Tesla

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.153
Λοιπόν. Σχετικά με το Model Y που απογειώθηκε :biggrin: τα πράγματα έχουν όπως παρακάτω.

Το συνολικά μαλλί ζημιών έφτασε τα $22.250. Τα $18.500 ήταν τα parts (3 σελίδες). Μέσα και η μπαταρία βέβαια καθώς υπήρχε cell imbalance. Οι τεχνικοί στην Tesla έψαξαν την μπαταρία παραπάνω να δουν τι γίνεται μέσα χωρίς να την ανοίξουν, και βρήκαν στα log files πως είχε θέμα πριν το συμβάν. To cell imbalance είχε ξεκινήσει πριν (ώρες, μέρες ποιος ξέρει), και με το χτύπημα επιταχύνθηκε η διαδικασία με κάποιο τρόπο, με αποτέλεσμα μετά το χτύπημα να μην φορτίζει σωστά. Έτσι η μπαταρία αλλάχθηκε δωρεάν λόγω εγγύησης :hi:. Τα ανταλλακτικά που αφορούν την εμφάνιση δεν τα άλλαξε οπότε του βγήκε πολύ φθηνά.

Huge respect :hi:, και περιμένω σχετικό άρθρο από τον Ψεκατρέκη. :biggrin:

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.984
Και έτσι η μπαταρία αλλάχθηκε δωρεάν λόγω εγγύησης
Μεγάλο κοροϊδιλίκι τα Τέσλα, μακριά αλεπούδες που δε φτάνετε. 😁🤣🤪

ΥΓ. Προχθές, στο δρόμο για Χαλκιδική, με 2 λωρίδες κυκλοφορίας και όριο τα 100, πήγαινα με 110-115 στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, και έκοψα υποχρεωτικά γιατί ένα διπλό φορτηγό βγήκε απότομα να περάσει άλλο φορτηγό, πηγαίνοντας και οι δύο με 100 (μισή ώρα προσπέραση, τα γνωστά).

Κατά τη διάρκεια της προσπέρασης, φεύγει ένα πλαστικό από το φορτηγό μπροστά μου, που έκανε προσπέραση, διαστάσεων ~ 1 μετρο μήκος και 50cm πλάτος, που πέφτει στη μέση της λωρίδας.

Έκανα ακαριαία ένα εσάκι στην ταχύτητα αυτή, αποφεύγοντας επιτυχώς το εμπόδιο, που εμφανίστηκε "ξαφνικά" μπροστά μου, στη μέση του δρόμου.

Το αυτοκίνητο τραίνο, δε το συζητάμε. 😎
(Άμα ήταν το iD.3, τέτοιο ελιγμό δεν μπορούσε να κάνει με κανένα τρόπο)

Άναψα αλαρμ για να προειδοποιήσω τα πίσω από εμένα αυτοκίνητα, που όμως είδα στον καθρέφτη πως δεν απέφυγαν το εμπόδιο, ο πρώτος πίσω από μένα το πήρε σβάρνα, και τον είδα πιο μετά να βγαίνει στην άκρη του δρόμου με αλαρμ να δει τι ζημιά έπαθε.

Πιθανώς να ήταν από τα ελαστικά του φορτηγού, ή κάποιο άλλο μεγάλο πλαστικό καπάκι, δεν ξέρω, δε πρόλαβα να δω.

Τέσλα. Μακριά. 😁🤣🤪
Ψεκατρέκη
Ε, έχει οπαδούς αυτός, ντόπια ψεκατρέκια, θα μας ενημερώσουν, μη στεναχωριέσαι. 🤣🤪😁🤣🤪

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.155
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound