ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ.....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Από τα παρακάτττ δεν καταλάβαμε Jesus... ευτυχώς. :114:

αχ, θα το μαλωσω! πιπερι στο στοματακι! ωχ μωρε το γλυκουλι το στεναχωρησα, τι καλουλι που εισαι σου ανεβαινει και η πιεση, νταντα θα σε κανω, κακο παιδακι....!!!
Εσυ βρε πουλακι μου τι κανεις εδω μεσα...Τουρισμο ????
Ετσι...να πεταγεσαι καμια φορα να φαινεσαι οτι γραφεις και ας ζοριζεσαι!!!!!!! Μπαγασακο ενοιωσες μαγκακι σημερα ετσι??????
Ξαναβαλτε την Hi-End για να γυρισει η ..... ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ. Οι φιλοι του Βλαση κλαινε με μαυρο δακρυ.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Για λεγε βρε??????
Τι να πει βρε μάνα μ' που ντρέπεται και ο ίδιος. :116:
Το σωτήριον έτος "δεν θυμάμαι" π.Χ., όταν ο ασπρομάλλης είχε ιδρύσει το avforum, είχε σκεφτεί την σατανική ιδέα να διαχωρίσει τους έχοντες μουσικαντήρια, σε χαϊεντάδες και λοουεντάδες. Από τότε, κολλήσαμε και δεν αλλάζαμε το look λες και θα μας κόψει το νερό και θα ξεραθούν τα λάχανα που δεν έχουμε. :114:

Έτσι, για να μην νομίζεις ότι όλο αυτό το πανηγύρι το σκέφτηκε κάποιος λογικός άνθρωπος. :137:

...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ.....

Ουφ τρόμαξα...

Διαβάζω "ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ....." και νόμιζα ότι θα ζητάς επαναφορά της θανατικής ποινής ή κάτι τέτοιο ρε Vlasis.

Reaction score
8
Αν για να πηδήξω, θα έπρεπε να είναι εφτάμιση το απόγευμα, να είναι το φως σβηστό, τα σεντόνια φρεσκοπλυμένα και σιδερωμένα και η αρραβωνιαστικιά μου να έχει μόλις βγει από το μπάνιο και να είναι χτενισμένη στην εντέλεια, και να μην έχει πιει νερό το τελευταίο 5ωρο, μη τυχόν και ρευτεί μπροστά μου, κι απʼ έξω από την πόρτα η παραμάνα της να ρίχνει βροχή τα πατερημά, μη τυχόν και δεν μου σηκωθεί,
γπ αυτο ακριβως

α. δεν ειχα σεξουαλικη διεγερση

β. βρηκα γκομενα κι ολα πανε καλα
ορθιος ακομα και οταν πλενει τα πιατα.

Reaction score
8
Originally Posted by Ηλιας Μ.
αχ, θα το μαλωσω! πιπερι στο στοματακι! ωχ μωρε το γλυκουλι το στεναχωρησα, τι καλουλι που εισαι σου ανεβαινει και η πιεση, νταντα θα σε κανω, κακο παιδακι....!!!
Originally Posted by vlasis
Εσυ βρε πουλακι μου τι κανεις εδω μεσα...Τουρισμο ????
Ετσι...να πεταγεσαι καμια φορα να φαινεσαι οτι γραφεις και ας ζοριζεσαι!!!!!!! Μπαγασακο ενοιωσες μαγκακι σημερα ετσι??????
Originally Posted by Ηλιας Μ.
Ξαναβαλτε την Hi-End για να γυρισει η ..... ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ. Οι φιλοι του Βλαση κλαινε με μαυρο δακρυ.
α πλακα κανει

β. τα πηρε

γ. πλακα κανει

Reaction score
8
εγω παντως για τον φιλο μου τον Βλασση θα την ξαναφτιαχνα την κατηγορια δεν κανω πλακα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
εγω παντως για τον φιλο μου τον Βλασση θα την ξαναφτιαχνα την κατηγορια δεν κανω πλακα.
Ένα σου λέω μόνο και δεν κάνω πλάκα επίσης. Αν το είχε θέσει κανας άλλος, θα τον είχα πετάξει από το παράθυρο.

...

Reaction score
1

...και μετα για τον φιλο σου τον ηλια, θα την κατεδαφιζες - και μετα προσπαθουμε να βρουμε που εμοιασαν οι ινδιανοι σου.

ασε που εχουμε αφησει και κατι δουλειες στη μεση

Βλαση, μπορεις να τα παιρνεις οσο θελεις, κακια δεν κραταμε, ας οψεται η Πατρα.

.
.
.

Καληνυχτα

Reaction score
13
.....πολλοι φιλοι που εγραφαν ξαφνικα εχουν χαθει και ειλικρινα υπαρχουν ανθρωποι που ξερουν και εχουν ενα ξεχωριστο τροπο να γραφουν αλλα και να επικοινωνουν με τους υπολοιπους !
Πραγματι καποια μελη με ενδιαφερουσες αποψεις και γλαφυρο τροπο γραφης απουσιαζουν τελευταια ....

Αυτο ομως το αποδιδεις στο οτι δεν υπαρχει πλεον κατηγορια με το ονομα Hi End ?

Ντρεπεται δηλαδη να συμμετεχει καποιος, εαν πραγματι το θελει, σε συζητησεις κατω απο την ταμπελα High Fidelity ?

Νομιζω οτι η ουσια στην ολη υποθεση, ή τελος παντων αυτο που θα συνεπαγετο μια κατηγορια Hi End, θα ηταν ενα κλειστο club χομπιστων προχωρημενης εμπλοκης, οικονομικα κυριως νοουμενης, αλλα και γενικοτερης, σε επιπεδο ακρως εξειδικευμενων αναζητησεων και προβληματισμων, που οι μεσα θα το "προστατευαν" απο την μαζικη διεισδυση αλλων λιγοτερο προχωρημενων και καταξιωμενων -πλην εν τω γιγνεσθαι- αντικοινωνικων στοιχειων, με την εννοια της κοινωνικης προκλησης αλλα και της γοητειας που συνεπαγεται αυτη η μορφη ελιτισμου.

Πραγματι νοσταλγησα την εποχη που υπηρχε αυτη η κατασταση, γιατι ηταν ακρως διασκεδαστικο να παρακολουθει κανεις την διαδικασια της πορτας που ετρωγαν οι εκκολαπτομενοι Χαιενταδες απο τους καταξιωμενους τοιουτους, και οι γραφικοι καβγαδες που στηνονταν γυρω απο την πορτα του Club, για το ποιος δικαιουται να ανηκει, και εχει το δικαιωμα να μπαινει ελευθερα, πραγμα που τελικα καθοριζαν λιγοι βλοσηροι πλην αδεκαστοι πορτιερηδες.
Βεβαια, ως συνηθως, το σκηνικο συμπληρωναν εκεινα τα γραφεια που παρεπιδημουσαν στην τριγυρω περιοχη, οπου εναντι αδρας αμοιβης, αναλαμβαναν να σε βαλουν μεσα, αξιοποιωντας τις γνωριμιες τους, καθως και διαφοροι λιανοπωλητες που διεθεταν σουβλακια και ποπκορν στους απεξω, περιμενοντας την ευκαιρια να γινει το ντου για να πουλησουν και στους μεσα.
Και φυσικα δεν ελειπαν και οι διαμαρτυρομενοι, (κοσμιως ή μη), βαμμενοι επαναστατες, που αναρτουσαν πανώ, μοιραζαν φειγ-βολαν και κατα καιρους προεβαιναν σε διαφορα απονενοημενα διαβηματα (αυτοπυρπολισμο, αυτοεξορια κλπ)

Πραγματι, ηταν ωραιες εκεινες οι εποχες ...

Reaction score
10
Γιατι ρε παιδια μας σνομπαρετε ετσι δηλαδη? Εμεις δηλαδη που γουσταρουμε καλωδια τουμπανα που θα γραφουμε?

Εξαλλου το εχω πει ξανα, δεν με νοιαζει πως παιζει ενα καλωδιο αρκει να ειναι οσο πιο χοντρο γινεται!!! Αφου ειναι η τρελα μας αυτη!! Χτες ας πουμε αλλαξα το καλωδιο ρευματος του cd player με του ενισχυτη και γουσταρα να κατσω να παρατηρησω τις διαφορες!!!Κακο ειναι?

Χοντρα καλωδια, αντκραδασμικα, επιχρυσοροδιομενα βυσματα και τα μυαλα στα καγκελα!

Δηλαδη επειδη ακουμε διαφορες με τη καθε μ@λ@κια πρεπει να ειμαστε στην απεξω?

Reaction score
164
Δηλαδή οι Χαϊεντάδες δεν μπορούν να γράφουν σε κατηγορία που δεν έχει τη σχετική ταμπέλα; Τους πέφτει η μύτη; Στραπατσάρεται το γόητρό τους;
Αν δηλαδή κάποιος θέλει να γράψει για έναν προβολέα που κάνει 40000€, θα πρέπει να του ανοιχτεί κατηγορία χαϊεντάδικων προβολέων, μην μαγαριστεί το μηχάνημα από τους Epson και του Panasonic, που τους πουλάει και το Carrefour;

Reaction score
4
Απάντηση: ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ.....

Ερωτήσεις:

Αν η Σάρα αγοράσει ένα σύστημα των 110.000 Ευρώ, πως θα την λένε πια ?

Με την Μάρα, ισχύει το ίδιο ?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Χοντρα καλωδια, αντκραδασμικα, επιχρυσοροδιομενα βυσματα και τα μυαλα στα καγκελα! Δηλαδη επειδη ακουμε διαφορες με τη καθε μ@λ@κια πρεπει να ειμαστε στην απεξω?
Μα γιατί να είστε στην "απ' έξω"; Μέχρι και ειδική κατηγορία για καλώδια φτιάξαμε βρε. Γιατί να είναι χύμα;

...

Reaction score
672
Μα γιατί να είστε στην "απ' έξω"; Μέχρι και ειδική κατηγορία για καλώδια φτιάξαμε βρε. Γιατί να είναι χύμα;

...

ετσι που ειναι τωρα οι κατηγοριες τα πραγματα ειναι υπερβολικα πολιτισμενα. Πριν στην hiend υπηρχε καφριλα, ειχε πιο πλακα... Αυτο που εχει λειψει σε πολλους ειναι τα μπινελικια και οι μικρο - χοντροπαρεξηγησεις....

Reaction score
10
Πορωση!!!

Ρε παιδι μου οταν υπηρχε η hi-end ηξερα οτι θα πω τη παπατζα μου και θα βρεθουν 5 να συμφωνησουν, αλλοι 5 να διαφωνησουν, να γινει λιγο τζερτζελος ρε παιδι μου. Τωρα το μονο που εχω να περιμενω ειναι το κραξιμο του Κογια!

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.198
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike