Ξέρεις τι ατραξιόν είναι αυτό; Αν υπήρχε rss με Κόγια θα έβαζα και στο κινητό μου :138:Τωρα το μονο που εχω να περιμενω ειναι το κραξιμο του Κογια!
Most visitors online was 3373 , on 7 May 2025
Ξέρεις τι ατραξιόν είναι αυτό; Αν υπήρχε rss με Κόγια θα έβαζα και στο κινητό μου :138:Τωρα το μονο που εχω να περιμενω ειναι το κραξιμο του Κογια!
Ε, οχι και κρυφες, δυο μετρα θηρια εξου και το Χ Α Ι.....παλιο......Χ Α Ι Ε Ν ΤΑ Δ Ε Σ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(οπως λεμε...κρυφες !!)
Πεστα βρε μαστροκωστα..........το κερατο μου το τραγιο μεσα!!!!!!!!!Ε, οχι και κρυφες, δυο μετρα θηρια εξου και το Χ Α Ι.....
Φίλε Σπέρτο....Πραγματι καποια μελη με ενδιαφερουσες αποψεις και γλαφυρο τροπο γραφης απουσιαζουν τελευταια .....................
Πραγματι, ηταν ωραιες εκεινες οι εποχες ...
Καλά... Εσύ είσαι και γάυρος. Έχεις πολλά κακά. Το χαϊεντάς δεν είναι τίποτα :142::138:Eγω παντως ειμαι Forum Junkie, δεν αντεχω πολυ την αποχη...:137:
Νομιζω οτι εν μερει συμφωνω.Φίλε Σπέρτο....
ΔΕΝ είναι ότι οι γνωστοί 'κριτικοί τέχνης' (sudoku, skaloumb, g.kar, luxman, diabolical, Koya κ.ά.. κ.ά) σταμάτησαν να γράφουν...
Είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ πια ΔΕΝ γράφει...το φόρο έχει απαξιωθεί...
Και φυσικά αυτό είναι επιλογή της Δ.Ο.
(Υ.Σ.)
Αν ρωτήσεις τη γνώμη μου για τη Χαι-Ενδ...Ναι εκείνες οι αντιπαραθέσεις και οι καυγάδες μου λείπουν...
Οι οποίες αντιπαραθέσεις όμως έβγαζαν θετικότατα πράγματα και γνώσεις για όλους...
Δεν σε εμποδίζει τίποτα, και αυτό είναι που τους έχει κάτσει στο λαιμό.Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι με εμποδίζει να ανοίξω ένα θέμα με τον τίτλο hi end amplifier στην κατάλληλη θεματική ενότητα, και να δώσω τα φώτα μου στους υπόλοιπους. :431:
Δες στο ακριβώς από κάτω μήνυμα ποιος έγινε summon αμέσως και θα καταλάβεις! :142:Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι με εμποδίζει να ανοίξω ένα θέμα με τον τίτλο hi end amplifier στην κατάλληλη θεματική ενότητα, και να δώσω τα φώτα μου στους υπόλοιπους. :431: