ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ MAIOΣ 2009

Reaction score
28
Re: Απάντηση: ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ MAIOΣ 2009

Δεν ξερω τι μεταβολες γινονται στα κειμενα των δοκιμαστων και αν γινονται, για εμενα φταινε οι ιδιοι οι δοκιμαστες που δεν βγαινουν να καταγγειλουν τα παρανομα γεγονοτα.
Οταν ειναι στο περιοδικα ολα ειναι καλα, οταν σταματησουν να εργαζονται τοτε το περιοδικο ειναι για γελια και μονο για την τουαλετα. Οχι οτι δεν ειναι. Αλλα δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα για το χωρο μας που τοσο αγαπαμε.
Παρα ταυτα ομως το συγκεκριμενο περιοδικο εχει τολμησει να βαθμολογησει το μικρο Spendor S3/5 και το Harbeth HL-P3ES με υψηλες βαθμολογιες γιατι πραγματι τις αξιζουν σε σχεση αλλα πανακριβα ηχεια.
φιλοι εδω θα πρεπει να σας αναφερω την προσωπικη μου εμπειρια απο την μακροσκελη μου ερευνα στην αγορα για ενισχυτικο .εχωντας για γνωμωνα ενα μπατζετ περιπου γυρω στα 1500 ευρω και εχωντας υπ'οψιν και τις εκαστοτε βαθμολογιες του 'ηχου' χωρις αυτο να με επειρεαζει απολυτα , εδω λοιπον βρισκεται και το ωραιο της υποθεσης !αφου λοιπον εψαξα-συγκρινα-ακουσα επι μακρυ χρονικο διαστημα ενδελεχως και επισταμενως κατεληξα στο συμπερασμα οτι τουλαχιστον στην κατηγορια που κινηθηκα η βαθμολογια του περιοδικου συνεπιπτε κατα 90% τουλαχιστον με τις δικες μου εντυπωσεις τοσον κατα την σειρα καταταξης στα συγκριτικα οσον και κατα την διαφορα στην μεταξυ τους βαθμολογια οσον αφορα τα αστερακια χονδρικως.
και για να γινω πιο σαφης πχ η διαφορα 4.4 απο 4.1 για καποια συγκεκριμενα μηχανηματα ειναι πληρως δικαιολογησιμη το μηχανημα με την μεγαλυτερη βαθμολογια -καλυτερα σωματα-μεγαλυτερη και καλυτερη στερεοφωνικη εικονα καλυτερη ικανοτητα οδηγησης -ομοιογενια.το ιδιο συνεβη και αναμεσα στο μηχανημα των 4.1 και σε καποιο αλλο των 3.8 αστεριων το ιδιο κατα την συνεχεια και με αλλα μηχανηματα, επαναλαμβανω στη συγκεκριμενη κατηγορια τιμης με ελαχιστη διαφοροποιηση θα ελεγα οτι συνεπεσαν με την δικη μου κριση ,θελω να τονισω οτι ακομα και εντελως ασχετος εαν ημουν με το αντικειμενο η βαθμολογια θα με βοηθουσε πληρως τουλαχιστον στο να αποφυγω τις κακοτοπιες ,εδω θα πρεπει να τονισω οτι στα παλαιοτερα χρονια οπου δεν υπηρχε η δυνατοτητα να ακουσουμε η να δοκιμασουμε στον χωρο μας η κριτικη μηχανηματων του 'ηχου ' θα ελεγα οτι ηταν το 'ευαγγελιο' για το χομπυ μας..
παντα φιλικα!!!!!

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ MAIOΣ 2009

.....
...θελω να τονισω οτι ακομα και εντελως ασχετος εαν ημουν με το αντικειμενο η βαθμολογια θα με βοηθουσε πληρως τουλαχιστον στο να αποφυγω τις κακοτοπιες ....
Κακοτοπιές...?
Αναρωτιέμαι ποια μηχανήματα χαρακτηρίζονται έτσι..... και από ποιον ?

Σε περιοδικό φαντάζομαι δεν θα βρεις τέτοια "κατηγορία" :137:

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ MAIOΣ 2009

Κακοτοπιές...?
Αναρωτιέμαι ποια μηχανήματα χαρακτηρίζονται έτσι..... και από ποιον ?

Σε περιοδικό φαντάζομαι δεν θα βρεις τέτοια "κατηγορία" :137:
σε περιοδικο οχι βεβαια, αλλα αν εισαι ασχετος και ξεκινησεις μονος στα μαγαζια σε εφαγε η μαρμαγκα χωρις μπουσουλα .

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Απάντηση: ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ MAIOΣ 2009

Δεν ξερω τι μεταβολες γινονται στα κειμενα των δοκιμαστων και αν γινονται, για εμενα φταινε οι ιδιοι οι δοκιμαστες που δεν βγαινουν να καταγγειλουν τα παρανομα γεγονοτα.
Οταν ειναι στο περιοδικα ολα ειναι καλα, οταν σταματησουν να εργαζονται τοτε το περιοδικο ειναι για γελια και μονο για την τουαλετα. Οχι οτι δεν ειναι. Αλλα δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα για το χωρο μας που τοσο αγαπαμε.
Παρα ταυτα ομως το συγκεκριμενο περιοδικο εχει τολμησει να βαθμολογησει το μικρο Spendor S3/5 και το Harbeth HL-P3ES με υψηλες βαθμολογιες γιατι πραγματι τις αξιζουν σε σχεση αλλα πανακριβα ηχεια.

Σάκη δεν γνωρίζω αν παρακολουθείς τακτικά το φόρουμ.
Αν το παρακολουθείς, διαβάζεις τη κατηγορία των προβολέων;
Αν την διαβάζεις, τη διαβαζες αρκετά;

Γιατι αν έκανες όλα τα ανωτέρω θα είχες ενημερωθεί οτι δεν πετάχτηκα να μιλήσω κάνοντας τον έξυπνο ή ως παραπλανημένη παρθένα.

Για τη δική μου περίπτωση που ήταν και η πέτρα σκανδάλου για να σταματήσω να γράφω, έχουν γραφτεί αυτά χρόνια τώρα.....

Αν κάποιος όμως "Το έχει ανάγκη πολύ" να δίνει τα 5 ή τα 10 του ευρώ για να νιώθει οτι ενημερώνεται "σωστά" κρατώντας ένα πάκο διαφημίσεων εμένα όπως και πολλών άλλων δεν μας πέφτει λόγος και φυσικά το σεβόμαστε.

Οσο για τις βαθμολογίες και Τολμήματα, πάλι θα με κάνετε να γελάσω.
Γιατι όταν στο εξωτερικό βγαίνουν 10 γνώστες και γράφουν τα καλύτερα, εσύ τι θα κάνεις;
Θα βγεις να θάψεις;
Απλά διαβάζεις, κατανοείς, χωνεύεις και μεταφράζεις.
Ααααα και ενίοτε ανοίγεις και τις κούτες..... :142:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.105

...της Πανδώρας:112:

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185

-
Nikos Tsarouchas (post 88)
Αγαπητέ μου Μιχάλη, σε αυτό το φόρουμ έχουμε αποφασίσει προ πολλού, ότι στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης δεν θα ανεχόμαστε τα πάντα. Δεν είναι δημοκρατία αυτό. Βλακεία ολκής είναι. Δόξα τον Θεό, υπάρχουν χώροι για να γράφει κανείς ότι του κατέβει. Ο δρόμος είναι ελεύθερος και τα σκυλιά δεμένα.

Νίκο,
γράφω να σου πω ότι, δεν διαφωνώ σε αυτά που λές.
Απλώς ζήτησα να είχε ο theochrs την ευκαιρία να διόρθωνε-έσβηνε την τελευταία φράση του post του (η οποία -όπως είπα- πιστεύω ότι γράφτηκε υπό κράτος εκνευρισμού) και επειδή ακριβώς ενόχλησε και στεναχώρησε και εμένα.

( το ίδιο θα ζητούσα για οποιονδήποτε γνώριζα, είχα 'ιδία αντίληψη'… κ.τ.λ.)
_

Reaction score
141
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ MAIOΣ 2009

σε περιοδικο οχι βεβαια, αλλα αν εισαι ασχετος και ξεκινησεις μονος στα μαγαζια σε εφαγε η μαρμαγκα χωρις μπουσουλα .
Το εν λογω δεν ειναι μπουσουλας,πυξιδα ειναι!

Reaction score
199

Σάκη δεν γνωρίζω αν παρακολουθείς τακτικά το φόρουμ.
Αν το παρακολουθείς, διαβάζεις τη κατηγορία των προβολέων;
Αν την διαβάζεις, τη διαβαζες αρκετά;

Γιατι αν έκανες όλα τα ανωτέρω θα είχες ενημερωθεί οτι δεν πετάχτηκα να μιλήσω κάνοντας τον έξυπνο ή ως παραπλανημένη παρθένα.

Για τη δική μου περίπτωση που ήταν και η πέτρα σκανδάλου για να σταματήσω να γράφω, έχουν γραφτεί αυτά χρόνια τώρα.....

Αν κάποιος όμως "Το έχει ανάγκη πολύ" να δίνει τα 5 ή τα 10 του ευρώ για να νιώθει οτι ενημερώνεται "σωστά" κρατώντας ένα πάκο διαφημίσεων εμένα όπως και πολλών άλλων δεν μας πέφτει λόγος και φυσικά το σεβόμαστε.

Οσο για τις βαθμολογίες και Τολμήματα, πάλι θα με κάνετε να γελάσω.
Γιατι όταν στο εξωτερικό βγαίνουν 10 γνώστες και γράφουν τα καλύτερα, εσύ τι θα κάνεις;
Θα βγεις να θάψεις;
Απλά διαβάζεις, κατανοείς, χωνεύεις και μεταφράζεις.
Ααααα και ενίοτε ανοίγεις και τις κούτες..... :142:
Φιλε Βαγγελη οχι δεν διαβαζω καθολου τα θεματα των προβολεων και δεν ξερω καθολου το ιστορικο που αναφερεις.
Θα ηθελα να πω οτι δεν αναφερθηκα προσωπικα σ' εσενα με αυτα που εγραψα και αν εδωσα αυτη την εντυπωση να με συγχωρεσεις.
Επειδη ετυχε να παρω καποια τηλεφωνα στο συγκεκριμενο περιοδικο παλια θα πω οτι δεν ειναι απο τα περιοδικα που σου προτεινουν συγκεκριμενες μαρκες, εν αντιθεση με αλλα που το παιζουν αγαθοι και δικαιοι.
Οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Αυτο που πρεπει να καταλαβουμε ειναι οτι ο εκαστοτε reviewer γραφει την γνωμη του.

Δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνουμε ουτε ειναι πανακεια η αποψη του.

υ.γ. Δεν αναφερομαι σε περιπτωσεις σαν του Βαγγελη.

Reaction score
3.265

Εγώ θα προτιμούσα να διάβαζα τα αυθεντικά κείμενα των αντιπροσώπων.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Ακριβεστατο...Αφου σκεφτομαι αν ποτε λοξοδρομησω και στειλω ενισχυτακι μου για δοκιμη,να δηλωσω τιμη στο Θεο,ετσι,για ναχει καποια ''τυχη''...
Καλο μηνα και καλο καλοκαιρι ναχουμε.
Ασε μας και συ ρε φιλε που εχεις φτιαξει μια απιστευτη ενισχυταρα και θελεις να την πας και για τεστ.....σιγα τα αυγα δηλαδη, επειδη εκανες κατι ζημιες σε μερικους θες και τεστ!!!!!Αμα πια........5 ρε θα σου βαλλω-μονο τοσο-ουτε καν 4,95...ετσι για να σκασεις!!!!!!!!Ξαλαφρωσα..

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Ασε μας και συ ρε φιλε που εχεις φτιαξει μια απιστευτη ενισχυταρα και θελεις να την πας και για τεστ.....σιγα τα αυγα δηλαδη, επειδη εκανες κατι ζημιες σε μερικους θες και τεστ!!!!!Αμα πια........5 ρε θα σου βαλλω-μονο τοσο-ουτε καν 4,95...ετσι για να σκασεις!!!!!!!!Ξαλαφρωσα..
Καλα,καλα,εσενα θα σου κανω λαχταρα,εκει,κατα τον Σεπτεβρη...Θα εισαι ο πρωτος,στο υποσχομαι! Καμια σχεση με οτι ξερεις... Θα πεσουν βασανiστηρια...;)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Καλα,καλα,εσενα θα σου κανω λαχταρα,εκει,κατα τον Σεπτεβρη...Θα εισαι ο πρωτος,στο υποσχομαι! Καμια σχεση με οτι ξερεις... Θα πεσουν βασανiστηρια...;)
Ειμαι αντρας βαρβατος εγω βρε....αντεχω....φερε πραμα σκυλε μαυρε ραταπλαν!!!!!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.105
Απάντηση: To Catch-22 της ειδικής δημοσιογραφίας

Tί ωθεί εν κατακλείδι να παίρνουμε ένα έντυπο ή μέσο,έστω κι αν δεν το...παίρνουμε(στα σοβαρά);
Άραγε λοιπόν το γνωστό μας χαιενδικό σύμπαν έχει δομηθεί από τον δικό του κωδίκελλο 22 και μεις ακολουθούμε;
http://www.youtube.com/watch?v=I_aaYvqV8lQ
http://www.youtube.com/watch?v=2jYoeqUs2KI&feature=related
(Σημειωτέον ότι και σε γαλαξίες του εξωτερικού έχουν επανειλημμένα διατυπωθεί αιτιάσεις σχετικά με ''Ευαγγέλια'' του χώρου...)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.191
Members
38.427
Νεότερο μέλος
oikapo