Re: Απάντηση: ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ MAIOΣ 2009
και για να γινω πιο σαφης πχ η διαφορα 4.4 απο 4.1 για καποια συγκεκριμενα μηχανηματα ειναι πληρως δικαιολογησιμη το μηχανημα με την μεγαλυτερη βαθμολογια -καλυτερα σωματα-μεγαλυτερη και καλυτερη στερεοφωνικη εικονα καλυτερη ικανοτητα οδηγησης -ομοιογενια.το ιδιο συνεβη και αναμεσα στο μηχανημα των 4.1 και σε καποιο αλλο των 3.8 αστεριων το ιδιο κατα την συνεχεια και με αλλα μηχανηματα, επαναλαμβανω στη συγκεκριμενη κατηγορια τιμης με ελαχιστη διαφοροποιηση θα ελεγα οτι συνεπεσαν με την δικη μου κριση ,θελω να τονισω οτι ακομα και εντελως ασχετος εαν ημουν με το αντικειμενο η βαθμολογια θα με βοηθουσε πληρως τουλαχιστον στο να αποφυγω τις κακοτοπιες ,εδω θα πρεπει να τονισω οτι στα παλαιοτερα χρονια οπου δεν υπηρχε η δυνατοτητα να ακουσουμε η να δοκιμασουμε στον χωρο μας η κριτικη μηχανηματων του 'ηχου ' θα ελεγα οτι ηταν το 'ευαγγελιο' για το χομπυ μας..
παντα φιλικα!!!!!
φιλοι εδω θα πρεπει να σας αναφερω την προσωπικη μου εμπειρια απο την μακροσκελη μου ερευνα στην αγορα για ενισχυτικο .εχωντας για γνωμωνα ενα μπατζετ περιπου γυρω στα 1500 ευρω και εχωντας υπ'οψιν και τις εκαστοτε βαθμολογιες του 'ηχου' χωρις αυτο να με επειρεαζει απολυτα , εδω λοιπον βρισκεται και το ωραιο της υποθεσης !αφου λοιπον εψαξα-συγκρινα-ακουσα επι μακρυ χρονικο διαστημα ενδελεχως και επισταμενως κατεληξα στο συμπερασμα οτι τουλαχιστον στην κατηγορια που κινηθηκα η βαθμολογια του περιοδικου συνεπιπτε κατα 90% τουλαχιστον με τις δικες μου εντυπωσεις τοσον κατα την σειρα καταταξης στα συγκριτικα οσον και κατα την διαφορα στην μεταξυ τους βαθμολογια οσον αφορα τα αστερακια χονδρικως.Δεν ξερω τι μεταβολες γινονται στα κειμενα των δοκιμαστων και αν γινονται, για εμενα φταινε οι ιδιοι οι δοκιμαστες που δεν βγαινουν να καταγγειλουν τα παρανομα γεγονοτα.
Οταν ειναι στο περιοδικα ολα ειναι καλα, οταν σταματησουν να εργαζονται τοτε το περιοδικο ειναι για γελια και μονο για την τουαλετα. Οχι οτι δεν ειναι. Αλλα δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα για το χωρο μας που τοσο αγαπαμε.
Παρα ταυτα ομως το συγκεκριμενο περιοδικο εχει τολμησει να βαθμολογησει το μικρο Spendor S3/5 και το Harbeth HL-P3ES με υψηλες βαθμολογιες γιατι πραγματι τις αξιζουν σε σχεση αλλα πανακριβα ηχεια.
και για να γινω πιο σαφης πχ η διαφορα 4.4 απο 4.1 για καποια συγκεκριμενα μηχανηματα ειναι πληρως δικαιολογησιμη το μηχανημα με την μεγαλυτερη βαθμολογια -καλυτερα σωματα-μεγαλυτερη και καλυτερη στερεοφωνικη εικονα καλυτερη ικανοτητα οδηγησης -ομοιογενια.το ιδιο συνεβη και αναμεσα στο μηχανημα των 4.1 και σε καποιο αλλο των 3.8 αστεριων το ιδιο κατα την συνεχεια και με αλλα μηχανηματα, επαναλαμβανω στη συγκεκριμενη κατηγορια τιμης με ελαχιστη διαφοροποιηση θα ελεγα οτι συνεπεσαν με την δικη μου κριση ,θελω να τονισω οτι ακομα και εντελως ασχετος εαν ημουν με το αντικειμενο η βαθμολογια θα με βοηθουσε πληρως τουλαχιστον στο να αποφυγω τις κακοτοπιες ,εδω θα πρεπει να τονισω οτι στα παλαιοτερα χρονια οπου δεν υπηρχε η δυνατοτητα να ακουσουμε η να δοκιμασουμε στον χωρο μας η κριτικη μηχανηματων του 'ηχου ' θα ελεγα οτι ηταν το 'ευαγγελιο' για το χομπυ μας..
παντα φιλικα!!!!!