ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ 2.000€ ΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΗΧΕΙΑ 2.1

Reaction score
4.851
Πήρα απάντηση από την presonus.

Hi Thodoros,

Internal components are generally available for as long as the speaker is produced. Once the speaker is discontinued, parts are no longer produced and stock will vary for an indeterminate period of time until it has been used.

και ο Θεός βοηθός.....

gid

Reaction score
10.396
Αυτή την εταιρία αξίζει να την εμπιστευτεί κανείς... Σέβεται τον πελάτη...

Reaction score
2.362
TRS δηλαδή; Όχι XLR;
Ειπα TRS μηπως τυχον ειναι unbalanced (πολυ συχνα υπαρχουν balanced και unbalanced εισοδοι και συνηθως unbalanced ειναι οι TRS) αλλα τελικα δεν ειναι. Οτι σε βολευει, και οι δυο εισοδοι ειναι Balanced ετσι κι αλλιως. Βαλε XLR που ειναι καλυτερο βυσμα.

Reaction score
1.386
Εμπειρικά, σε μικρούς δορυφόρους θέλει σφράγισμα (γιατί συνήθως είναι ψηλά ο συντονισμός της οπής)
Σφράγισμα οι δορυφόροι / ανοιχτό sub θα δουλέψει ;
Κάνω πειράματα σπίτι με το XTZ 12.17 edge που έρχεται με σφουγγάρια στο πακέτο για να παίζει ως σφραγισμένο και τα ηχεία μου κλειστά με πυκνά υφάσματα. Στα παιχνίδι μπήκε το rew / umik και Dirac οπότε έχω εικόνα του χώρου εκτός από αυτό που ακούω.
Στο μάτι οι αποκρίσεις πλάτους των ηχείων ξεκινούν ψηλότερα περίπου στα 60Hz αλλά είναι πολύ πιο ισορροπημένες.
Όταν είναι ανοιχτά η σαβούρα στο μάτι που ανεβοκατεβαίνει απ τα 40-55 hz και κόβει το Dirac 5-6-7 db δεν υπάρχει αλλά τα ηχεία μόνα τους ακούγονται όχι μόνο αδύναμα χαμηλά αλλά και ψόφια.
Το sub ως σφραγισμένο οκ αναμενόμενα χάνει σε output 20-35Hz αλλά διατηρεί σε μεγάλο βαθμό το χαρακτήρα του.
Μου αρέσει κατηφορική target curve περίπου 8db, με το sub σφραγισμένο απαιτείται αρκετά db gain είτε αύξηση έντασης απ το knob γι να το πετύχω , είναι σωστό να σφραγίσω τα ηχεία αλλά να αφήσω το subwoofer ανοιχτό; Υβριδικές καταστάσεις τύπου sub ανοιχτό κυρίως - κεντρικό ανοιχτά και surround σφραγισμένα έχουν ελπίδες να δουλέψουν σωστά με ηχεία ίδιας/ παρόμοιας σειράς ;

Reaction score
11.987
Σφράγισμα οι δορυφόροι / ανοιχτό sub θα δουλέψει ;
Κάνω πειράματα σπίτι με το XTZ 12.17 edge που έρχεται με σφουγγάρια στο πακέτο για να παίζει ως σφραγισμένο και τα ηχεία μου κλειστά με πυκνά υφάσματα. Στα παιχνίδι μπήκε το rew / umik και Dirac οπότε έχω εικόνα του χώρου εκτός από αυτό που ακούω.
Στο μάτι οι αποκρίσεις πλάτους των ηχείων ξεκινούν ψηλότερα περίπου στα 60Hz αλλά είναι πολύ πιο ισορροπημένες.
Όταν είναι ανοιχτά η σαβούρα στο μάτι που ανεβοκατεβαίνει απ τα 40-55 hz και κόβει το Dirac 5-6-7 db δεν υπάρχει αλλά τα ηχεία μόνα τους ακούγονται όχι μόνο αδύναμα χαμηλά αλλά και ψόφια.
Ναι, έτσι τα έχω κι εγώ, αλλά με πυκνό ηχοαπορροφητικό σφουγγάρι.

Επίσης, λογικό να ακούγονται άδεια τα ηχεία μόνα τους. Δε σε πειράζει. Αφού έχεις το sub για παρακάτω.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.771
Members
38.608
Νεότερο μέλος
Quantic