Τελεία και παύλα. Εάν σου είναι εύκολο, παρακαλώ, πειθάρχησε στην παράκλησή μου.Άραγε θα μάθουμε ποτέ πως ήταν και πως (ανα)στήθηκαν και μεταμορφώθηκε το όλο σύστημα ή αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας;
Μπορείτε παρακαλώ να αναφέρεται τις λάθος στημένες αποστάσεις των ηχείων πριν τη μέτρηση και την σωστή μετά τη μέτρηση. Έτσι για να πάρουμε μια γεύση. Εάν δε σας κάνει κόπο.
Παιδιά, κατ' αρχήν μιλάμε για μετατοπίσεις εκατοστών, 50 cm το ανώτερο, και μετατόπιση του toe in αρκετά. Νομίζω όμως ότι δεν έχει νόημα να αναφέρω απόλυτα νούμερα, εάν το κάνω, είναι απολύτως βέβαιο ότι αυτό θα οδηγήσει σε παραπλάνηση κάποιον φίλο που τυχόν θα θελήσει να ακολουθήσει το παράδειγμά μου. Απ' όσο όμως μπόρεσα να καταλάβω, τις αποστάσεις, και ότι άλλο αφορά το στήσιμο, τις υπαγορεύει ο χώρος, και ο τύπος (είδος) του ηχείου (τα δικά μου είναι τα Sonus Faber Olympica 2).Μπορείς να μας δείξεις το πριν και μετά; Η νέα θέση των ηχείων ήταν κάποια θέση που την είχες σκεφτεί και πριν αλλά δεν την δοκίμαζες π.χ για λόγους χωροταξικούς ή ενδο-οικογενειακούς (γυναίκα κ.λ.π χα χα) ή αντίθετα, ποτέ σου δεν είχες διανοηθεί να τα τοποθετήσεις εκεί που είναι τώρα;
Επιτρέψτε μου, επιθυμία μου είναι, φωτό, καθώς και αποτελέσματα μετρήσεων, να αναρτηθούν όταν ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις στο χώρο. Είναι καλύτερα έτσι..