ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ IANOYAΡΙΟΣ 2009

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ IANOYAΡΙΟΣ 2009

Ναι το βλέπω. Αφού βάζω παράθεση κείμενο άλλου μέλους, στο προκείμενο του musiclover, λάθος συμπεραίνεις πως αναφέρομαι στο A.C.A. :126:
Ρίξε ματιά στα παραπάνω links και θα καταλάβεις καθαρά τι εννοώ. :403:
Sorry τότες...:103:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
...έμφαση σε reviews ,papers...
Μπουαχαχαχαχα! Δηλαδή τώρα μιλάς σοβαρά; Μήπως να ψάξεις καλύτερα το AVSite για να δεις τι πάει να πει review και paper; Εκτός κι αν θεωρείς paper τις αερολογίες περί της ανωτερότητας του πικάπ, τις φωτογραφίες από τα χαλιά του στο σπίτι και το κουτσομπολιό για τα πεπραγμένα των ελληνικών φόρουμς. Μηδενική προσφορά ουσίας παρά μόνον κόντρες με όλον τον κόσμο. Αν ήταν σε κάτι χρήσιμο, δεν θα είχε βρε Άλεξ την αποδοχή του κόσμου; Και μην μπερδεύεσαι, 50 είναι μαζί με τους επαγγελματίες που πήγαν για τους δικούς τους λόγους και μερικά... επίτημα μέλη από όπου να' ναι. Μην ξεχνάς ότι είναι υποχρεωμένος να έχει τόσα μέλη στο σωματείο ώστε αυτό να μην διαλυθεί. Σε λίγο θα κάνει μέλος και τον μπάτλερ του. Μήπως ξέρεις πόσοι αξιόλογοι άνθρωποι έχουν περάσει από εκεί και τους έδιωξε (διασπάσεις κλπ) ή γι αυτά δεν μιλάει; Αλλά είναι φυσικό να μην έχεις ιδέα. Έχει εξαφανίσει οποιοδήποτε ίχνος τους από το... φόρουμ μη τυχόν και του κλέψουν την δόξα. Για ρώτα να μάθεις για μερικά σοβαρά ονόματα.

...

Reaction score
777
Μπουαχαχαχαχα! Δηλαδή τώρα μιλάς σοβαρά; Μήπως να ψάξεις καλύτερα το AVSite για να δεις τι πάει να πει review και paper; Εκτός κι αν θεωρείς paper τις αερολογίες περί της ανωτερότητας του πικάπ, τις φωτογραφίες από τα χαλιά του στο σπίτι και το κουτσομπολιό για τα πεπραγμένα των ελληνικών φόρουμς. Μηδενική προσφορά ουσίας παρά μόνον κόντρες με όλον τον κόσμο. Αν ήταν σε κάτι χρήσιμο, δεν θα είχε βρε Άλεξ την αποδοχή του κόσμου; Και μην μπερδεύεσαι, 50 είναι μαζί με τους επαγγελματίες που πήγαν για τους δικούς τους λόγους και μερικά... επίτιμα μέλη από όπου να' ναι. Μην ξεχνάς ότι είναι υποχρεωμένος να έχει τόσα μέλη στο σωματείο ώστε αυτό να μην διαλυθεί. Σε λίγο θα κάνει μέλος και τον μπάτλερ του. Μήπως ξέρεις πόσοι αξιόλογοι άνθρωποι έχουν περάσει από εκεί και τους έδιωξε (διασπάσεις κλπ) ή γι αυτά δεν μιλάει; Αλλά είναι φυσικό να μην έχεις ιδέα. Έχει εξαφανίσει οποιοδήποτε ίχνος τους από το... φόρουμ μη τυχόν και του κλέψουν την δόξα. Για ρώτα να μάθεις για μερικά σοβαρά ονόματα.

...
Ε πές τα εσύ που τα ξέρεις..να μάθουμε και εμείς.Μπορεί και να έχεις δίκαιο...:126:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Όοοοοχι θα τα μάθεις μόνος σου. Σιγά σιγά. Εξάλλου ήδη πολύ ασχολήθηκα με άνευ σημασίας θέματα. Ας κάνει ότι καταλαβαίνει. Μόνο να μην μπαίνει εδώ και μας ενοχλεί.-

...

Reaction score
777
Όοοοοχι θα τα μάθεις μόνος σου. Σιγά σιγά.

...
Ναι αλλα και εμένα μου βγάζεις ένα σύλλογο ο οποίος.

Έχει πρόεδρο έναν αχρείο,δημοσχετιστή γυναικά!!!!

Μέλη στόκους,βλάκες και ανίκανους να καταλάβουν οτι μέσα εκεί τους ελέγχουν 10 άτομα...Οι όσοι καλοί αποχώρησαν...

Μπορείς κάπως κάπου να τα τεκμηριώσεις να μην "παγιδευτούμε" και εμείς???:103:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Μην βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα. Το ΑΚΑ έχει πολλούς αξιόλογους ανθρώπους, μόνο που δεν έχουν ιδέα για ότι γίνεται στο internet. Ψάξε, βρες και μάθε. Δεν θέλω να έχω την παραμικρή σχέση με το θέμα. Καλή τύχη.

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.501
Εννοειται πως σε σεσημασμενους διαδικτυακους αλητες και μικροβια, που μολυνουν με την δυσωδια του χαμηλοτατου ηθους τους το υπεροχο χομπι μας εδω και χρονια, ΔΕΝ θα επιτραπει ΠΟΤΕ η εισοδος στο forum μας.

...
Μεγάλη Μου τιμή. Άντε τώρα να γράψεις κανένα πέιπερ για τα νέα βινύλια τεχνολογίας DSD.

Reaction score
777
Λοιπόν σαν πολλή φαιά ουσία καταναλώσαμε. Άντε κι έχουμε και δουλειές.

...
Πάτησα πρόεδρος-γυναίκες και δέν μου έβγαλε κάτι...κρίμα...

Αφού πιστεύεις τέτοια πράγματα τεκμηρίωσε τα.Εγώ δέν ψάχνω τίποτα...Απο τη στιγμή που κατηγορείς απόδειξε το...

Γιατί και εγώ είμαι δύσπιστος...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.501
Καλά τώρα, είναι ανάγκη να τρέχουμε πίσω από όποιον δεν ξέρει, για να του αποδείξουμε το ποιόν του κ. Προέδρου; Εντάξει, όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν. Οι υπόλοιποι θα τον μάθουν από εδώ και στο εξής.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Έλα που δεν σου έβγαλε τίποτα το google. Χυλόπιτες έβγαλε. :114:
Άσε με βρε Αλέξη να χαρείς κι εσύ κι ο πρόεδράς σου ρε παλικάρι μου. Πάτε στο δημοκρατικό τσαρδί σας να μιλήστε ελεύθερα για το AVSite, τον ιδιοκτήτη του, τα μέλη του και τους συντονιστές του. Άλλα θέματα ούτως ή άλλως δεν έχετε. Αν και εδώ που τα λέμε, πολλή φασαρία για το τίποτα. Αφού μόνοι σας τα λέτε και μόνοι σας τα ακούτε γιατί δεν μιλάτε στο τηλέφωνο και τα γράφετε ρε παιδιά;

Α και να μην ξεχάσω. Δώσε μου το email σου, έχω κάτι φωτογραφίες από τα βαφτίσια μου να σου στείλω να τις πασάρεις στον "βράχο". Θα κάνει και γ@μώ τα hits στο... audio forum του. Είπαμε, η προσφορά στο hi end πάνω από όλα. :114::114:

...

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ IANOYAΡΙΟΣ 2009

... Εντάξει, όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν. Οι υπόλοιποι ...
Κάθε τέλος σεζόν ότι περισσέψει βγαίνει πανέρι. Τιμές εξευτελιστικές ... :116:

Reaction score
777
Έλα που δεν σου έβγαλε τίποτα το google. Χυλόπιτες έβγαλε. :114:
Άσε με βρε Αλέξη να χαρείς κι εσύ κι ο πρόεδράς σου ρε παλικάρι μου. Πάτε στο δημοκρατικό τσαρδί σας να μιλήστε ελεύθερα για το AVSite, τον ιδιοκτήτη του, τα μέλη του και τους συντονιστές του. Άλλα θέματα ούτως ή άλλως δεν έχετε. Αν και εδώ που τα λέμε, πολλή φασαρία για το τίποτα. Αφού μόνοι σας τα λέτε και μόνοι σας τα ακούτε γιατί δεν μιλάτε στο τηλέφωνο και τα γράφετε ρε παιδιά;

Α και να μην ξεχάσω. Δώσε μου το email σου, έχω κάτι φωτογραφίες από τα βαφτίσια μου να σου στείλω να τις πασάρεις στον "βράχο". Θα κάνει και γ@μώ τα hits στο... audio forum του. Είπαμε, η προσφορά στο hi end πάνω από όλα. :114::114:

...
Ανοιχτά και για όλους [email protected]

Πληροφορίες για τον πρόεδρο,φωτογραφίες κ.τ.λ.Περιμένω...αν και άδικα νομίζω...

Χαιρετώ...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Ότι στοίχημα θες, ότι κάποτε θα μας τα λες εσύ. Επί του παρόντος στο καλό να πας και πρόσεχε γιατί ο... φίλος σου απλά σε "χρησιμοποιεί". :605:

...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.175
Members
38.422
Νεότερο μέλος
dimkkk