Ζήτηση: Klipsch Quintet

Status
Not open for further replies.
Reaction score
67
Ψάχνω για όλο το πακέτο, 4 δορυφοράκια και κεντρικό σε καλή λειτουργικά κατάσταση. Αν έχει κάποια έκδοση κάποιος φίλος από Θεσσαλονίκη ακόμη καλύτερα για να τα δω / ακούσω, αλλά δεν έχω πρόβλημα και στο να μου σταλούν αν υπάρχει η συσκευασία τους. Σε μια λογική τιμή πάντα αναλόγως και την έκδοση και την κατάσταση τους.

Reaction score
36
Ψάχνω για όλο το πακέτο, 4 δορυφοράκια και κεντρικό σε καλή λειτουργικά κατάσταση. Αν έχει κάποια έκδοση κάποιος φίλος από Θεσσαλονίκη ακόμη καλύτερα για να τα δω / ακούσω, αλλά δεν έχω πρόβλημα και στο να μου σταλούν αν υπάρχει η συσκευασία τους. Σε μια λογική τιμή πάντα αναλόγως και την έκδοση και την κατάσταση τους.
φιλος αν δεν κανω λαθος ειναι καποιοσ που τα δινει απο αθηνα στο facebook marketplace,

Reaction score
67
Ευχαριστώ φίλε μου, την είχα δει την αγγελία αλλά στην επικοινωνία που έκανα μαζί του συνειδητοποίησα ότι έχει τα 3 από τα 5 τμχ και γι αυτό έβαλα μετά στο avsite. Μάλλον βρέθηκαν από ένα παιδί στο site ήδη.

Reaction score
67
Παρακαλώ μπορεί να κλείσει το θέμα. Βρέθηκαν άμεσα τα ηχεία από χρήστη του avsite. Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.155
Members
38.538