ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ SHOW 15-16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2025

Reaction score
1.335
Το πρόβλημα στις εκθέσεις και το μεγάλο δικό μου παράπονο είναι ότι όλοι παίζουν τέτοια μουσική φτιαγμένη και "λουστραρισμένη" για να εντυπωσιάζει τον κόσμο. Ίσως κανένας να μην βάζει πιο "απλά" κομμάτια με πιο απλές παραγωγές εννοώ. Πως είναι οι περισσότεροι μοντέρνοι σεφ ( μη χέσω) που μας έχουν φλομώσει με σκουπίδια και πειραγμένη σύγχρονη ας πούμε μαγειρική.
Κάτσε ρε μάγειρα και φτιάξε μια φασολάδα όπως την έφτιαχνε η γιαγιά μου να σε παραδεχτώ!
αυτο ειναι αληθεια....εγω παντως οταν ημουν στην αιθουσα του athens pro εκεινη τη στιγμη παιζανε τα kanta 2 και του ζητησα το παρακατω...μολις το εβαλε ολη η αιθουσα μετακινηθηκε προς τα kanta να ακουσει το τραγουδι.

Reaction score
3.193
Ενα ειναι το τραγουδι υμνος που κυνηγάει να ακουσει καθε χαιεντάς σε καθε εκθεση και που ξεγυμνώνει καθε συστημα κ ηχείο!!!!

Περαν της πλακας ολες αυτες οι εγγραφες οι επονομαζόμενες audiophile εγγραφες δεν εχουν επιτηδες αυτόν τον τίτλο...και δεν παιζονται τυχαια στα πανακριβα αυτα συστηματα.... Μιλάμε για κρυσταλλο εγγραφές που αναδεικνύουν κάθε συστημα κ ηχειο σε ολα τα μηκη κ πλατη...ψηλες κοντες μεσαιες χαμηλές χαρμα αυτιών πραγματικά...
Στο 30 second ρευεται ;

Reaction score
23.696
Σχετικά με τον Hart και από εμένα τα ίδια. Πρώτη φορά άκουσα αυτί το ηχείο να παίζει έτσι. Εύγε στα παιδιά!
Σωστό.
Το πρόβλημα στις εκθέσεις και το μεγάλο δικό μου παράπονο είναι ότι όλοι παίζουν τέτοια μουσική φτιαγμένη και "λουστραρισμένη" για να εντυπωσιάζει τον κόσμο. Ίσως κανένας να μην βάζει πιο "απλά" κομμάτια με πιο απλές παραγωγές εννοώ. Πως είναι οι περισσότεροι μοντέρνοι σεφ ( μη χέσω) που μας έχουν φλομώσει με σκουπίδια και πειραγμένη σύγχρονη ας πούμε μαγειρική.
Κάτσε ρε μάγειρα και φτιάξε μια φασολάδα όπως την έφτιαχνε η γιαγιά μου να σε παραδεχτώ!
Σωστό.
Η δική μου κομπανία δεν ακούει τέτοια. Η ακρόαση πρέπει να βγάζει συναίσθημα και όταν πετάς στο πλατό έναν δίσκο που αγόρασες το 85 με 500 δραχμές.
Αν δεν τα παίζει αυτά σωστά δεν είναι καλό το σύστημα.
Τα άλλα ( τα χαϊεντάδικα ) τα παίζουν όλα ωραία αλλά αυτά είναι μπαρμπούτσαλα!
Σωστό.

Three out of three.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.675
Members
38.592
Νεότερο μέλος
George Tzelalis