JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.234
Αυτό ξαναγράψτο. ΚΟΥΦΟΙ είμαστε όλοι μας.
..ναι, έτσι είναι. Αλλα δεν ανησυχώ καθόλου, διάβασε το παρακατω: https://yourmarket24.com/30/auresoil-med/gps/Κουφαίνεται.
Από το παραπάνω:..ναι, έτσι είναι. Αλλα δεν ανησυχώ καθόλου, διάβασε το παρακατω: https://yourmarket24.com/30/auresoil-med/gps/
Η λύση είναι εδώ!
Και:Λοιπόν, οι ήχοι που φθάνουν στο αυτί έχουν διαφορετική ένταση που επιδρά στα ακουστικά κύτταρα - ονομάζονται "ντεσιμπέλ".
Κάθε ντεσιμπέλ είναι σαν ένα πελώριο σφυρί, το οποίο σκοτώνει τα ακουστικά σου κύτταρα
Χαχαχα!Χειρότερο είναι όταν οι ήχοι που λαμβάνονται είναι 45 ντεσιμπέλ ή περισσότερο. Τότε επηρεάζουν τα ακουστικά κύτταρα τόσο πολύ που τα σκοτώνουν
Μεγάλη "μούφα"! Ειδικά για τα 45 db.Από το παραπάνω:
Και:
Χαχαχα!
Χαμηλά, πολύ χαμηλά. Προτιμώ τα 80.Εδώ άκου εσύ.
Μια χαρά.
Δυστυχώς, παρ' ότι αυτή ήταν η πρόθεση μου, αυτό δε μπορεί υλοποιηθεί λόγω υπέρογκων εξόδων. Αναφέρομαι στην ύπαρξη μιας αίθουσας περίπου 27 m2. Θα γίνει, αλλά αργότερα, πόσο αργοτερα δε μπορώ να το πω.Ασχετο, τελικα το προτζεκτ dedicated χωρου δεν εχει υλοποιηθει ακομα
Οκ, συμβιβάσου με 4 σαμπ. Κανονικά θες 8.και με κάποιους συμβιβασμούς από μέρους
Αγαπητέ φίλε Νάσο λυπάμαι, αλλά το δελτίο πληροφοριών που έλαβες είναι αναξιόπιστο. Δεν είναι δυνατόν να υποβάλλεις πληροφορίες στην ιεραρχία του AV Site και στα μελη του, προς ενημέρωσήν τους, οι οποίες δε θα πω ότι είναι ψευδής, δεν περιλαμβάνουν όμως ολόκληρον την αλήθειαν. Υπέπεσες σε μεγάλο ολίσθημα, αδικαιολόγητο για την εμπειρία σου, και τυχόν επαναληψη θα επιφέρει βαρυτατες κυρώσεις. Αρμόδια για την επιβολή των είναι η Δκση του Site. Η οποία, πίστεψε με, είναι.....αμείλικτη!Χαιρετώ τα μέλη.
Τελικά θα πω την αλήθεια,δεν αντέχω άλλο.
Η βελτίωση που άκουσε ο αγαπητός Νίκος στο σύστημα του,δεν οφείλεται στις μετρήσεις και στη μετακίνηση των ηχείων του,αλλά στο γεγονός ότι την προηγούμενη μέρα είχε επισκεφθεί τον ΩΡΛ για ένα εκτεταμένο καθάρισμα των αυτιών του,όπως μου εκμυστηρεύθηκε κοινός γνωστός εκ Λαρίσης ο οποίος τον ανταγωνίζεται/ζηλεύει σχετικά με την ποιότητα και την απόδοση των ηχοσυστημάτων του.
..δεν τα χρειάζομαι Κώστα. Έκανα το ανωτέρω! Δραστικές λύσεις, δια παντός..Γιουνισέπτ ότικ Νίκο μου, κάνει θαύματα.
Τύφλα να'χουν τα καλώδια.
Πάνε σ' ένα φαρμακείο και ζήτα το, θα με θυμηθείς.
..2 σταγόνες ελαιολαδο οχι; δεν κάνει δουλειά;
Όχι. Αυτό πάρε...2 σταγόνες ελαιολαδο οχι; δεν κάνει δουλειά;
...το απόγευμα.Όχι. Αυτό πάρε.
Φαντάσου καλή δουλειά που σου έκανε που ακούς τον Μπουλά για Μπίγαλη, χαχαχαχαχαχα!στο πικάπ μου Greedence Clearwater Revival/l put in spell on you, και ακούω Κώστα Μπίγαλη/Κάτσε κάτσε στο παπί μου! Απόλυτη επιτυχία ρύθμισης.
Ωχ! Έχεις δίκιο, ο Μπουλάς είναι. Λάθος ρύθμιση έκανε..Φαντάσου καλή δουλειά που σου έκανε που ακούς τον Μπουλά για Μπίγαλη, χαχαχαχαχαχα!