lakiss51
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 2.427
Tι μπελας που ειναι αυτο το ψαξιμο ηχειων! Δε μπορουσε να υπαρξει ενας τυφλοσουρτης οδηγος με ωρισμενα στανταρς και,, φυσικα, με αυτοματα..."αυτια" που να διαλεγουν για σενα: " αυτο σου κανει, αυτο δεν σου κανει", και τερμα! Τωρα, γυρνας απο μαγαζι σε μαγαζι, ακους διαφορα σε διαφορετικους χωρους, σου φαινονται ΟΛΑ καλα, και τελικα βρισκεσαι στο σημειο απο οπου ξεκινησες: στο...μηδεν! Και το κακο για ολο αυτο το ..."κακο", ειναι βεβαια το οτι δεν θελεις να δωσεις ενα σχετικα μεγαλο ποσο, απλα γιατι θεωρεις οτι τα αυτια σου ικανοποιουνται με τον ηχο αξιας μεχρι πχ 1200+€*. Οποτε...δεκαδες οι επιλογες και αλλες τοσες οι συγχυσεις. Και οχι μονο σε καινουργια αλλα και σε μεταχειρισμενα, οποτε εκει σου μπαινουν κι αλλα διλληματα κι αλλες αμφιβολιες! Ουφ!
Αλλα ιδου μερικες επιλογες που ακουσα σε επισκεψεις μου κατα την ολιγοημερη διαμονη μου στην Αθηνα:
1) Β&W CM7
2)MONITOR AUDIO RX8
3) FOCAL COBALT 826
4) KEF IQ90
5)TRIANGLE ALTHEA
6)EPOSS M22
7)AUDIO PHYSIC YARA
8)ATC 11
9) XTZ 99.36
Αυτα - απο οσα θυμαμαι!
Εχετε ακουστικες εμπειριες επ΄ αυτων ωστε να με βοηθησετε; Υπ΄οψιν οτι η επιλογη αφορα για ακροαση μουσικης και οχι για...τηλεθεαση! Ή καμια αλλη προταση;
*Στην πορεια βεβαια διαπιστωνεις οτι δεν...ικανοποιουνται, οποτε σου μπαινουν κι αλλες σκεψεις ...πονηρες:126:
Αλλα ιδου μερικες επιλογες που ακουσα σε επισκεψεις μου κατα την ολιγοημερη διαμονη μου στην Αθηνα:
1) Β&W CM7
2)MONITOR AUDIO RX8
3) FOCAL COBALT 826
4) KEF IQ90
5)TRIANGLE ALTHEA
6)EPOSS M22
7)AUDIO PHYSIC YARA
8)ATC 11
9) XTZ 99.36
Αυτα - απο οσα θυμαμαι!
Εχετε ακουστικες εμπειριες επ΄ αυτων ωστε να με βοηθησετε; Υπ΄οψιν οτι η επιλογη αφορα για ακροαση μουσικης και οχι για...τηλεθεαση! Ή καμια αλλη προταση;
*Στην πορεια βεβαια διαπιστωνεις οτι δεν...ικανοποιουνται, οποτε σου μπαινουν κι αλλες σκεψεις ...πονηρες:126: