ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ.....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Kουφαλιτσες .......ειχαμε δεν ειχαμε,χαιεντ ξεχαιεντ μανι μανι μαζεψαμε 5 σελιδες ...............................................και πολλους που ειχα χασει........τους ξαναβλεπω..............
παλιο......Χ Α Ι Ε Ν ΤΑ Δ Ε Σ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(οπως λεμε...κρυφες !!)

Reaction score
874
Πραγματι καποια μελη με ενδιαφερουσες αποψεις και γλαφυρο τροπο γραφης απουσιαζουν τελευταια .....................
Πραγματι, ηταν ωραιες εκεινες οι εποχες ...
Φίλε Σπέρτο....

ΔΕΝ είναι ότι οι γνωστοί 'κριτικοί τέχνης' (sudoku, skaloumb, g.kar, luxman, diabolical, Koya κ.ά.. κ.ά) σταμάτησαν να γράφουν...
Είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ πια ΔΕΝ γράφει...το φόρο έχει απαξιωθεί...
Και φυσικά αυτό είναι επιλογή της Δ.Ο.

(Υ.Σ.)
Αν ρωτήσεις τη γνώμη μου για τη Χαι-Ενδ...Ναι εκείνες οι αντιπαραθέσεις και οι καυγάδες μου λείπουν...
Οι οποίες αντιπαραθέσεις όμως έβγαζαν θετικότατα πράγματα και γνώσεις για όλους...

Reaction score
13
Φίλε Σπέρτο....

ΔΕΝ είναι ότι οι γνωστοί 'κριτικοί τέχνης' (sudoku, skaloumb, g.kar, luxman, diabolical, Koya κ.ά.. κ.ά) σταμάτησαν να γράφουν...
Είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ πια ΔΕΝ γράφει...το φόρο έχει απαξιωθεί...
Και φυσικά αυτό είναι επιλογή της Δ.Ο.

(Υ.Σ.)
Αν ρωτήσεις τη γνώμη μου για τη Χαι-Ενδ...Ναι εκείνες οι αντιπαραθέσεις και οι καυγάδες μου λείπουν...
Οι οποίες αντιπαραθέσεις όμως έβγαζαν θετικότατα πράγματα και γνώσεις για όλους...
Νομιζω οτι εν μερει συμφωνω.
Και λεω εν μερει γιατι αυτη η ιστορια εχει δυο οψεις. Ενδιαφερουσα μεν, αλλα καπου χανοταν το μετρο, και το πραγμα καταντουσε "@υν@νισμος μεχρις ουλητιδος".

Μιλωντας για θετικοτατα πραγματα και γνωσεις για ολους, σε βεβαιωνω οτι το μονο θετικο που μπορω να σκεφτω οτι εγω αποκομισα, ηταν η εξασκηση της υπομονης, και η shocking ανακαλυψη οτι η υποθεση Hi End δεν ειναι Τεχνικης φυσεως, οπως νομιζα ο αφελης, αλλα ειναι κυριως θεμα μεταφυσικης, συν του οτι απτεται αρκετα της ψυχοπαθολογιας.

Επειδη ομως μια υγιης κοινωνια δεν πρεπει να καταδικαζει την αποκλιση, πιστευω οτι αυτο το φορουμ θα μπορουσε, υπο προυποθεσεις, να μας χωραει ολους.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.504
Re: Απάντηση: ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ.....

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι με εμποδίζει να ανοίξω ένα θέμα με τον τίτλο hi end amplifier στην κατάλληλη θεματική ενότητα, και να δώσω τα φώτα μου στους υπόλοιπους. :431:
Δεν σε εμποδίζει τίποτα, και αυτό είναι που τους έχει κάτσει στο λαιμό.

Reaction score
10
Σοβαρα τωρα εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει! Ειτε λεγεται "Hi-end" η κατηγορια ειτε "Σωβρακα" δεν εχω κανενα προβλημα!

Reaction score
0
Είναι που είμαστε ακόμα νιάτα Μιχάλη, γι' αυτό.

Ορίστε, ο άλλος λέει για ενισχυτή κι εσύ σκέφτεσαι... σώβρακα!
Δηλαδή όχι σώβρακα, αλλά το πιάσαμε το υποννοούμενο...:109:

Reaction score
1.844
Απάντηση: ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ.....

Μπορείτε επίσης να πάτε στην κατάλληλη θεματική ενότητα και να γράψετε για το (hi end βεβαίως βεβαίως :137: ) καλώδιο μάρκας malaperda. You know, χονδρό και μακρύ. :119:

Ακουστικές δοκιμές είναι highly reccomended!

Reaction score
3
Re: Απάντηση: ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ.....

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι με εμποδίζει να ανοίξω ένα θέμα με τον τίτλο hi end amplifier στην κατάλληλη θεματική ενότητα, και να δώσω τα φώτα μου στους υπόλοιπους. :431:
Δες στο ακριβώς από κάτω μήνυμα ποιος έγινε summon αμέσως και θα καταλάβεις! :142:

Όχι high end ρε παιδιά! Όχι φίδια! Όχι φίδια! Άσε έξω τα ερπετά!
Χάρυ Κλυνν (R)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Νομίζω ότι θα είχε τρομερό ενδιαφέρον μια κατηγορία για εξορκισμούς, μαύρη μαγεία, βουντού, clavicula salomonis κλπ. :137:

...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.191
Members
38.427
Νεότερο μέλος
oikapo