ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ.....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
HI END κατηγοριας............Υπαρχει και θα υπαρχει!Αυτο δεν μπορουμε να το αρνηθουμε-κανεις και πουθενα!!!!!
Στο κατω-κατω οποιος θελει γραφει και οποιος θελει ας μας γραφει!!!!!
Απο την στιγμη που παγκοσμιως υφισταται νομιζω οτι πρεπει να ξαναανοιχτει ας ειναι και για λιγους!!!
Στο κατω-κατω γιατι δεν την σβηνουν στα αλλα φορα!Εμεις εδω γιατι θα πρεπει να ειμαστε διαφορετικοι?
Αντε γιατι ερχετε και εκθεση και σιγουρα πολλα εχουμε να πουμε!!!!!!
Να πω και το αλλο .....πολλοι φιλοι που εγραφαν ξαφνικα εχουν χαθει και ειλικρινα υπαρχουν ανθρωποι που ξερουν και εχουν ενα ξεχωριστο τροπο να γραφουν αλλα και να επικοινωνουν με τους υπολλοιπους!!!!!!
Σκεφτητε το ...ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ!!!!!!!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Βρε συ για λίγους είναι όπως είναι τώρα, γι αυτό και άλλαξε ο τρόπος διαχείρισης των πραγμάτων. Η ταμπέλα hi end προσελκύει άνευ λόγου την σάρα και την μάρα, την οποία δεν νομίζω πως ένα τεχνικό φόρουμ, στο περιβόητο όνομα της ελευθερίας του λόγου πρέπει σώνει και καλά, να ανέχεται. Στην πράξη, οι κατηγορίες audio βοηθήθηκαν σημαντικά. Το πιο σημαντικό είναι ο σαφής διαχωρισμός και εύκολη πρόσβαση στην πληροφορία ακόμη και για τον αμύητο. Παρελκόμενο είναι οι λιγότερες φασαρίες και λιγότερα threads ανούσιων posts με το μακρύ και το κοντό του καθενός. Δε λέω καλά είναι κι αυτά, αλλά με μέτρο. Μήπως υπάρχει σε κανένα σοβαρό forum του εξωτερικού τέτοιου είδους διαχωρισμός; Ελληνική Καφάτειος πατέντα είναι. Άσε που είναι και ρατσιστικός ο διαχωρισμός. Εδώ θα γράφουμε εμείς οι λεφτάδες, οι γνώστες κλπ κλπ και για τα ίδια θέματα η πλέμπα... θα γράφει αλλού.

Τες πα, η άποψή μου είναι γνωστή και αυτό έπρεπε να γίνει από τον καιρό που μας τα έχωνε ο μπαρμπα Σπύρος. Σε τελική ανάλυση δεν νομίζω ότι οι ταμπέλες ενοχλούν κανέναν που θέλει να συμμετέχει σοβαρά. Δικαιολογίες πάντα θα βρίσκονται.

...

Reaction score
4
Ενα καλο παραδειγμα σε αυτα που λεει ο Νικος ειμαι εγω που μπορεσα να γραψω μερικες αποριες μου χωρις να με πεταξουν εξω. :137:

Reaction score
4
Απάντηση: ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ.....

....
Εντάξει να πάρω το σοβαρό ύφος και αν σε ρωτήσω. :109:

Ποια η διαφορά στις κατηγορίες Audio Hi-Fi και Audio Hi-End ?
Ισχύουν άλλα στην μια και άλλα στην άλλη, στα "του ήχου" ?

Reaction score
1
HI END κατηγοριας............Υπαρχει και θα υπαρχει!Αυτο δεν μπορουμε να το αρνηθουμε-κανεις και πουθενα!!!!!
Απο την στιγμη που παγκοσμιως υφισταται νομιζω οτι πρεπει να ξαναανοιχτει ας ειναι και για λιγους!!!
Στο κατω-κατω γιατι δεν την σβηνουν στα αλλα φορα!Εμεις εδω γιατι θα πρεπει να ειμαστε διαφορετικοι?
Να πω και το αλλο .....πολλοι φιλοι που εγραφαν ξαφνικα εχουν χαθει και ειλικρινα υπαρχουν ανθρωποι που ξερουν και εχουν ενα ξεχωριστο τροπο να γραφουν αλλα και να επικοινωνουν με τους υπολλοιπους!!!!!!

Ξαναβαλτε την Hi-End για να γυρισει η ..... ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ.

Οι φιλοι του Βλαση κλαινε με μαυρο δακρυ.

;-)

Reaction score
0

Για φίλους να ψάξεις στους προσκόπους .:

http://www.sep.org.gr/ellada.php

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Πολλους ζορισμενους βλεπω σχετικα με το θεμα!!!!!!
Δηλαδη τωρα που ειναι αλλοιως ο τιτλος απελευθερωθηκατε απο αρνητικες σκεψεις σχετικα με την ονομασια και επιτελους αδεσμευτα απο το βαρος της φρασης προχωρατε στην ελευθερη εκφραση?????Ρε τι ειπες τωρα!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Εσυ βρε πουλακι μου τι κανεις εδω μεσα...Τουρισμο ????
Ετσι...να πεταγεσαι καμια φορα να φαινεσαι οτι γραφεις και ας ζοριζεσαι!!!!!!!
Μπαγασακο ενοιωσες μαγκακι σημερα ετσι??????

Reaction score
874
Δια ποίον λόγον και πούθε ορμώμενος επιζητείς φίλτατε την επαναφοράν της χάι-ένδ???
Εδώ εκαταφέραμε και εκδιώξαμε την σάραν και την μάραν εκ του φόρο και επήλθε η ηρεμία και η ευταξία εις τα του ήχου τεκταινόμενα...Θέλεις να επανέλθουν τα αναρχικά παράσιτα και να δημιουργήσουν πάλι ταραχάς???
Όπως ορθότατα αναφέρει φίλος στο παρόν νήμα ουδεμία διαφορά υπάρχει εις τας κατηγορίας χαι-ενδ και χαι-φαι...Ουδεμία βεβαίως βεβαίως...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Δια ποίον λόγον και πούθε ορμώμενος επιζητείς φίλτατε την επαναφοράν της χάι-ένδ???
Εδώ εκαταφέραμε και εκδιώξαμε την σάραν και την μάραν εκ του φόρο και επήλθε η ηρεμία και η ευταξία εις τα του ήχου τεκταινόμενα...Θέλεις να επανέλθουν τα αναρχικά παράσιτα και να δημιουργήσουν πάλι ταραχάς???
Όπως ορθότατα αναφέρει φίλος στο παρόν νήμα ουδεμία διαφορά υπάρχει εις τας κατηγορίας χαι-ενδ και χαι-φαι...Ουδεμία βεβαίως βεβαίως...
Γιατι βρε πουλακι μου σαρα και μαρα????Αφου παντου και παντα ο καθενας θα λεει το μακρυ του και το κοντο του,στην χαι ενδ μας πειραξε????

Reaction score
1

Εσυ βρε πουλακι μου τι κανεις εδω μεσα...Τουρισμο ????
Ετσι...να πεταγεσαι καμια φορα να φαινεσαι οτι γραφεις και ας ζοριζεσαι!!!!!!!
Μπαγασακο ενοιωσες μαγκακι σημερα ετσι??????

αχ, θα το μαλωσω! πιπερι στο στοματακι! ωχ μωρε το γλυκουλι το στεναχωρησα, τι καλουλι που εισαι σου ανεβαινει και η πιεση, νταντα θα σε κανω, κακο παιδακι....

!!!

Reaction score
874
Γιατι βρε πουλακι μου σαρα και μαρα????Αφου παντου και παντα ο καθενας θα λεει το μακρυ του και το κοντο του,στην χαι ενδ μας πειραξε????
Το ότι στη χαι-ενδ μαζευόταν η'σάρα και μάρα' ΔΕΝ το λέω εγώ...
Ανάγνωσε εξ' αρχής το νημάτιον ίνα εννοήσεις!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Μιλησε και η μεγιστη προσφορα ΕΔΩ ΜΕΣΑ λεγοντας για αλλη μια φορα μια χαζοπαπαρια!!!!!Μπραβο βρε
μωρτακι!!!!!!!!
Άστο αυτό το σιντερέλα, τσάμπα καίει η λάμπα ώρες ώρες. :137:

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.506
Αν ήμουν πλούσιος γαλαζοαίματος γαμοπηδήκουλας γιός Βαυαρού βαρώνου και μόνιμος κάτοικος του Λιχτενστάιν, θα πηδούσα την αρραβωνιαστικιά μου στο μπουντουάρ της και τις υπηρέτριες στην κουζίνα, ψιθυρίζοντάς τους στο αυτί γλυκά αισχρόλογα, και θα το απολάμβανα το ίδιο, και θα ήμουν ευτυχισμένος που θα το απολάμβαναν κι αυτές. Αν για να πηδήξω, θα έπρεπε να είναι εφτάμιση το απόγευμα, να είναι το φως σβηστό, τα σεντόνια φρεσκοπλυμένα και σιδερωμένα και η αρραβωνιαστικιά μου να έχει μόλις βγει από το μπάνιο και να είναι χτενισμένη στην εντέλεια, και να μην έχει πιει νερό το τελευταίο 5ωρο, μη τυχόν και ρευτεί μπροστά μου, κι απ’ έξω από την πόρτα η παραμάνα της να ρίχνει βροχή τα πατερημά, μη τυχόν και δεν μου σηκωθεί, δεν θα ήμουν πλούσιος γαλαζοαίματος γαμοπηδήκουλας γιός Βαυαρού βαρώνου, αλλά απλώς ένας ανασφαλής, ξιπασμένος μαλάκας.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Μανώλο ντι Πόρτο Ράφτη, οι αναρχικοί και τα παράσιτα είναι εξαιρετικά χρήσιμα σε αυτόν τον κόσμο. Ευτυχώς πάντως για τους οντιοφάιλς που δεν αντέχουν να συναναστρέφονται με την πλέμπα, υπάρχει εξειδικευμένο φόρουμ στην Ελλάδα, με 15 κατηγορίες off topic (ξέρεις κουτσομπολιό για τα άλλα φόρουμς, μοναχικό τσάτινγ, γράφω μόνος μου για μένα κιετς), και μια... εκτός θέματος για να γράφουμε κανένα ανέκδοτο. Άσε που έχει και πρόεδρα. :114:

...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.200
Members
38.429
Νεότερο μέλος