Most visitors online was 3430 , on 7 May 2025
Tιποτα δεν ειναι τυχαιο.Δεν πιστευω οτι το εκαναν εσκεμμενα γιατι θα το βαθμολογουσαν λιγο απο την αρχη.
Τετοια λαθη γινονται ασχετου ονοματος πιστευω.
Όταν το παρατήρησα ενημέρωσα τον Μιχάλη. Μου είπε ότι θα το κοιτάξει.
Μετά από μέρες, κάτι λέγαμε για το phono stage του και μου λέει "μετά από τις τελευταίες εξελίξεις δεν το στέλνω για δοκιμή". Πραγματικά δεν ξέρω τι έγινε, αν τους πήρε και τι του είπανε, αλλά ο ενισχυτής έμεινε εκεί (ίσως είναι ακόμα) και ο άνθρωπος δε μου φάνηκε ενθουσιασμένος από την αντιμετώπιση που είχε. Δεν ήθελα να τον ρωτήσω περισσότερα για να μην ξύσω πληγές.
Αν ημουν στην θεση του (MF)ουτε τους ενισχυτες δεν θα εστελνα.Μιλαμε για περιοδικο οπου εχει εξωφυλλο το τελευταιο NOKIA :118:Όταν το παρατήρησα ενημέρωσα τον Μιχάλη. Μου είπε ότι θα το κοιτάξει.
Μετά από μέρες, κάτι λέγαμε για το phono stage του και μου λέει "μετά από τις τελευταίες εξελίξεις δεν το στέλνω για δοκιμή". Πραγματικά δεν ξέρω τι έγινε, αν τους πήρε και τι του είπανε, αλλά ο ενισχυτής έμεινε εκεί (ίσως είναι ακόμα) και ο άνθρωπος δε μου φάνηκε ενθουσιασμένος από την αντιμετώπιση που είχε. Δεν ήθελα να τον ρωτήσω περισσότερα για να μην ξύσω πληγές.
αν εχεις την καλοσυνη πες μας.ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ phono stages ...
...και τι συνέβη και γιατί δεν πήγαν για δοκιμή και τι έγινε πριν αποφασιστεί ότι δεν θα πήγαιναν για δοκιμή...
Αυτο το μηνα ο "Ηχος" κερδιζει κατα κρατος σε εντυπωσεις το "HITECH".
Ηλία, η συζήτηση που σου λέω έγινε πολύ μετά τις αλλαγές που έκανε ο Μιχάλης στα phono...ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ phono stages ...
...και τι συνέβη και γιατί δεν πήγαν για δοκιμή και τι έγινε πριν αποφασιστεί ότι δεν θα πήγαιναν για δοκιμή...
i++αν εχεις την καλοσυνη πες μας.
Ηλία, η συζήτηση που σου λέω έγινε πολύ μετά τις αλλαγές που έκανε ο Μιχάλης στα phono...
Απ'όσο μπορώ να ξέρω το phono δεν ξανα-άλλαξε από τότε.
Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα (και το thread), κι αν ξέρεις μου λες.. Ο Μιχάλης ενημέρωσε τον Ήχο για το λάθος στους πίνακες σχετικά με την καταχώρηση του Scout;;
Για να το λες κάτι θα ξέρεις.Κώστα, μετά τις αλλαγές, πολύ μετά αναφέρομαι και εγώ...
Δεν φταίει κανένα περιοδικό πάντως..
Τι εννοεις συγνωμη,αφησες κατι στον αερα.Εκτος και αν εχουμε κανενα παπα.Κώστα, μετά τις αλλαγές, πολύ μετά αναφέρομαι και εγώ...
Δεν φταίει κανένα περιοδικό πάντως...
Κόγια, συγχώρεσέ με που δεν μπορώ να γίνω περισσότερο ... κατανοητός.
Συγνώμη
Τι εννοεις συγνωμη,αφησες κατι στον αερα.Εκτος και αν εχουμε κανενα παπα.
Δεν καταλαβα αν εχουμε παπα πρεπει να απομακρυνομαστε απο κοντα του; και να κρυβομαστε; τι αντιληψεις ειναι αυτες.Τι εννοεις συγνωμη,αφησες κατι στον αερα.Εκτος και αν εχουμε κανενα παπα.
sorry :120::121:
πάντως δεν έφταιγε κάποιο περιοδικό... αυτό ήθελα να επισημάνω
-μη μου μιλάς με αυτό το ύφος plz:122:
Έλα λέγε Ηλία... Ψοφάω για κάτι τέτοια. :138:Ως προς τις βαθμολογιες στον ηχο, ας αναφερει ο Ηλιας την ιστορια με το MARTIN LOGAN SOURCE αν εχει ορεξη - εχει φαση.