ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ MAIOΣ 2009

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Λοιπόν...
Πρέπει να ομολογήσω ότι η παρούσα συζήτηση με έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Όχι βέβαια για τις βλακώδεις παρεμβάσεις ορισμένων που λυσσάνε για λίγη προσοχή (σύνηθες φαινόμενο στα φόρα), αλλά για το γεγονός ότι γίνεται μια σχεδόν έντονη κουβέντα μεταξύ δυο ανθρώπων που εκτιμώ. Θα ήθελα πραγματικά να πέσουν οι τόνοι. Ούτως η άλλως κι εσύ Θανάση κι εσύ Μιχάλη είστε πολύ ήρεμοι και συζητήσιμοι άνθρωποι. Δεν χρειάζονται όλα αυτά. Ο δε "αντιπρόσωπος" Μιχάλης, όσο παρακολουθώ τα ιντερνετικά δρώμενα, δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα. Πάντα ήταν υπόδειγμα συμπεριφοράς και σε αντίθεση με άλλους συνεχώς προκλητικούς συναδέλφους του, παραμένει εγκρατής, ταπεινός και συμμαζεμένος. Για μένα είναι από τα καλύτερα παραδείγματα του χώρου. Σας παρακαλώ λοιπόν, ας κατεβάσουμε λίγο τους τόνους.

...

Reaction score
8
Απάντηση: ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ MAIOΣ 2009

Ο Rick Gardner στο Positive Feedback αναθεωρώντας τις πρώτες εντυπώσεις (σχεδόν στο 'ζέσταμα' που λέμε, και που επιλεκτικά αναφέρει ο thanasis k.) καταλήγει…

'This past weekend I listened to the Lamms through my unexpectedly transformed reference system and I was in tears more than once. To infer the M1.2s are not capable of strong emotional expression is incorrect.'

'They represent the highest levels of audio engineering in a manner that must be respected and admired.'

Truly extraordinary!
Απο το συγκεκρημενο τεστ, ξεχασατε κι εσεις επιλεκτικα να αναφερετε τα εξεις.

positive-feedback

If you are an unabashed romantic, prone to nostalgia and more interested in feeling than thinking, perhaps the M1.2 is not your best choice.

From this last bit of text, most readers would probably begin to infer that I found the M1.2s a bit clinical in presentation, and frankly I did.

Actually, the sonic differences between these extraordinary amplifiers are not as pronounced as I originally experienced. The Lamms are not as analytical and the BAT is not so romantic

μπορειτε λοιπον να μου πειτε οσο και καλο να ειναι το συμπερασμα, ενας ενισχυτης που υπο τις προυποθεσεις που αναφερει ο ριβιουερ δεν θα ηταν η καλυτερη σας επιλογη που τον βρισκει κληνικο στην παρουσια του και αναφερει οτι συγκρητικα δεν ειναι τοσο αναλυτικος για πεστε μου μιας και διαρυγνιετε τα ιματια σας αξιζει το 5 κατα την γνωμη σας η μαλλον αξιζει εστω και το 4,95;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.386
2 συνεχόμενους μήνες υπάρχει θέμα με τον ΗΧΟ και τους αντιπροσώπους.
Βρε μπας και το κανουν επίτηδες για να γίνεται ντόρος?Θα περιμένω και τον επόμενο μήνα...

Reaction score
8

Απο μενα τελος Νικο, απλα η αποψη μου ειναι και οα παραμεινει οτι δεν υπαρχουν τελεια μηχανηματα. ΟLAMM και το πιστευω ειναι ενα εξαιρετικο μηχανημα τοσο απο κατασκευαστικη πλευρα και αποτι ξερω και απο ακουστικη που για καποιους θα ειναι το ιδανικο μηχανημα, αλλα οχι για ολους γιατι απλα δεν υπαρχει τετοιο. Η ενσταση μου ξεκινησε γιατι θεωρω οτι αδικειται ενα τετοιο εξαιρετικο μηχανημα οταν του αποδιδεται οποιαδηποτε βαθμολογια την οποια αναιξερετως θεωρω γελοια.

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185

-
Να κλείσω το θέμα οριστικά -φεύγει και ο μήνας- αφού πρώτα πω ότι, σκράτσαρε και το PC μου με αυτά –όχι όλα- που διάβασε.:) (από χθές το πρωί το δουλεύω σε 'ασφαλή λειτουργία')

Ξεκινώντας από τον Σπύρο τον Μπλάτσιο, που προφανώς ανέβασε με άλλη πρόθεση το τεύχος του Ήχου να του πω να μην έχει –τυχόν- τύψεις, και να συνεχίσει να ανεβάζει -όλα τα περιοδικά- και
-όπου χρειάζεται- να στηλιτεύει τα κακώς κείμενα.

Στον Κώστα τον Κόγια να πω ότι, γενικά προσυπογράφω το post 36, και ειδικά:
ʽ…Βάζεις τα δυνατά σου, φτιάχνεις ένα εξαιρετικό προϊόν, και η εμπορική τύχη του κρέμεται απ' τ' αρχίδια του πρώτου τυχόντα που τον έκαναν ρηβιούερ…ʼ
Νομίζω όμως –δεν παίρνω και όρκο-, ότι εδώ έγινε κάπως αλλιώς…
(αναφέρθηκα ακροθιγώς και με επιείκεια στο post 12)

Στον vastsar που έγραψε:
Εαν η LAMM βγαλει εναν ενισχυτη που αξιολογηθει με 5 (αριστα), τοτε οταν θα ξαναβγαλει ενισχυτη μετα απο 2-3 χρονια που υποτιθεται θα βελτιωνει τον προηγουμενο (θα ακουγονται οι γυναικειες φωνες λιγο πιο υγρες), τοτε τι βαθμολογια θα του βαλουνε του καινουριου?

Να του πω –χωρίς ίχνος πρόκλησης- ότι δεν είναι λογική αυτή!
Ακριβώς το ίδιο επιχείρημα το άκουσα –προφορικά- και από τον Ήχο.
'Κάβα' βαθμολογία δεν υπάρχει!

Να φέρω παράδειγμα:
Αν τεστάρεις σήμερα π.χ. την 911 και την βρείς άψογη (σύμφωνα με το τεστ) τι θα πείς;
Βάζω 9.5 και δεν βάζω 10 γιατί όταν βγει η 912 τι θα βάλω;
Ξαναλέω ότι αυτή δεν είναι λογική.

Στο thanasis k., που ήταν από την αρχή εκτός θέματος (όπως ο Ν. Αρβανιτάκης και άλλοι…), σεβόμενος και την έκκληση του Ν. Τσαρουχά, δεν θα απαντήσω.
Πιστεύω ότι δεν το έκανε από εμπάθεια ή δόλο. Είναι θέμα αντίληψης…
Μπήκε σε λάθος δρόμο και προσπαθούσε –με εγωισμό- να βγεί.

Τελειώνοντας -και με την ευκαιρία- να πω -και να του πω-, ότι την αντίληψη των πολλών, δε λέω όλων, 'όλοι ίδιοι είναι' δεν τη δέχομαι. Δέχομαι όμως ότι 'οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα'.

Υ.Γ. Πρωτοβουλίας.
(γράφω πρωτοβουλίας γιατί δεν έχω βρει τον theochrs)

(Αν και είναι ελάττωμα να ανακατεύεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουν, στο τέλος βρίσκεις εσύ τον μπελά σου...)
...θα πω ότι στενοχωρήθηκα με το θέμα του theochrs και του Ν.Τ. Τον theochrs (όπως και τον petKef) τον ξέρω και είναι καλό-ά παιδί-α (σε εισαγωγικά το παιδία :) Αν και δεν είναι μεγάλοι. τουλάχιστον πολύ… Ο petKef αρκετά μικρότερος)

Πιστεύω ότι ο theochrs (τον οποίο θεωρώ οξύνου και με έλεγχο) ενοχλήθηκε με την παρέμβαση του Ν.Τ. (την οποία και εγώ -αμερόληπτα και καλοπροαίρετα- βρίσκω υπερβολική) κρίνοντας ότι αδικείται σε σχέση με τους thanasis k. και Butia και το παιχνίδι δεν παίζεται με ίσους όρους. Από την άλλη πάλι ο theochrs–προφανώς εκνευρισμένος- απήντησε με ένα τρόπο που πιστεύω θα ήθελε να διορθώσει αλλά το αστραπιαίο (!) μπανάρισμα του Ν.Τ. δεν του το επέτρεψε.

Νομίζω ότι ο Ν.Τ. πρέπει να δώσει την ευκαιρία (δεν ξέρω πως... με χρονικό ξεμπανάρισμα;) στον theochrs να διορθώσει τα σημεία που ενοχλούν, και τον ίδιο πιστεύω, στο post του.
Άσχετα αν θα έχει ή όχι -δεν ξέρω- την διάθεση να ξαναγράψει. (γενικά εννοώ. οχι συγκεκριμένα εδώ.)

(και ναι Νίκο, πιστεύω ότι χρειάζονται στα φόρουμ -σε αντίθεση με μπουρδολόγους- /-πάλι, γενικά εννοώ!- τέτοια μέλη)

Περιμένω και τους δύο!
_

Reaction score
8

Αν και είναι ελάττωμα να ανακατεύεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουν, στο τέλος βρίσκεις εσύ τον μπελά σου...)
...θα πω ότι στενοχωρήθηκα με το θέμα του theochrs και του Ν.Τ. Τον theochrs (όπως και τον petKef) τον ξέρω και είναι καλό-ά παιδί-α (σε εισαγωγικά το παιδία :) Αν και δεν είναι μεγάλοι. τουλάχιστον πολύ… Ο petKef αρκετά μικρότερος)

Πιστεύω ότι ο theochrs (τον οποίο θεωρώ οξύνου και με έλεγχο) ενοχλήθηκε με την παρέμβαση του Ν.Τ. (την οποία και εγώ -αμερόληπτα και καλοπροαίρετα- βρίσκω υπερβολική) κρίνοντας ότι αδικείται σε σχέση με τους thanasis k. και Butia και το παιχνίδι δεν παίζεται με ίσους όρους. Από την άλλη πάλι ο theochrs–προφανώς εκνευρισμένος- απήντησε με ένα τρόπο που πιστεύω θα ήθελε να διορθώσει αλλά το αστραπιαίο (!) μπανάρισμα του Ν.Τ. δεν του το επέτρεψε.

Νομίζω ότι ο Ν.Τ. πρέπει να δώσει την ευκαιρία (δεν ξέρω πως... με χρονικό ξεμπανάρισμα;) στον theochrs να διορθώσει τα σημεία που ενοχλούν, και τον ίδιο πιστεύω, στο post του.
Άσχετα αν θα έχει ή όχι -δεν ξέρω- την διάθεση να ξαναγράψει. (γενικά εννοώ. οχι συγκεκριμένα εδώ.)
Σε αυτο θα συμφωνησω μαζι σας και μαλιστα χωρις να διορθωσει κατι απο αυτα που εγραψε. Προτιμω να εχει την ελευθερια του να γραφει αυτα που θελει - εστω κι αν με θιγουν, μιας και εγω στο ιδιο υφος του απαντησα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.101
Κερκυραϊκό Μπουρδέτο

-
Να κλείσω το θέμα οριστικά -φεύγει και ο μήνας- αφού πρώτα πω ότι, σκράτσαρε και το PC μου με αυτά –όχι όλα- που διάβασε.:) (από χθές το πρωί το δουλεύω σε 'ασφαλή λειτουργία')

Νομίζω όμως –δεν παίρνω και όρκο-, ότι εδώ έγινε κάπως αλλιώς…
(αναφέρθηκα ακρΞεκινώντας από τον Σπύρο τον Μπλάτσιο, που προφανώς ανέβασε με άλλη πρόθεση το τεύχος του Ήχου να του πω να μην έχει –τυχόν- τύψεις, και να συνεχίσει να ανεβάζει -όλα τα περιοδικά- και
-όπου χρειάζεται- να στηλιτεύει τα κακώς κείμενα.

Στον Κώστα τον Κόγια να πω ότι, γενικά προσυπογράφω το post 36, και ειδικά:
ʽ…Βάζεις τα δυνατά σου, φτιάχνεις ένα εξαιρετικό προϊόν, και η εμπορική τύχη του κρέμεται απ' τ' αρχίδια του πρώτου τυχόντα που τον έκαναν ρηβιούερ…ʼοθιγώς και με επιείκεια στο post 12)

Στον vastsar που έγραψε:
Εαν η LAMM βγαλει εναν ενισχυτη που αξιολογηθει με 5 (αριστα), τοτε οταν θα ξαναβγαλει ενισχυτη μετα απο 2-3 χρονια που υποτιθεται θα βελτιωνει τον προηγουμενο (θα ακουγονται οι γυναικειες φωνες λιγο πιο υγρες), τοτε τι βαθμολογια θα του βαλουνε του καινουριου?

Να του πω –χωρίς ίχνος πρόκλησης- ότι δεν είναι λογική αυτή!
Ακριβώς το ίδιο επιχείρημα το άκουσα –προφορικά- και από τον Ήχο.
'Κάβα' βαθμολογία δεν υπάρχει!

Να φέρω παράδειγμα:
Αν τεστάρεις σήμερα π.χ. την 911 και την βρείς άψογη (σύμφωνα με το τεστ) τι θα πείς;
Βάζω 9.5 και δεν βάζω 10 γιατί όταν βγει η 912 τι θα βάλω;
Ξαναλέω ότι αυτή δεν είναι λογική.

Στο thanasis k., που ήταν από την αρχή εκτός θέματος (όπως ο Ν. Αρβανιτάκης και άλλοι…), σεβόμενος και την έκκληση του Ν. Τσαρουχά, δεν θα απαντήσω.
Πιστεύω ότι δεν το έκανε από εμπάθεια ή δόλο. Είναι θέμα αντίληψης…
Μπήκε σε λάθος δρόμο και προσπαθούσε –με εγωισμό- να βγεί.

Τελειώνοντας -και με την ευκαιρία- να πω -και να του πω-, ότι την αντίληψη των πολλών, δε λέω όλων, 'όλοι ίδιοι είναι' δεν τη δέχομαι. Δέχομαι όμως ότι 'οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα'.

Υ.Γ. Πρωτοβουλίας.
(γράφω πρωτοβουλίας γιατί δεν έχω βρει τον theochrs)

(Αν και είναι ελάττωμα να ανακατεύεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουν, στο τέλος βρίσκεις εσύ τον μπελά σου...)

(και ναι Νίκο, πιστεύω ότι χρειάζονται στα φόρουμ -σε αντίθεση με μπουρδολόγους- /-πάλι, γενικά εννοώ!- τέτοια μέλη)

Περιμένω και τους δύο!
_
Πιστεύω ότι και οι λάτρεις της Μπουρδετολογίας θα συμφωνήσουν:128:
(κατά το Βολταίρο:''Διαφωνώ με όσα λες,αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να τα λες'')

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Αγαπητέ μου Μιχάλη, σε αυτό το φόρουμ έχουμε αποφασίσει προ πολλού, ότι στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης δεν θα ανεχόμαστε τα πάντα. Δεν είναι δημοκρατία αυτό. Βλακεία ολκής είναι. Δόξα τον Θεό, υπάρχουν χώροι για να γράφει κανείς ότι του κατέβει. Ο δρόμος είναι ελεύθερος και τα σκυλιά δεμένα.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Re: Κερκυραϊκό Μπουρδέτο

(κατά το Βολταίρο:''Διαφωνώ με όσα λες,αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να τα λες'')
Άλλες ρήσεις τις γράφουμε ως Έλληνες εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Για κάτι τέτοια πρώτοι είμαστε. :114:

...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.101
Απάντηση: Re:''The stars that play with laughing Sam's dice'' τραγουδά ο Jimi Hendrix

Άλλες ρήσεις τις γράφουμε ως Έλληνες εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Για κάτι τέτοια πρώτοι είμαστε. :114:

...
Επιθυμώντας ειλικρινά κάτι καλό να προκύψει από το ολοκαύτωμα,θυμάμαι ότι σε παρελθόντα χρόνια τέλεια πεντάρια στην αντίστοιχη κατηγορία του 'Ηχου' είχαν λάβει οι Cary CAD-211,TLA Axis kαι Lamm 1.1,στους δε ολοκληρωμένους ο Κrell FBI.
Δε μπορώ να φανταστώ τον Lamm1.2 να υπολείπεται σε ποιότητα ήχου από τα προηγούμενα...
Από εκείνους τους καιρούς,έχουν επέλθει μεταβολές στη συντακτική ομάδα και την κατανομή ύλης,ενώ γενικεύθηκε η βαθμολόγηση δευτέρου δεκαδικού ψηφίου γιά το χαιενδ.
Εφόσον λοιπόν τα κριτήρια βαθμολόγησης εμφανίζονται να χουν αλλάξει και η τύχη των υπερμηχανημάτων να ναι δυσκολότερη,υποθέτω ότι η συντακτική ομάδα θα δείχνει ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ή προσοχή ως προς το ποιά συσκευή θ'αξίζει βαθμό μεγαλύτερο του 4.95 :106:
Εργαλεία σαν τα Lamm kαι τ'ανάλογα είναι άξια να μοιράζουν την ειρήνη στην χαιενδική κοινότητα και όχι έριδες.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.504

Αν ο Lamm ήταν ακριβότερος καμιά 30ριά χιλιάρικα, θα το είχε πάρει το 5άρι. Ο κόσμος -των δημοσιογράφων συμπεριλαμβανομένων- ακούει και κρίνει με βάση την τιμή.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ποσες δοκιμες εγιναν χωρις να βγουν οι συσκευες απο τα κουτια ?
οι λεγομενες κουτατες ?

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Αν ο Lamm ήταν ακριβότερος καμιά 30ριά χιλιάρικα, θα το είχε πάρει το 5άρι. Ο κόσμος -των δημοσιογράφων συμπεριλαμβανομένων- ακούει και κρίνει με βάση την τιμή.
Ακριβεστατο...Αφου σκεφτομαι αν ποτε λοξοδρομησω και στειλω ενισχυτακι μου για δοκιμη,να δηλωσω τιμη στο Θεο,ετσι,για ναχει καποια ''τυχη''...
Καλο μηνα και καλο καλοκαιρι ναχουμε.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277

Γνωρίζοντας πως βαθμολογείται στον ΗΧΟ ένα προιόν, εκ των έσω για 2 χρόνια, μου προκαλεί ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ΓΕΛΙΟ πόση βάση δίνετε, αντίπροσωποι και end users, σε μια διαδικασία που ο εκάστοτε reviewer παραχωρούσε το πολύ 2 nanosecond, ενίοτε μάλιστα ένεκα κεκτημένης ξεχνούσε να βαθμολογήσει οπότε ο Φ.Φ. αναλόγως μπράντας έβαζε μόνος το βαθμό ή πολλές φορές τον άλλαζε αν δεν του άρεσε.
Πχ Denon....μμμμ.... δεν μπορεί να πάρει κάτω απο 4,5 Lamm......μάλιστα...οχι κάτω απο 4,8 κλπ.κλπ.

Για αυτο υπάρχει το Internet κύριοι και οι φιλιές έδω μέσα. Πάς στο τάδε μέλος ή και αντιπρόσωπο που έχει το Α μηχανημα -ακούς-κρίνεις-ερωτεύεσαι και η ζωή προχωράει σε αντίθεση με όλα τα περιοδικά της παραπληροφόρησης.

Να σας θυμίσω οτι προσωπικά υπέστην αλλαγής όλης της μορφής του άρθρου, ΟΛΗΣ της μορφής της κρατώντας όμως το όνομα μου.
Ο λόγος οτι έγραψα κάποια συγκεκριμένα αρνητικά σημεία ένα μηχανημα που ΔΕΝ θα έπρεπε....τα οποια μάλιστα τελικώς παρουσιαστηκαν ως θετικά !!!!
Και εσεις μιλάτε για ένα απλο, απλούστατο βαθμό.

Όλα τα περιοδικά του χώρου μας προσωπικώς έχουν μια και μόνο χρήση....συνοδευτικά τουαλέτας κατα τη διαρκεια ηχηρών εκκενώσεων.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.191

Όλα τα περιοδικά του χώρου μας προσωπικώς έχουν μια και μόνο χρήση....συνοδευτικά τουαλέτας κατα τη διαρκεια ηχηρών εκκενώσεων.
+1000

Μπράβο ρε Βαγγέλη!
Πέστα χρυσόστομε....:135::143::135:

Reaction score
199

Γνωρίζοντας πως βαθμολογείται στον ΗΧΟ ένα προιόν, εκ των έσω για 2 χρόνια, μου προκαλεί ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ΓΕΛΙΟ πόση βάση δίνετε, αντίπροσωποι και end users, σε μια διαδικασία που ο εκάστοτε reviewer παραχωρούσε το πολύ 2 nanosecond, ενίοτε μάλιστα ένεκα κεκτημένης ξεχνούσε να βαθμολογήσει οπότε ο Φ.Φ. αναλόγως μπράντας έβαζε μόνος το βαθμό ή πολλές φορές τον άλλαζε αν δεν του άρεσε.
Πχ Denon....μμμμ.... δεν μπορεί να πάρει κάτω απο 4,5 Lamm......μάλιστα...οχι κάτω απο 4,8 κλπ.κλπ.

Για αυτο υπάρχει το Internet κύριοι και οι φιλιές έδω μέσα. Πάς στο τάδε μέλος ή και αντιπρόσωπο που έχει το Α μηχανημα -ακούς-κρίνεις-ερωτεύεσαι και η ζωή προχωράει σε αντίθεση με όλα τα περιοδικά της παραπληροφόρησης.

Να σας θυμίσω οτι προσωπικά υπέστην αλλαγής όλης της μορφής του άρθρου, ΟΛΗΣ της μορφής της κρατώντας όμως το όνομα μου.
Ο λόγος οτι έγραψα κάποια συγκεκριμένα αρνητικά σημεία ένα μηχανημα που ΔΕΝ θα έπρεπε....τα οποια μάλιστα τελικώς παρουσιαστηκαν ως θετικά !!!!

Συγνωμη για την παρεμβαση μου αλλα δεν θα επρεπε να βγει ο συγκεκριμενος ενισχυτης στην δημοσιοτητα;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ MAIOΣ 2009

Μπράβο Βαγγέλη ! πες τα !

Reaction score
199

Δεν ξερω τι μεταβολες γινονται στα κειμενα των δοκιμαστων και αν γινονται, για εμενα φταινε οι ιδιοι οι δοκιμαστες που δεν βγαινουν να καταγγειλουν τα παρανομα γεγονοτα.
Οταν ειναι στο περιοδικα ολα ειναι καλα, οταν σταματησουν να εργαζονται τοτε το περιοδικο ειναι για γελια και μονο για την τουαλετα. Οχι οτι δεν ειναι. Αλλα δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα για το χωρο μας που τοσο αγαπαμε.
Παρα ταυτα ομως το συγκεκριμενο περιοδικο εχει τολμησει να βαθμολογησει το μικρο Spendor S3/5 και το Harbeth HL-P3ES με υψηλες βαθμολογιες γιατι πραγματι τις αξιζουν σε σχεση αλλα πανακριβα ηχεια.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Δοξασι Κυριε δοξασι...........χρυσοστομε προβολοΛαμπρου πεσταααααααααα!!!!!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.189
Members
38.426
Νεότερο μέλος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΞΑΣ