Ζήτηση παλιού πικάπ

Reaction score
9
Ζητείται παλιό πικάπ... από αυτά που συνήθως κάθονται σε κάποια αποθήκη... :110:

Δεν είναι ανάγκη να ήταν ή να είναι κορυφαίο.... Αρκεί να είναι λειτουργικό και προπάντων φθηνό... Ένα όριο τιμής θα μπορούσε να είναι τα 100 ευρώ χωρίς να είναι δεσμευτικό (εξαρτάται την περίπτωση).

Τώρα αν τύχει και βρέιτε κάποιο από εκείνα τα παλιά τα idler drives της Dual ή της Thorens τότε ακόμα καλύτερα.... :139:

Reaction score
19
Απάντηση: Ζήτηση παλιού πικάπ

φιλε μου εχω ενα dual 505-04 σε αριστη κατασταση και με 2 ολοκαινουργιες βελονες ortofon αξιας 60ευρο μαζι με το πικαπ 200ευρο αν ενδιαφερεσαι στειλε μου π.μ

Reaction score
0

καλησπερα, εχω ενα jemini 17 ετων με κεφαλη και βελονα σταντον 500 σε καλη κατασταση και λειτουργικη. τιμη 75e

Reaction score
9

καλησπερα, εχω ενα jemini 17 ετων με κεφαλη και βελονα σταντον 500 σε καλη κατασταση και λειτουργικη. τιμη 75e
Θα μπορούσες να μου πείς ποιο μοντέλο της Gemini είναι...;

Reaction score
200

Kαλημέρα,
έχω ένα PIONEER PL-11D με IDLER DRIVE στα 110€, ένα έτερο PIONEER PL-12 στα 120€ και ένα PIONEER PL-2 στα 80€. Ολα σε άριστη οπτική και λειτουργική κατάσταση

Reaction score
1

Αν σε ενδιαφερει , εχω ενα Dual 1224 , ξυληνη βαση , εντελως λειτουργικο , κλασικη αξια και περνει οση βελτιωση θες. θα στο δωσω 120€

Reaction score
9

Αν σε ενδιαφερει , εχω ενα Dual 1224 , ξυληνη βαση , εντελως λειτουργικο , κλασικη αξια και περνει οση βελτιωση θες. θα στο δωσω 120€
Έχεις PM...

Reaction score
0

ειναι direct drive και το μοντελο ειναι jemini dj-i600d μαυρο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.169
Members
38.420
Νεότερο μέλος
Iliashifi